غذای ایچلی کوفته (یا Ichli Kofta) اصالتا به آشوریان، یک قوم کلدانی در منطقه میزوپاتامیا در کشورهای معاصر عراق، ترکیه، و ایران تعلق دارد. این غذا در فرهنگ و تاریخ آشوریان و کلدانیان ریشه دارد و به عنوان یکی از غذاهای معروف این اقوام شناخته می شود.
قرمزه نخودچی خوشمزه به روش اصفهان یک غذای محبوب و سنتی ایرانی است که به عنوان یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای اصفهان شناخته میشود. این غذا با ترکیب نخودچی، گوشت گوسفندی و انواع ادویههای خوشبو که به تدریج در طی دههها به وجود آمده، طعمی منحصر به فرد و خوشمزه را ایجاد میکند. تاریخچه این غذا به قرون گذشته بازمیگردد و اصفهانیها آن را با افتخار به نمایش میگذارند.
آموزش کامل پخت کوفته تبریزی کوفته تبریزی یک غذای ایرانی، سنتی و محبوب از شهر تبریز است که با استفاده از مواد اولیه ساده و ترکیب مناسب آنها، طعمی خوشمزه و متفاوت به دست میآید. در این مقاله، مراحل تهیه و دستور پخت کوفته تبریزی به همراه نکات و تکنیکهای مهم آن بررسی خواهد شد. […]
دستور پخت دلمه برگ مو تهیه غذای ایرانی دلمه خوشمزه برگ مو مانند دیگر غذاها مثل دلمه کلم بسیار راحت و خوشمزه است.دلمه برگ مو، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب در فرهنگ خاورمیانه است که در ایران نیز از طرفداران زیادی برخوردار است. این غذا از ترکیب برنج، گوشت، حبوبات و سبزیجات تهیه […]
دلمه کلم برگ در این مقاله آموزش کامل دلمه کلم برگ را به طور کامل در اختیارتان قرار میدهیم: راز خوشمزگی دلمه کلم و خوشمزه ترین دلمه کلم این است که ادویهها و ترکیبات مناسبی برای طبخ آن استفاده شود. در طرز تهیه دلمه کلم برگ، به شکل زیر عمل کنید: ابتدا برگهای کلم را […]