کل 553 امروز 0
  • تاریخ : جمعه - ۷ - دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 27 - December - 2024
  • ساعت :

    طرز تهیه آش و سوپ و حلیم | انواع آش، سوپ و حلیم

    طرز تهیه حلیم خوش طعم با گوشت
    1402/10/20

    طرز تهیه حلیم خوش طعم با گوشت

    طرز تیه حلیم گندم یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ ایرانی است که به طور عمده به عنوان صبحانه مصرف می‌شود. این غذا از ترکیب بسیار ساده‌ای بهره می‌برد و عنصر اصلی آن گندم یا بلغور گندم می‌باشد.طرز تهیه حلیم بادمجان هم یکی از غذا های خوش طعم و راحت است که برای مماسبت هایی مانند افطار می توانید این غذا را تهیه کنید.هم چنین طرز تهیه حلیم بوقلمون که با گوشت بوقلمون پخته می شود یکی از مقوی ترین دستور تهیه های این غذاست.

    انواع لوبیا در آش رشته
    1402/08/06

    انواع لوبیا در آش رشته

    لوبیا آش رشته را نام بردیم و خواص حبوبات آش رشته را نیز ذکر کردیم. طرز تهیه آش رشته برای 4 نفر یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان ساده ترین غذا از آن یاد می شود.

    ۴ روش افزودن کشک به آش رشته
    1402/07/16

    ۴ روش افزودن کشک به آش رشته

    برای افزودن کشک به آش رشته، ابتدا کشک خشک را تهیه کنید یا از نوع آماده استفاده کنید. سپس آن را با کمی آب ترکیب کرده و به آش اضافه کنید. از تزیین‌های اختیاری مانند پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ نیز می‌توانید استفاده کنید. با این روش، می‌توانید طعم لذیذ و خواص مفید کشک را به آش خود اضافه کرده و آن را برای دورهمی‌ها و مهمانی‌ها تزیین کنید.

    چگونه تلخی آش رشته را از بین ببریم؟
    1402/06/22

    چگونه تلخی آش رشته را از بین ببریم؟

    از بین بردن تلخی آش رشته آش رشته یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که در اکثر مناطق ایران تهیه و مصرف می‌شود. این غذا از تخم‌گشت، عدس، پیاز، و ادویه‌جات مخصوص به همراه رشته‌های کوتاه تهیه می‌شود. اما گاهی اوقات ممکن است بسیاری از افراد با تلخی آش رشته مواجه شوند، این […]

    طرز تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور به روش مازندرانی
    1402/06/14

    طرز تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور به روش مازندرانی

    روش پخت و تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور به روش مازندرانی برای تهیه باکله پته به روش مازندرانی، در ابتدا باقالی‌های خشک را با آب شسته و سپس آن‌ها را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس به آرامی آب را بر روی باقالی‌ها ریخته و اجازه می‌دهیم آن‌ها به مدت ۲۴ ساعت […]

    طرز تهیه آش گوجه سبز
    1402/06/11

    طرز تهیه آش گوجه سبز

    آش گوجه سبز یک نوع غذای خوشمزه است که به دلیل حضور گوجه سبز در آن، طعم ترش و متفاوتی دارد. این آش مناسب برای افرادی است که به غذاهای ترش علاقه دارند.

    طرز تهیه سوپ سیر
    1402/05/07

    طرز تهیه سوپ سیر

    روش پخت سوپ سیر غذای خوشمزه و مقوی سوپ سیر یکی از انواع سوپ و غذاهای پرطرفدار و محبوب در فصول سرد سال است. علاوه بر طعم لذیذ، سوپ سیر به دلیل داشتن خواص مقوی و دارایی‌های غذایی مفید برای سلامتی بسیار مورد توجه است. در این مقاله، به طرز تهیه سوپ سیر تخصصی و […]

    دستور پخت اوماج
    1402/04/24

    دستور پخت اوماج

    طرز تهیه آش اوماج ساده خوشمزه که یکی از آش های سنتی استان های آذربایجان غربی و شرقی می باشدطرز تهیه اوماج با اسفناج یکی ازجذابیت‌های شهر کرمان است، تنوع در آش‌های محلی است که توسط ساکنان محبوبیت بسیاری دارد.آش اوماج برای سرماخوردگی آش اوماج یکی از انواع آش اصیل ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان پخته می شود و برای درمان سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.

    طرز تهیه آش جوشپره
    1402/04/20

    طرز تهیه آش جوشپره

    طرز تهیه آش جوشپره آش جوشپره یک غذای سنتی و محبوب در فرهنگ غذای ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و شاید حتی موجود در خانه، تهیه می‌شود. این آش با ترکیبی از عدس، لوبیا یا نخود، پیاز، سیر و نعنا خشک طعمی دلچسب و خوشمزه به غذا می‌بخشد. آش جوشپره می‌تواند […]

    برو بالا