طرز تهیه آش لخشک، آش سنتی خراسان آش یکی از غذاهای ایرانی محبوب به شمار می آید. یکی از آشهای سنتی استان خراسان، آش لخشک یا آش قییش نام دارد. برای تهیه آش لخشک خوشمزه، در ابتدا یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب به سرعت […]
طرز تهیه شله زرد شله زرد یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در مناسبتها و جشنها به عنوان دسر مانند کلوچه عربی سرو میشود. این دسر با استفاده از برنج، زعفران، پودر هل و شیر تهیه میشود و همانند فرنی طرفداران بسیار دارد. در ادامه، دستور پخت شله زرد را به همراه […]
روش پخت و تهیه عدس پلو با خرما با توجه به روش تهیه عدس پلو با خرما، ابتدا عدس را در آب جوش به همراه کمی نمک میپزیم تا نیمه پخته شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم. در مرحله بعد، برنج را به خوبی شسته و در یک ظرف مناسب […]
خورشت کرفس یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با ترکیبی از سبزی جعفری و نعناع و ساقه و برگ کرفس تهیه میشود و میتواند به دو روش با گوشت قرمز یا مرغ آماده شود. در برخی دستورها، این خورشت با لوبیا قرمز نیز تهیه میشود که به آن بافتی خاص و خوشمزه میبخشد. برای داشتن خورشت کرفس لعاب دار، معمولاً از روشهایی مانند تفت دادن اولیهی سبزیها و استفاده از آبغوره یا آبلیمو برای طعمی متعادل و ترش استفاده میشود. این خورشت خوشمزه به ویژه با برنج زعفرانی سرو میشود و طرفداران زیادی دارد.
بریانی اصفهان یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که در انواع مختلفی تهیه میشود و هرکدام طعم و ویژگی خاص خود را دارند. در میان این نسخهها، طرز تهیه بریانی ساده مناسب کسانی است که میخواهند با مواد در دسترس، بریانی را در خانه آماده کنند و از طعمی نزدیک به نسخه سنتی لذت ببرند. در کنار آن، طرز تهیه بریانی اصفهان با جگر سفید یکی از مدلهای خاص و پرطرفدار در اصفهان است که با جگر سفید گوسفندی تهیه میشود و عطری منحصربهفرد دارد. برای کسانی که به طعم کلاسیک علاقه دارند، طرز تهیه بریانی گوشت با استفاده از گوشت گردن یا دنده گوسفندی، گزینهای اصیل و مجلسی است. همچنین برای سادگی در آمادهسازی، طرز تهیه بریانی اصفهان با گوشت چرخ کرده انتخاب خوبی است که هم سریعتر آماده میشود و هم طعم دلچسب بریانی را حفظ میکند.
روش پخت و تهیه کورابیه سیب در این مقاله، به شما نحوه تهیه کورابیه سیب که یکی از انواع شیرینی سنتی است را آموزش میدهیم. کورابیه سیب یک دسر شیرین و خوشمزه است که با استفاده از سیبهای تازه و ترکیبی از مواد اولیه دیگر تهیه میشود. این دسر علاوه بر طعم مطبوع، ظاهری زیبا […]
آموزش پخت شله مشهدی شله مشهدی دسر ایرانی محلی بسیار لذیذ است که همانند قیمه یزدی دوستداران بسیاری دارد. برای تهیه شله مشهدی خوشمزه، در ابتدا یک کاسه بزرگ و جا دار را انتخاب میکنیم. سپس لوبیا سفید، لوبیا چیتی، نخود، عدس و ماش را درون آن میریزیم. در ادامه، تا اندازهای که برای پوشش مواد […]
دستور پخت فلافل آبادانی با طعم بی نظیر، فلافل یکی از محبوبترین و ارزانقیمتترین انواع غذا در سراسر جهان است. دستور پخت فلافل خانگی خوشمزه، اولین مرحله در تهیه فلافل، خیساندن نخودهاست. هر چه این مرحله بیشتر زمان بگیرد، در نهایت پخت فلافل با کیفیت بهتری را خواهید داشت.دستور پخت فلافل بندری، بهتر است نخود را حداقل یک شب قبل از آمادهسازی این غذا در آب خنک خیس کنید و هر ۶ تا ۷ ساعت آب آن را تعویض کنید.
طرز تهیه هواری ماهی بندرعباس هواری ماهی مانند طرز تهیه ماهی حلوا سفید یکی از غذاهای سنتی و محبوب استان هرمزگان، بهویژه شهر بندرعباس است. این پلو مخلوط با ماهی و سبزیجات معطر تهیه میشود و طعمی بینظیر دارد. در ادامه، طرز تهیه این غذای لذیذ را با جزئیات کامل ارائه میدهیم. مواد لازم طرز […]