طرز تهیه فلن کیک شکلاتی کاراملی

فلن کیک شکلاتی کاراملی یک دسر لذیذ که به آسانی در منزل می توانید درست کنید . فلن کیک انواع مختلفی از جمله: فلن کیک پنیری، فلن کیک سوئدی و . . . که ما در ادامه این مقاله طرز تهیه فلن کیک شکلاتی کاراملی را به شما عزیزان ارائه کرده ایم.
Rate this post

طرز تهیه فلن کیک

فلن کیک، یک دسر لذیذ با لایه‌های مختلف کیک و کرم، معروف به طعم شیرین و مختلف. تاریخچه‌اش به قرون ۱۷ و ۱۸ در اروپا بازمی‌گردد. این دسر با پیشرفت تکنولوژی در قرن ۱۹ توسعه یافته و به گزینه محبوبی در مراسم و جشن‌ها تبدیل شده است.

مواد لازم فلن کیک کاراملی

مواد لازم سس کارامل مقدار
شکر ۱۰۰ گرم
آب ۶۰ گرم

مواد لازم کرم فلن

مواد لازم کرم فلن مواد لازم مقدار
تخم مرغ ۵ عدد
شیر عسلی ۱ قوطی
شیر ۳۸۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم کیک شکلاتی

مواد لازم کرم فلن مواد لازم مقدار
تخم مرغ ۴ عدد
پودر کاکائو ۱ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ

اولین مرحله، یک قالب با قطر ۲۰ سانتیمتر را با استفاده از روغن یا چربی پوشانیده و آماده کنید.
قرار دهید شکر و آب در یک ظرف با حرارت متوسط تا شکر کاملاً ذوب شود و به صورت مایع درآید، سپس آن را در قاشق به آرامی بچرخانید و بر روی کف قالب بریزید.
تخم مرغ را همراه با شیر عسلی، شیر، و عصاره وانیل را در یک کاسه انداخته و با سرعت بالای همزن، آن ها را به یکدیگر مخلوط کنید.
سس کارامل را بر روی مواد آماده شده بریزید و سپس آنها را در یک ظرف بزرگ قرار دهید، به گونه ای که تا نصف ارتفاع مواد، آب جوش پر شود. سپس قالب حاوی مواد را درون ظرف حاوی آب جوش قرار داده و آن را درون فر قرار دهید. دمای فر را به ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و مواد را تا مدتی حدوداً ۲۰ دقیقه پخته گذاشته و منتظر بمانید.
تخم مرغ را با پودر کاکائو، شیر، روغن، آرد الک شده، و بکینگ پودر ترکیب کنید و سپس با یک همزن دورتند، مواد را به طور کامل با یکدیگر مخلوط کنید.
محتویات کیک را بر روی لایه دوم، به عبارت دیگر همان کرم، بریزید و آن را صاف کنید. سپس دوباره آن را درون فر قرار دهید که در ظرف بزرگی که حاوی آب جوش است، قرار گرفته است، و اجازه دهید تا به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد. بهتر است صبر کنید تا کیک کاملاً خنک شود و سپس آن را از قالب خارج نمایید.

تاریخچه فلن کیک شکلاتی کاراملی

کیک فلن، یکی از لذیذترین انواع کیک ها است که اصل و نسبت های خود را در ساختار کیک های سوئدی حفظ کرده است. به طور واضح، این کیک از ترکیب دلنشین کارامل و شکلات بهره می برد. برای پخت این کیک لذت بخش، بهترین روش استفاده از یک قالب با تهیه میان تهی و کرم کارامل است. البته، اگر توانایی تهیه کارامل از ابتدا را دارید، می توانید از آن به جای استفاده از بسته های آماده استفاده کنید. این کیک، که بیشتر به عنوان یک دسر محبوب شناخته می شود، به سادگی تهیه می شود. در ادامه، نحوه تهیه این کیک لذت بخش را مطالعه خواهید کرد.
فلن کیک یا “فلان” یکی از دسرهای محبوب و معروف در جوامع مختلف است. این دسر به عنوان یک کیک خاص و لذیذ با لایه ها و کرم های مختلف شناخته شده است.
نخستین نسخه های کیکهای لایه ای مشابه با استفاده از مواد مختلف در قرون ۱۷ و ۱۸ در اروپا بوجود آمد. این کیکها عمدتاً از لایه های مختلف خامه، مربا، یا ترکیبات مشابه تشکیل شده بودند. همچنین، لایه های ژله و کرم در این دوران به عنوان بخشی از دسرهای مختلف محبوب بودند.
در قرن ۱۹، با پیشرفت تکنولوژی و توسعه روش های تولید شکلات و کرمهای دیگر، انواع جدیدی از کیکهای لایه ای و دسرهای مشابه به وجود آمدند. احتمالاً نام “فلان” از این دوره به دسری با لایه ها و کرمهای متنوع اطلاق شده است.
استفاده از کرم ها و لایه های مختلف در کیکهای لایه ای به شکل فلن کیک باعث افزایش تنوع و ترکیبات مختلف در این دسر شده است. امروزه، فلن کیک به عنوان یک دسر لذیذ و جذاب در اکثر مناطق جهان شناخته می شود و در مختلف مراسم و جشن ها به عنوان یک گزینه محبوب سرو می شود.