تهیه آش رشته خوشمزه آش رشته خوشمزه یک غذای محبوب است که به عنوان یک غذای پایه در دورهمیهای خانوادگی و جشنها بسیار مورد علاقه استفاده قرار میگیرد. تهیه این غذا نیاز به تسلط به فنون خاصی دارد تا بتوانید یک آش عالی و خوشمزه بپزید و از خمیر شدن آش رشته جلوگیری کنید. در […]
کاهش ترشی قورمه سبزی قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با استفاده از گوشت یا مرغ و سبزیهای مختلفی همچون تره، شوید، اسفناج، پیاز و سایر ادویهها تهیه میشود. این غذا در بسیاری از مناطق ایران مورد علاقه قرار دارد و معمولاً با برنج یا نان تازه سرو میشود. روش […]
از بین بردن بوی بد مرغ جهت رفع بوی بد مرغ مانند گرفتن شوری کباب کوبیده، انواع راهکارهای مختلف وجود دارند؛ در ادامه به برخی از این راهحلها اشاره خواهیم کرد: با بهرهگیری از گیاهان نظیر رزماری، سیر و پیاز، میتوانید مرغ را طعمدهی کنید تا بوی نامطبوع آن تا حد زیادی کاهش یابد. اگر […]
گاهی اوقات زحمت زیادی برای درست کردن یک غذا می کشید؛ اما زمانی که کمی از مزه آن می چشید، متوجه شور دن غذا می شوید. در این شرایط چکار می کنید؟ غذایتان را دور می ریزید یا با همان مزه شور به خورد اعضای خانواده می دهید؟ باید بدانید که از بین بردن شوری غذا کار چندان سختی نیست. روش های زیادی برای رفع شوری غذا وجود دارد که ما در این مقاله به بررسی رفع شوری کباب خواهیم پرداخت.
دلمه برگ مو یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایران است که ریشههای تاریخیاش به شهرهای اردبیل و تبریز بازمیگردد. برخی افراد از این غذا به عنوان پیش غذا نیز استفاده میکنند، در این مقاله می خواهیم به انواع نکات و راز خوشمزه شدن دلمه برگ بپردازیم.
ماست مناسب برای زولبیا زولبیا، یک شیرینی محبوب و معروف است که در ماه مبارک رمضان، به عنوان یکی از اجزای ثابت سفره افطار ما حضور دارد. احتمالاً تصمیم دارید که این شیرینی را بپزید و طرز تهیه زولبیا را می دانید، اما اگر ندانید کدام ماست مناسب برای زولبیا است ممکن است به درستی […]
هواپز دستگاهیست که شما می توانید انواع غذا را با آن بپزید بدون استفاده از روغن، بنابراین استفاده از هواپز در تهیه غذاهای رژیمی می تواند بسیار مفید و کاربردی باشد.
آش رشته یکی از محبوبترین پیشغذاهای ایرانی است که در بسیاری از دورهمیها و مناسبهای مذهبی مثل نذریهای ماه محرم حضور دارد. پختن آش رشته نکتهی خاصی ندارد، اما گاهی اوقات اگر مواردی را رعایت نکنیم، ممکن است آش سفت، شور و بدمزه شود.
برای دانستن چگونگی ترد شدن فلافل خانگی با طعمی به یاد ماندنی نکاتی وجود دارد که حتما باید به آنها توجه ویژه ای داشت که ما در این مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد.