کل 407 امروز 0
  • تاریخ : دوشنبه - ۳۱ - اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 20 - May - 2024
  • ساعت :

    طرز تهیه آش و سوپ و حلیم | انواع آش، سوپ و حلیم

    طرز تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور به روش مازندرانی
    1402/06/14

    طرز تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور به روش مازندرانی

    روش پخت و تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور به روش مازندرانی برای تهیه باکله پته به روش مازندرانی، در ابتدا باقالی‌های خشک را با آب شسته و سپس آن‌ها را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس به آرامی آب را بر روی باقالی‌ها ریخته و اجازه می‌دهیم آن‌ها به مدت ۲۴ ساعت […]

    طرز تهیه آش گوجه سبز
    1402/06/11

    طرز تهیه آش گوجه سبز

    آش گوجه سبز یک نوع غذای خوشمزه است که به دلیل حضور گوجه سبز در آن، طعم ترش و متفاوتی دارد. این آش مناسب برای افرادی است که به غذاهای ترش علاقه دارند.

    طرز تهیه سوپ سیر
    1402/05/07

    طرز تهیه سوپ سیر

    روش پخت سوپ سیر غذای خوشمزه و مقوی سوپ سیر یکی از انواع سوپ و غذاهای پرطرفدار و محبوب در فصول سرد سال است. علاوه بر طعم لذیذ، سوپ سیر به دلیل داشتن خواص مقوی و دارایی‌های غذایی مفید برای سلامتی بسیار مورد توجه است. در این مقاله، به طرز تهیه سوپ سیر تخصصی و […]

    دستور پخت اوماج
    1402/04/24

    دستور پخت اوماج

    طرز تهیه آش اوماج ساده خوشمزه که یکی از آش های سنتی استان های آذربایجان غربی و شرقی می باشدطرز تهیه اوماج با اسفناج یکی ازجذابیت‌های شهر کرمان است، تنوع در آش‌های محلی است که توسط ساکنان محبوبیت بسیاری دارد.آش اوماج برای سرماخوردگی آش اوماج یکی از انواع آش اصیل ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان پخته می شود و برای درمان سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.

    طرز تهیه آش جوشپره
    1402/04/20

    طرز تهیه آش جوشپره

    طرز تهیه آش جوشپره آش جوشپره یک غذای سنتی و محبوب در فرهنگ غذای ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و شاید حتی موجود در خانه، تهیه می‌شود. این آش با ترکیبی از عدس، لوبیا یا نخود، پیاز، سیر و نعنا خشک طعمی دلچسب و خوشمزه به غذا می‌بخشد. آش جوشپره می‌تواند […]

    راز خوشمزه شدن سوپ شیر
    1402/04/17

    راز خوشمزه شدن سوپ شیر

    سوپ شیر سوپ شیر یکی از غذای فرنگی و محبوب مانند دیگر غذاها مثل سوپ کدو حلوایی در بسیاری از کشورها است که با استفاده از مواد اولیه ساده و گیاهی تهیه می‌شود. این غذا با ترکیبی از شیر، قارچ، مرغ، جو پرک، هویج و پیاز تهیه می‌شود و طعم و مزه‌ای منحصر به فرد […]

    طرز تهیه سوپ مرغ

    طرز تهیه سوپ مرغ

    روش پخت و تهیه سوپ مرغ سوپ مرغ یکی از انواع غذای ایرانی سالم و محبوب است که در فصل زمستان بسیار مورد استقبال قرار می گیرد. در این مقاله، به طرز تهیه سوپ مرغ به همراه مواد لازم، دستور پخت و ارزش غذایی آن پرداخته می شود. مواد لازم سینه مرغ: ۲۵۰ گرم پیاز […]

    طرز تهیه و دستور پخت عدسی خوشمزه
    1402/04/14

    طرز تهیه و دستور پخت عدسی خوشمزه

    مراحل پخت عدسی خوشمزه برای تهیه غذای ایرانی عدسی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مانند دیگر غذاها مثل پرشگه ایلامی ابتدا یک کاسه بزرگ را با آب پر می‌کنیم و عدس را بسته به نوع آن، به مدت ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت در آب خیسانیم. پس از گذشت این زمان، عدس را آبکشی […]

    طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

    طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

    روش تهیه و پخت سوپ کدو حلوایی سوپ کدو حلوایی، یکی از انواع سوپ و غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و محبوب در فصل پاییز و زمستان است. این سوپ با استفاده از دستورهای متنوعی طبخ می‌شود. حضور کدو حلوایی در این سوپ، آن را به یک منبع سالم و مغذی برای درمان و پیشگیری از […]

    برو بالا