طرز تهیه دوکبوکی کره ای
دوکبوکی چیست دوکبوکی (Tteokbokki) یکی از محبوبترین و سنتیترین غذاهای خیابانی کرهای است که به طور گسترده در غذاهای کرهای شناخته میشود. این غذا ترکیبی از کیکهای برنجی نرم (به نام “دوک”) با سسهای تند است که طعمی غنی و قوی دارد. دوکبوکی یک غذای خیابانی محبوب کرهای است که اجزای اصلی آن شامل کیکهای […]
دوکبوکی چیست
دوکبوکی (Tteokbokki) یکی از محبوبترین و سنتیترین غذاهای خیابانی کرهای است که به طور گسترده در غذاهای کرهای شناخته میشود. این غذا ترکیبی از کیکهای برنجی نرم (به نام “دوک”) با سسهای تند است که طعمی غنی و قوی دارد.
دوکبوکی یک غذای خیابانی محبوب کرهای است که اجزای اصلی آن شامل کیکهای برنجی نرم و سس تند است. کیکهای برنجی از آرد برنج تهیه شده و به صورت رولهایی برشخورده با بافتی نرم و جویدنی سرو میشوند. سس تند آن از فلفل قرمز کرهای (گوچوجانگ)، سیر، شکر و روغن کنجد تهیه میشود که به غذا طعمی تند و شیرین میدهد. مواد جانبی همچون کیک ماهی، سبزیجات، تخممرغ آبپز و نودل گاهی اضافه میشوند.دوکبوکی به انواع مختلفی مثل نوع سنتی تند و نسخههای مدرنتر مثل طرز تهیه دوکبوکی کره ای پنیری یا غذاهای دریایی تقسیم میشود. این غذا در مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آماده شده و همراه با مواد جانبی سرو میشود.در گذشته، دوکبوکی به عنوان یک غذای اشرافی در کره شناخته میشد، اما با گذشت زمان به یکی از محبوبترین غذاهای خیابانی تبدیل شده است و به تازگی طرز تهیه دوکبوکی در ایران بسیار پرطرفدار شده است.
طرز تهیه خمیر دوکبوکی کره ای
- مواد لازم طرز تهیه دوکبوکی کره ای ساده: ابتدا به ۲۰۰ گرم آرد برنج، کمی نمک، و حدود ۱۰۰ میلیلیتر آب جوش نیاز دارید.
- آماده کردن خمیر: آرد برنج و نمک را در یک کاسه مخلوط کرده و به تدریج آب جوش را اضافه کنید تا یک خمیر نرم و چسبنده به دست آید. این خمیر نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد.
- پخت خمیر: برای پخت خمیر میتوانید از بخارپز استفاده کنید. خمیر را به شکل رولهایی درآورده و به مدت ۴۰ دقیقه بخارپز کنید. برای طرز تهیه دوکبوکی بدون مایکروفر، میتوانید خمیر را روی یک صافی بالای آب جوش بگذارید و از بخار قابلمه استفاده کنید.
- ورز دادن و شکلدهی: پس از بخارپز کردن، خمیر را کمی سرد کنید و سپس آن را به خوبی ورز دهید. این کار باعث لطیفتر شدن خمیر میشود. بعد از ورز دادن، خمیر را به رولهای باریک با قطر حدود ۲ سانتیمتر شکل دهید و به قطعات ۵ سانتیمتری برش بزنید.
- طرز تهیه دوکبوکی تند کره ای: این کیکهای برنجی آماده را میتوانید به همراه سس تند دوکبوکی و دیگر مواد مانند تخممرغ آبپز، کیک ماهی، و سبزیجات در غذا استفاده کنید.
ورز دادن و پخت به خوبی باعث میشود که کیکهای برنجی به درستی پخته و نرم شوند و در هنگام پخت دوکبوکی طعم مطلوبی بگیرند. اگر بخارپز در دسترس ندارید، میتوانید از روش مایکروفر نیز استفاده کنید. در این حالت خمیر را برای چند دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید و سپس ورز دهید
طرز تهیه دوکبوکی با سیب زمینی
چه در طرز تهیه دوکبوکی با برنج و هم تهیه دوکبوکی با سیبزمینی، ابتدا کیکهای برنجی را طبق معمول آماده کرده یا از کیکهای آماده استفاده کنید. سپس سیبزمینیها را به قطعات کوچک برش داده و به همراه کیکهای برنجی در سس دوکبوکی (ترکیبی از سس فلفل قرمز کرهای، سیر و شکر) بپزید همچنین می توانید طرز تهیه دوکبوکی بدون سس سویا انجام دهید. سیبزمینیها به غذا طعمی نرم و ملایم میبخشند و میتوانید مواد جانبی مانند سبزیجات، تخممرغ آبپز و نودل را به آن اضافه کنید. این نسخه از دوکبوکی ترکیبی از بافتهای نرم و جویدنی کیک برنجی با سیبزمینی است که طعمی متفاوت و دلپذیر ایجاد میکند.
طرز تهیه دوکبوکی با ارد گلوتینوس
برای طرز تهیه دوکبوکی کره ای با آرد گلوتینوس (برنج چسبناک)، ابتدا آرد گلوتینوس را با آب جوش و کمی نمک ترکیب کرده تا خمیری نرم و چسبنده به دست آید. این خمیر را به شکل رول درآورده و بخارپز کنید تا کاملاً پخته شود. پس از خنک شدن، خمیر را به قطعات کوچک برش دهید. سپس این کیکهای برنجی را در سس دوکبوکی (که شامل سس فلفل قرمز کرهای، سیر، شکر و روغن کنجد است) پخته و با مواد جانبی مانند تخممرغ آبپز، نودل و سبزیجات سرو کنید. این آرد به دلیل خاصیت چسبناک بودن، به کیکهای برنجی بافتی نرم و جویدنی میدهد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0