طرز تهیه ماکارونی با سویا

طرز تهیه ماکارونی با سویا و سیب زمینی ماکارونی یکی از محبوب‌ترین غذاها در بین ایرانی‌هاست و بسیار کم روی می‌آید کسی را پیدا کنید که از آن لذت نبرده باشد. در اینجا می‌خواهیم نسخه‌ای جدید از ماکارونی با استفاده از سویا و سیب‌زمینی را به اشتراک بگذاریم که برای افرادی که به رژیم بدون […]

Rate this post

طرز تهیه ماکارونی با سویا و سیب زمینی

ماکارونی یکی از محبوب‌ترین غذاها در بین ایرانی‌هاست و بسیار کم روی می‌آید کسی را پیدا کنید که از آن لذت نبرده باشد. در اینجا می‌خواهیم نسخه‌ای جدید از ماکارونی با استفاده از سویا و سیب‌زمینی را به اشتراک بگذاریم که برای افرادی که به رژیم بدون گوشت علاقه دارند، مناسب است. همراه ما باشید تا این غذای خوشمزه را با هم تهیه کنیم.

مواد لازم طرز تهیه ماکارونی با سویا برای دو نفر

ماکارونی ۱ بسته
پیاز (بزرگ) دو عدد
سویا ۲۵۰ گرم
سیب زمینی (بزرگ) دو عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای (متوسط) یک عدد
رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه ماکارونی با سویا

آبکش کردن ماکارونی اولین مرحله از تهیه ماکارونی است. برای طرز تهیه ماکارونی با سویا و سیب زمینی، نخستین مرحله این است که ماکارونی را به درستی آبکش کنیم.

در یک قابلمه بزرگ، آبی را به مقدار کافی بریزید و یک قاشق پر نمک به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را بر روی اجاق قرار داده و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.

وقتی آب به جوش آمد، ماکارونی‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در آب بپزند. پس از پخت، ماکارونی‌ها را آبکش کرده و سپس به سرعت آب سرد بر روی آنان بریزید تا از نشاسته‌ی اضافی خود رها شوند و از هم چسبیدن جلوگیری شود. در این مرحله، مایه ماکارونی شما آماده است و شما می‌توانید به مرحله‌ی بعدی، یعنی تهیه مایه ماکارونی، بروید.

طرز تهیه ماکارونی با سویا

طرز تهیه ماکارونی با سویا و گوجه

برای تهیه ماکارونی با سویا و گوجه، ابتدا گوجه‌ها را پوست کرده و سپس آن‌ها را خوب رنده کنید یا پوره کنید. سپس قبل از اضافه کردن آن به مایه ماکارونی، در یک قابلمه مناسب قرار دهید تا آب آنها بگریزد. می‌توانید به آن ادویه ماکارونی خوشمزه و همچنین سیر رنده شده نیز اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود. در نهایت، این مخلوط را به همراه رب (که می‌توانید به مقدار کمتری نسبت به رسپی معمول استفاده کنید) به مایه ماکارونی اضافه کنید و می‌توانید با مخلوط کردن آن‌ها به گونه‌ای که همه مواد به خوبی ترکیب شوند، ماکارونی خوشمزه و متفاوتی تهیه کنید.

طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ

می‌توانید ماکارونی با سویا و قارچ را به شکل بسیار ساده و تنها با استفاده از سویا و قارچ تهیه کنید. در اینجا روش بسیار ساده‌ای برای طرز تهیه ماکارونی با سویا بدون گوشت را مرور می‌کنیم.

مواد لازم طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ

ماکارونی ۱ بسته
پیاز ۳ عدد
سویا ۲۵۰ گرم
قارچ ۱۰ عدد
فلفل دلمه‌ای (متوسط) یک عدد
رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ

  • مرحله اول: آبکشی ماکارونی
  1. در یک قابلمه مناسب، مقداری آب به همراه نمک و کمی روغن ریخته و آن را به جوش درآورید.
  2. ماکارونی را بر اساس دستورالعمل روی بسته، به آب جوش اضافه کرده و حدود ۱۲-۱۵ دقیقه آن را بپزید تا نرم شود.
  3. سپس ماکارونی را آبکش کرده و آب سرد بر روی آن بریزید تا نشاسته آزاد شود و از چسبیدن آن به هم جلوگیری شود.
  • مرحله دوم: آماده‌سازی مایه ماکارونی
  1. سرخ‌کردن پیاز:
  2. سه عدد پیاز را خرد یا رنده کنید.
  3. در یک ماهیتابه مناسب با روغن، پیاز را سرخ کنید تا طلایی شود.
  • آماده‌سازی سویا و قارچ:
  1. سویا را بشورید و در آب بریزید تا به مدت نیم ساعت خیس شود.
  2. قارچ‌ها را بشویید، خشک کرده و خرد کنید.
  • تهیه مایه ماکارونی:
  1. پس از خیس شدن سویا، آبکشی کرده و آن را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و به مدت کافی سرخ کنید.
  2. سپس قارچ خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید آب آن تبخیر شود.
  3. به مواد اضافه کنید: ادویه ماکارونی، نمک، فلفل و رب.
  4. مواد را خوب هم بزنید تا متخلخل شود و به خورد بیاید.

حالا مایه ماکارونی شما آماده است. می‌توانید آن را با ماکارونی پخته شده مخلوط کرده و سرو کنید.