کل 396 امروز 0
  • تاریخ : پنج شنبه - ۲۰ - اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 9 - May - 2024
  • ساعت :

    ترفندهای آشپزی که زندگی شما را تغییر می دهد

    تو هواپز چی میشه درست کرد
    1402/06/07

    تو هواپز چی میشه درست کرد

    هواپز دستگاهیست که شما می توانید انواع غذا را با آن بپزید بدون استفاده از روغن، بنابراین استفاده از هواپز در تهیه غذاهای رژیمی می تواند بسیار مفید و کاربردی باشد.

    علت خمیر شدن آش رشته

    علت خمیر شدن آش رشته

    آش رشته یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای ایرانی است که در بسیاری از دورهمی‌ها و مناسب‌های مذهبی مثل نذری‌های ماه محرم حضور دارد. پختن آش رشته نکته‌ی خاصی ندارد، اما گاهی اوقات اگر مواردی را رعایت نکنیم، ممکن است آش سفت، شور و بد‌مزه شود.

    راز ترد شدن فلافل چیست؟
    1402/06/04

    راز ترد شدن فلافل چیست؟

    برای دانستن چگونگی ترد شدن فلافل خانگی با طعمی به یاد ماندنی نکاتی وجود دارد که حتما باید به آن‌ها توجه ویژه ای داشت که ما در این مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد.

    راز خوشمزه شدن سوپ شیر
    1402/04/17

    راز خوشمزه شدن سوپ شیر

    سوپ شیر سوپ شیر یکی از غذای فرنگی و محبوب مانند دیگر غذاها مثل سوپ کدو حلوایی در بسیاری از کشورها است که با استفاده از مواد اولیه ساده و گیاهی تهیه می‌شود. این غذا با ترکیبی از شیر، قارچ، مرغ، جو پرک، هویج و پیاز تهیه می‌شود و طعم و مزه‌ای منحصر به فرد […]

    طرز تهیه پخت بادمجان در هواپز
    1402/04/13

    طرز تهیه پخت بادمجان در هواپز

    روش پخت بادمجان در هواپز پخت بادمجان در هواپز یکی از روش‌های سالم و خوشمزه‌ی پخت این محصول پرطرفدار است که می توان به عنوان پیش غذا و مزه استفاده کنید. این روش می‌تواند به شما کمک کند تا بدون نیاز به روغن یا چربی‌های اضافی، بادمجان‌های شیرین و عطری بپزید. در این مقاله، به […]

    طرز تهیه سوپ شیر
    1402/03/29

    طرز تهیه سوپ شیر

    طرز تهیه سوپ شیر سوپ شیر یکی از انواع سوپ های خوشمزه و محبوب است که همانند ترخینه در بسیاری از فرهنگ‌ها و کشورها تهیه و مصرف می‌شود. این غذا با استفاده از شیر و مواد دیگری مانند سبزیجات، سبزه، آرد و ادویه‌ها تهیه می‌شود. سوپ شیر از طعم و عطر خاصی برخوردار است و […]

    راز وا نرفتن کوکو

    راز وا نرفتن کوکو

    راز وا نرفتن کوکو کوکو یکی از پرطرفدارترین و پختن آسان‌ترین غذاهای ایرانی است که با استفاده از تخم مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود. این غذا با طعم و عطر منحصر به فرد خود می‌تواند هر وعده‌ی غذایی را به تجربه‌ای لذیذ و متفاوت تبدیل کند. با این حال، برخی از افراد هنگام پختن کوکو […]

    ترفند ترد شدن کتلت

    ترفند ترد شدن کتلت

    ترفند ترد شدن کتلت در این مقاله، با ترفندهای آشپزی برای ترد شدن کتلت‌های خود آشنا خواهید شد. کتلت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در انواع آشپزی است. اما در صورتی که کتلت به درستی پخته نشود، ممکن است خشک و سفت شود و از لذت آن کاسته شود. در اینجا ترفندهایی را بررسی […]

    راز تلخ نشدن بادمجان  کشک بادمجان

    راز تلخ نشدن بادمجان کشک بادمجان

    راز تلخ نشدن بادمجان کشک بادمجان بادمجان یکی از محبوب‌ترین سبزیجات در آشپزی ایرانی است که در انواع غذای ایرانی و دسرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از انواع پرطرفدار بادمجان مانند راتاتویی، کشک بادمجان است که با طعمی خوشمزه و ترش‌نشده به سفره می‌رسد. در این مقاله، رازی را برای تلخ نشدن بادمجان کشک […]

    برو بالا