طرز تهیه شیرینی عید با نشاسته ذرت
طرز تهیه شیرینی عید با نشاسته ذرت و شکر
شیرینی های نوروزی مانند شیرینی نخودچی به دلیل طعم لذیذ و تهیه ی آسان شان شهرت دارند و می توانند مدت زمان زیادی تازه باقی بمانند. برای پخت ساده ترین شیرینی با نشاسته بدون فر، می توانید از آرد ذرت و آرد گندم مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید. تهیه ی این شیرینی ها با استفاده از قالب های متنوع امکان پذیر است و می توان مرکز آن ها را با موادی مانند بریلو، پسته یا انواع مارمالاد پر کرد. این شیرینی ها را می توان هم در فر و هم بدون استفاده از فر تهیه کرد تا در کنار یک فنجان چای از طعم بی مانند آن ها لذت برد. برای پخت این شیرینی ها، استفاده از کره یا روغن جامد نیز امکان پذیر است.
مواد مورد نیاز شیرینی عید با نشاسته ذرت
آرد شیرینی پزی | ۳۰۰ گرم معادل ۲ لیوان |
کره یا روغن جامد | ۱۵۰ گرم معادل ۲/۳ لیوان |
پودر قند | ۸۰ گرم معادل ۱/۲ لیوان |
نشاسته ذرت | ۴۵ گرم معادل ۳ ق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
عسل | ۱ ق غذا خوری |
ژله بریلو | به مقدار لازم |
مراحل پخت نوعی شیرینی با نشاسته و شکر
- مرحله اول: آماده سازی
هم دما کردن مواد: قبل از شروع، اطمینان حاصل کنید که تمام مواد به دمای اتاق رسیده اند تا به راحتی با یکدیگر ترکیب شوند.
اندازه گیری مواد: با استفاده از یک ترازوی دقیق یا لیوان مدرج، مواد را با دقت اندازه گیری کنید. این امر به شما کمک می کند تا نتیجه نهایی دقیق و مطلوبی داشته باشید.
تهیه مخلوط کره و پودر قند: کره یا روغن جامد و پودر قند را در یک کاسه بزرگ ریخته و با استفاده از همزن برقی، آن ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بزنید. هدف، رسیدن به بافتی کرمی، روشن و کشدار است. اهمیت دارد که در حین زدن، مخلوط را خوب دور بزنید تا کره کاملاً پوک و سبک شود.
در این مرحله، دقت در اندازه گیری و هم زدن دقیق مواد اولیه اساسی است تا بستر مناسبی برای افزودن سایر مواد و تهیه شیرینی با بافتی عالی فراهم شود.
- مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
در مرحله دوم، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس عسل، تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و با استفاده از همزن برقی، تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست به دست آید. سپس نشاسته آرد را به مخلوط اضافه کنید و آن را نیز با مواد دیگر همزنی کنید تا به طور کامل ترکیب شود. در صورت لزوم، می توانید مواد را به طور متوسط هم بزنید تا همگن شوند.
- مرحله سوم: تهیه خمیر شیرینی
ابتدا باید نیمی از مقدار کل آرد را اضافه کنید و آن را با هم بزنید. سپس نیمی دیگر از آرد را اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط کنید. سپس بقیه ی آرد را هم اضافه کرده و با استفاده از انگشتانتان خمیر را جمع کنید. بسته به نوع آرد استفاده شده، ممکن است بین ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری بیشتر نیاز باشد. توجه داشته باشید که اگر آرد بیش از حدی به خمیر اضافه کنید، آن سفت خواهد شد. در نهایت، هدف این است که خمیر لطیف و نرمی داشته باشد که به دستان چسبنده نشود.
- مرحله چهارم: پخت شیرینی عید با استفاده از نشاسته ذرت
برای ادامه، خمیر را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. سپس خمیر را بین دو لایه نایلون به قطر سه میلی متر پهن کنید. ابتدا کاتر را در آرد بچرخانید و سپس برش هایی روی خمیر بزنید. سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر را روی آن قرار دهید. برای پخت، مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد درون فر قرار دهید تا زیر شیرینی ها رنگی طلایی به خود بگیرند. سپس می توانید با استفاده از بریلو یا پسته شیرینی ها را تزیین کنید. به سلامتی!
فوت و فن های دستور پخت شیرینی عید با نشاسته ذرت
روش های پخت شیرینی عید با استفاده از نشاسته ذرت، دارای تکنیک های خاص خود هستند. برای افزایش براقیت و زیبایی شیرینی، می توانید از عسل رقیق شده استفاده کنید. در صورت استفاده از روغن نیمه جامد، ابتدا آن را صاف و یکنواخت کنید. برای این کار، روغن را در حرارت خیلی ملایم قرار داده و اجازه دهید تا آب موجود در آن بخار شود. سپس روغن را به یک ظرف مناسب بریزید و آن را در یخچال قرار دهید تا دوباره سفت شود. همچنین می توانید به جای وانیل، از پودر هل نیز استفاده نمایید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0