روش های ساده از بین بردن بوی بد مرغ

از بین بردن بوی بد مرغ جهت رفع بوی بد مرغ مانند گرفتن شوری کباب کوبیده، انواع راهکارهای مختلف وجود دارند؛ در ادامه به برخی از این راه‌حل‌ها اشاره خواهیم کرد: با بهره‌گیری از گیاهان نظیر رزماری، سیر و پیاز، می‌توانید مرغ را طعم‌دهی کنید تا بوی نامطبوع آن تا حد زیادی کاهش یابد. اگر […]

Rate this post

از بین بردن بوی بد مرغ

جهت رفع بوی بد مرغ مانند گرفتن شوری کباب کوبیده، انواع راهکارهای مختلف وجود دارند؛ در ادامه به برخی از این راه‌حل‌ها اشاره خواهیم کرد:

  • با بهره‌گیری از گیاهان نظیر رزماری، سیر و پیاز، می‌توانید مرغ را طعم‌دهی کنید تا بوی نامطبوع آن تا حد زیادی کاهش یابد.
  • اگر در هنگام پخت مرغ به منظور از بین بردن بوی زهم از موادی مانند پیاز، برگ بو یا مواد مشابه بهره‌برده نیستید، می‌توانید از هویج استفاده کنید.
  • یکی از راه‌های مؤثر در مرتفع کردن بوی نامطبوع مرغ یا گوشت گوسفند در حین پخت، اضافه کردن چند شاخه رزماری به مواد گوشتی و سپس پس از پخت، آن را از دسته‌ها کنار ظرف دور کرد.
  • این روش نسبت به رفع بوی نامطبوع مرغ یکی از راهکارهای ساده و ابتدایی در طهارت مرغ به‌شمار می‌آید.

رفع بوی بد مرغ از غذا

جهت رفع بوی نامطبوع مرغ، انواع راهکارهای مختلف وجود دارند؛ در ادامه به برخی از این راه‌حل‌ها اشاره خواهیم کرد:

  • با بهره‌گیری از گیاهان نظیر رزماری، سیر و پیاز، می‌توانید مرغ را طعم‌دهی کنید تا بوی نامطبوع آن تا حد زیادی کاهش یابد.
  • اگر در هنگام پخت مرغ به منظور از بین بردن بوی زهم از موادی مانند پیاز، برگ بو یا مواد مشابه بهره‌برده نیستید، می‌توانید از هویج استفاده کنید.
  • یکی از راه‌های مؤثر در مرتفع کردن بوی نامطبوع مرغ یا گوشت گوسفند در حین پخت، اضافه کردن چند شاخه رزماری به مواد گوشتی و سپس پس از پخت، آن را از دسته‌ها کنار ظرف دور کرد.
  • این روش نسبت به رفع بوی نامطبوع مرغ یکی از راهکارهای ساده و ابتدایی در طهارت مرغ به‌شمار می‌آید.

بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببرم؟

با روش های زیر می توان بوی زهم مرغ را از بین برد:

شب گذشته، قبل از آماده کردن مرغ، روی تکه‌های آن کمی نمک بپاشید و سپس آن‌ها را در صافی قرار دهید تا اضافه آب آن خارج شود. در روز بعد، مرغ را به دقت شسته و تمیز کنید.

سپس به مرغ ابتدا در کره تفت داده و سپس به روشنی فرآیند پخت‌پز را ادامه دهید. تکه‌های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در مخلوطی از آب لیمو، سرکه یا زردچوبه خوابانده و مزه‌بخشی واحد را برای آن‌ها ایجاد کنید.

در طی فرآیند پخت مرغ، در دستور آماده‌سازی آب مرغ، یک عدد سیب، ۲ عدد چوب دارچین، ۴ عدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه را اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود و مزه آن تازه‌تر و مطبوع‌تر گردد.