نحوه تهیه شامی رودباری شامی رودباری یک از غذای شمالی محبوب ایران است که در استان گیلان و بهویژه شهر رودبار رایج است. این غذا همانند شامی بابلی با استفاده از مواد اصلی مانند گوشت چرخکرده، لوبیا قرمز و ادویههای خاص، طعمی بینظیر و خوشمزه را ایجاد میکند. در ادامه، با مواد لازم و روش […]
دستور پخت شامی پوک بابلی در این مقاله، دستور پخت شامی پوک بابلی را برای شما توضیح میدهیم. شامی پوک بابلی یک غذای محبوب در منطقه بابل است که با استفاده از مواد اصلی مانند گوشت چرخکرده، لپه و ادویههای خوشمزه تهیه میشود و شباهت چندانی ب شامی رودباری ندارد. مواد لازم پخت شامی بابلی […]
طرز تهیه متنجن گیلانی با تنوع فراوانی در غذاها و دستورهای پخت موجود در جهان، غذاهای ایرانی همواره جاذبهای ویژه دارند. یکی از این دستورهای خاص و دلچسب، “متنجن اصیل گیلانی” است. این غذای شمالی، با طعم بینظیر و مواد اصیلی که در آن استفاده میشود، هر ساله جمعیت زیادی را به سوی خود جذب […]
طرز تهیه میرزاقاسمی اصیل گیلانی: میرزا قاسمی یکی از غذای ایرانی محبوب و اصیل منطقه گیلان است که همانند باقلا قاتوق تمام طعم و اصالت این منطقه را در خود جای داده است. این غذا . این غذا با استفاده از مواد ساده مانند بادمجان، گوجهفرنگی، سیر و تخم مرغ به سادگی و با یک […]
روش تهیه مرغ ترش گیلانی مرغ ترش گیلانی همانطور که از نام آن مشخص است یک از غذای ایرانی محبوب و معروف در استان گیلان است. این غذای شمالی همانند با استفاده از ترکیبی از سبزیجات و ترشیها تهیه میشود که به آن طعم تند و ترشی خاصی میبخشد. تاریخچه این غذا به قدمتی بسیار […]