طرز تهیه فلفل پلو

طرز تهیه فلفل پلو در این مقاله، به طرز تهیه فلفل پلو – یک غذای ایرانی خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران – می‌پردازیم. فلفل پلو یک غذای اصیل و سنتی مانند دیگر غذاها مثل گل کلم پلو است که با استفاده از فلفل دلمه‌ای، گوشت و برنج تهیه می‌شود. این دستور پخت غذایی […]

4.3/5 - (12 امتیاز)

طرز تهیه فلفل پلو

در این مقاله، به طرز تهیه فلفل پلو – یک غذای ایرانی خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران – می‌پردازیم. فلفل پلو یک غذای اصیل و سنتی مانند دیگر غذاها مثل گل کلم پلو است که با استفاده از فلفل دلمه‌ای، گوشت و برنج تهیه می‌شود. این دستور پخت غذایی ساده و در عین حال لذیذ است که به سرعت می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم

برای تهیه فلفل پلو، مواد زیر را آماده کنید:

۲ پیمانه برنج

۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

۴ عدد فلفل دلمه‌ای (قرمز و سبز)

۱ عدد پیاز متوسط

۳ قاشق غذاخوری روغن

نمک به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

فلفل پلو

طرز تهیه

ابتدا برنج را در آب خیسانده و به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس برنج را آبکش کنید.

در یک قابلمه مناسب، روغن را داغ کنید و پیاز را تا حدی که طلایی شود سرخ کنید.

به پیاز سرخ شده گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تا زمانی که گوشت پخته شود، همراه با فلفل سیاه، زردچوبه و نمک، بپزید.

در همین حین، فلفل دلمه‌ای را به دو نیم‌کش به اندازه انگشتان خرد کنید.

فلفل دلمه‌ای خردشده را به مواد پخته شده اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برنج را به قابلمه اضافه کرده و همراه با آب جوش و نمک به میزان لازم بپزید. سپس شعله را کم کنید و قابلمه را با درب محکم کنید تا برنج بپزد.
بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، فلفل پلو آماده است. می‌توانید آن را در ظروف مناسب سرو کنید.

طرز تهیه فلفل پلو

نکات مهم

بهتر است برای تهیه فلفل پلو از برنج معمولی استفاده کنید و از نوع برنج بسمتی یا دم‌پز خودداری کنید.

می‌توانید برای تزیین فلفل پلو از مغزهای پسته یا آجیل دلخواه استفاده کنید.

برای افزودن طعم بیشتر به فلفل پلو، می‌توانید به مواد پخته شده آویشن اضافه کنید.

با اجرای صحیح این دستور پخت ساده، می‌توانید فلفل پلویی خوشمزه و دلچسب را در خانه تهیه کنید. این غذا را می‌توانید به همراه مخلفات سبزیجات یا ماست سرو کنید. امیدواریم که این دستور پخت برای شما مفید و لذت‌بخش باشد.