طرز تهیه كوكو سبزی

دستور پخت: کوکو سبزی در این مقاله، دستور پخت غذای ایرانی کوکو سبزی را برای شما به اشتراک می‌گذاریم. کوکو سبزی مانند دیگر غذاها مثل کتلت مرغ یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از سبزیجات تازه و اجزای دیگر متنوعی تهیه می‌شود. این غذا از محبوبیت بالایی در بین افراد […]

4.8/5 - (10 امتیاز)

دستور پخت: کوکو سبزی

در این مقاله، دستور پخت غذای ایرانی کوکو سبزی را برای شما به اشتراک می‌گذاریم. کوکو سبزی مانند دیگر غذاها مثل کتلت مرغ یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از سبزیجات تازه و اجزای دیگر متنوعی تهیه می‌شود. این غذا از محبوبیت بالایی در بین افراد برخوردار است و با طعم خوشایند و خوشرنگ خود، سفره هر خانواده را به زیبایی تزیین می‌کند.

مواد لازم

برای تهیه کوکو سبزی، شما به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

۴ عدد تخم مرغ

۱ پیمانه سبزی خورشتی (نظیر تره، گشنیز، شوید و ریحان)

۱/۲ پیمانه جعفری خرد شده

۱/۴ پیمانه ترشی خیار

۱/۴ پیمانه کمیجان (گیاهی با برگ های سبز و تند)

۱/۴ پیمانه گل کلم

۱/۴ پیمانه پیاز رنده شده

۲ قاشق غذاخوری آرد

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع برای سرخ کردن

دیزاین کوکو سبزی

 

ابتدا سبزیجات خورشتی را خوب بشویید و روی دستمال کاغذی برای خشک شدن بگذارید. سپس آنها را خرد کرده و در یک کاسه بریزید.

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با استفاده از میله‌ی ویسکی، آنها را خوب هم بزنید تا همگن شوند.

سبزیجات خرد شده، ترشی خیار، کمیجان، گل کلم، پیاز رنده شده، آرد، نمک و فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید.
در یک ماهیتابه، روغن مایع را به میزان کافی بریزید و آن را روی حرارت متوسط گذاشته تا گرم شود.
هر دو طرف کوکو را با استفاده از قاشق غذاخوری درون روغن داغ بچینید و آن را به آرامی بپزید تا طلایی رنگ و شفاف شود.
بعد از پخته شدن یک طرف، کوکو را برگردانده و طرف دیگر آن را نیز بپزید.
کوکو سبزی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا اضافه روغن آن را جذب کند.
قبل از سرو، کوکو سبزی را برش های مستطیلی یا مربعی کوچک تقسیم کنید.
کوکو سبزی را با نان لواشکی یا نان سنگک به همراه مخلفات سبزیجات و یا سالاد سرو کنید.

نکات مهم

می‌توانید سبزیجات خورشتی را بر اساس ترجیحات خود تغییر دهید و از سبزیجات دیگری مانند اسفناج یا شوید هم استفاده کنید.

برای افزایش مزه و عطر غذا، می‌توانید یک قاشق چایخوری زعفران آب کنید و به مواد تهیه کوکو اضافه کنید.

اگر دوست دارید کوکو سبزی شما بیشتر سبک و روغن‌گیر باشد، می‌توانید تخم مرغ‌ها را با هم بزنید و در مواد دیگر استفاده کنید.