طرز تهیه خورشت گوجه سبز گیلانی خورش گوجه سبز مانند طرز تهیه خورشت ریواس یکی از لذیذترین خورشهای ایرانی است که زیبایی خاصی به سفرههای ما میبخشد. گوجه سبز، میوهای فصلی و مورد علاقه بیشتر ایرانیان است. این میوه تنها در بهار و تابستان در دسترس است، به همین دلیل خورش گوجه سبز به عنوان […]
نرگسی از غذاهای محبوب و ساده ایرانی است که می توان با مواد اولیه ساده تهیه کرد در ادامه طرز تهیه نرگسی اسفناج را به طور کامل به شما آموزش داده ایم.
خورشت بولبه بره یکی از خورشتهای خوشمزه و لذیذ متنوع گیلانی محسوب میشود که با آسانی قابل تهیه است . از طرز تهیه بولبه بره استفاده کنید و از این غذای محلی لذت ببرید.
کال کباب تهیه شده با بادمجان پخته، گوشت، ادویه ها و رب انار، طعم دلپذیر و خوشمزه ایجاد می کند. بادمجان ها را با حرارت دهیم و پس از خنک شدن، با گوشت و ادویه ها مخلوط کنیم. نهایتاً با رب انار تزیین و سرو کنیم.
خورشت آلو با اردک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که ترکیبی از طعمهای ترش و شیرین را به همراه دارد. این خورشت با استفاده از گوشت اردک، آلوی خشک، پیاز، زعفران و چند ادویه مانند دارچین و زردچوبه تهیه میشود. گوشت اردک به دلیل بافت نرم و طعم غنیاش، هنگام پخت با آلو و ادویهها، طعمی بینظیر به خورشت میبخشد. آلوی خشک نیز با طعم ترش و شیرین خود تعادل لازم را در خورشت ایجاد میکند. این غذا معمولاً با برنج سرو میشود و یک انتخاب عالی برای وعدههای خاص و مجلسی است.
سیرواویج یا سیرابیج گیلانی جزو غذای محلی و محبوب این استان است. ما در این مطلب در طرز تهیه سیرابیج گیلانی را ارائه کرده ایم و شما نیز می توانید سیرابیج بامرغ و یا سیرابیج با تخم مرغ را نیز امتحان کنید.
مرغ وحشی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی ساخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آشپزی ماه همراه باشید.
روش پخت و تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور به روش مازندرانی برای تهیه باکله پته به روش مازندرانی، در ابتدا باقالیهای خشک را با آب شسته و سپس آنها را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم. سپس به آرامی آب را بر روی باقالیها ریخته و اجازه میدهیم آنها به مدت ۲۴ ساعت […]
مایع مرینید عسل دودی سانتاماریا یک ادویه فوق العاده خوشمزه برای ماهی می باشد که به صورت آماده می باشد که شما می توانید خیلی راحت این ماهی را تهیه کنید.طرز تهیه ماهی سالمون دودی یا اسموکی نکات زیادی دارد؛ چون باید ماهی را قبل از پخت طوری آماده کنیم که آن حالت دودی و اسموکی را به خودش بگیرد.طعم دار کردن ماهی با عسل یکی از روش هایی می باشد که می توان از آن برای رفع بوی بد ماهی استفاده کرد چرا که ماهی با داشتن خواص بسیاری برای بدن دارای بوی بدی می باشد و در صورت رفع نکردن این بوی بد امکان این را دارد که برخی از افراد این پروتئین مفید را از برنامه غذایی خود حذف نمایند