دستور پخت کدو پلو شمالی در این مقاله، دستور پخت کدو پلو شمالی را به شما معرفی خواهیم کرد. کدو پلو شمالی یک غذای ایرانی و سنتی و خوشمزه از مناطق شمالی ایران است که با ترکیبی از کدو حلوایی، گوشت چرخ کرده، آلو و ادویههای معطر تهیه میشود. این غذا ماننند دیگر غذاها مثل […]
راز تهچین رستورانی تهچین رستورانی یک غذای ایرانی است که این روزها در بین علاقمندان به آشپزی و طرفداران سلیقههای مختلف محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. این غذای خوشمزه و منحصر به فرد مانند دیگر غذاها مثل تهچین آلو اسفناج از طعم و مزههای متنوعی برخوردار است که هر رستورانی سعی میکند با افشای یا […]
مرصع پلو: آش غنی از طعم و رنگ مرصع پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی همراه با پلو است که به خاطر ترکیب منحصر به فرد مواد غذایی و رنگارنگی که در آن به کار میرود، مورد توجه قرار میگیرد. این غذا همانند رشته پلو از جوانان تا سالمندان، همگی را با شکوه […]
رشته پلو سنتی، طرز تهیه و نکات مهم رشته پلو سنتی یک غذای ایرانی محبوب و سنتی است که با ترکیبی از رشتههای سوپی و برنج طبخ میشود. این غذا دارای طعمی خوشمزه و قابلیت تنوع در مواد افزودنی دارد که باعث شده است که در سراسر کشور محبوبیت داشته و در میان سفرههای خانوادگی […]
طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی در این مقاله، طرز تهیه لوبیا پلو با استفاده از لوبیا چشم بلبلی را به شما آموزش میدهیم. غذای ایرانی لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب و معروف مانند دیگر غذاها مثل دمپختک شوید باقلا در فرهنگ غذایی ایران است که با ترکیبی از برنج، لوبیا و […]
راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ مجلسی به روش رستورانی چیست؟ گفتنی است که زرشک پلو با مرغ، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در میان انواع غذای ایرانی است، که در مجالس و جشنهای مختلف به ویژه در عروسیها و شبهای عید و مراسمهای مذهبی مورد استقبال قرار میگیرد. اما تمایز این غذا اصیل […]
روش تهیه هویج پلو کازرونی هویج پلو یک غذای ایرانی سنتی و خوشمزه مانند دیگر غاها مثل دوپیازه ماهی است که در شهرستان کازرون و همچنین در بسیاری از مناطق دیگر ایران محبوب است. این غذا با استفاده از هویج و مواد متنوعی مانند مرغ، سیب زمینی، زردک، کشمش و زرشک تهیه میشود. برای تهیه […]
روش تهیه مرغ ترش گیلانی مرغ ترش گیلانی همانطور که از نام آن مشخص است یک از غذای ایرانی محبوب و معروف در استان گیلان است. این غذای شمالی همانند با استفاده از ترکیبی از سبزیجات و ترشیها تهیه میشود که به آن طعم تند و ترشی خاصی میبخشد. تاریخچه این غذا به قدمتی بسیار […]