طرز تهیه کاسه سیب زمینی شکم‌پر خوشمزه و مجلسی ترکیه‌ای

کاسه سیب زمینی شکم‌پر یکی از غذاهای پر کالری و مقوی ترکیه ‌ای است که دستور پخت کاسه سیب زمینی شکم پر ساده است و با مواد متنوعی میتوان آن را حاضر کرد. اگر فرصت زیادی برای آشپزی ندارید، سیب زمینی شکم پر ترکیه‌ای گزینه عالی و مناسبی برای شما است.
Rate this post

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ۴ عدد سیب زمینی
  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ عدد فلفل سبز
  • ۳ حبه سیر
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
  • زردچوبه و روغن به میزان کافی
  • فلفل سبز و گوجه گیلاسی برای تزیین

طرز تهیه کاسه سیب زمینی شکم‌پر خوشمزه و مجلسی ترکیه‌ای

مواد لازم برای سس:

  • ۱ لیوان آب
  • • ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه کاسه سیب زمینی:

در مرحله اول ابتدا سیب زمینی ها را با دقت پوست گرفته و بشویید، سپس آنها را به دو نصف کنید. سپس از داخل سیب زمینی ها را خالی کنید تا شبیه یک کاسه باشند

در مرحله دوم سیب زمینی ها را به تابه اضافه کرده و هر دو سمت آنها را به گونه ای سرخ کنید که طلایی و از دیگر طرفان کاملاً پخته شوند. سپس سیب زمینی ها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید

در مرحله سوم پیاز را به صورت خرد شده به نگین ها ریز کرده و با کمی روغن به تابه اضافه کنید. سپس پیاز را تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر و فلفل سبز را رنده کرده و به تابه اضافه کنید تا عطردهی کنند.

در مرحله چهارم رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی تفت دهید تا رب کاملاً سرخ شود. سپس گوجه فرنگی ها را در تابه رنده کنید و درب تابه را می گذارید

در مرحله پنجم ححالا اجازه دهید آب داخل تابه کشیده شود و مواد به طور کامل بپزند. در ادامه فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و سیب زمینی ها را درون سینی فر قرار دهید و مقداری نمک و ادویه را روی آنها بپاشید

در مرحله ششم داخل سیب زمینی ها را با مخلوط گوشت چرخ کرده پر کنید. سپس یک تکه فلفل تند و یک گوجه گیلاسی را روی آنها قرار دهید. برای تهیه سس، آب و رب گوجه فرنگی را ترکیب کرده و روی مواد بریزید.

در مرحله هفتم یک کاغذ روغنی را به خوبی خیس کرده و روی سیب زمینی ها قرار دهید. سپس سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا غذا آماده شود. پس از اتمام زمان پخت، کاغذ روغنی را از روی سیب زمینی ها بردارید.

در مرحله آخر گریل را روشن کرده و اجازه دهید روی سیب زمینی ها به طور کامل طلایی شود. در نهایت سیب زمینی ها را درون ظرف مورد نظر قرار داده و باقی مانده سس را روی آنها بریزید. سپس

ان را سرو کنید.

همچنبن می توانبد برای مطالعه ی طرز تهیه لاهماجون روی لینک کلیک کنید.