طرز تهیه کوبیده مرغ با فلفل دلمه ای و کره به روش رستورانی

کوبیده مرغ تابه ای همان کباب مرغ است که با رسپی می توانیم آنرا درون تابه درست کنیم.طرز تهیه کوبیده مرغ با سیخ فلزی و بر روی ذغال یک تجربه عالی از کوبیده مرغ به شما می دهد.طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه گوسفندی یکی از انواع کباب های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
5/5 - (7 امتیاز)

کوبیده مرغ

کوبیده مرغ با فلفل دلمه ای و کره مانند دیگر وعده های غذایی مثل کباب لبنانی یک غذای لذیذ و یک غذای ایرانی است که با ترکیبی از مرغ تازه و فلفل دلمه ای مخصوص تهیه می‌شود. این غذا با استفاده از تکنیک‌های رستورانی آماده می‌شود و با عطر و طعم خاص کره بهتر می‌شود. این غذا مناسب برای میهمانی‌ها و مراسم‌های خاص است و طرز تهیه آن بسیار ساده و قابل اجرا است.

مواد اولیه کوبیده مرغ

– ران و سینه مرغ: ۶۰۰ گرم

– پیاز: ۱ عدد

– فلفل دلمه: ۱ عدد

– کره: ۷۰ الی ۱۰۰ گرم

– زعفران: به مقدار لازم

– نمک، فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا و پودر بیبر، زنجبیل، دارچین، کاری، پودر سیر: به مقدار لازم

دستور پخت کوبیده مرغ

  1. ابتدا مرغ را با دقت بشویید و خوب آبکشی کنید. سپس آن را روی یک بشقاب بزرگ بگذارید و خشک کنید.
  2. مرغ را به اندازه یک انگشت ضخیم رنده کنید و در یک میکسر یا ظرف مناسب بریزید.
  3. پیاز را پوست‌کنده و رنده کنید و به مرغ اضافه کنید.
  4. فلفل دلمه را هم رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
  5. حالا مواد را به خوبی با دست مخلوط کنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند.
  6. به مواد مخلوط شده زعفران، نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر بیبر، زنجبیل، دارچین، کاری و پودر سیر اضافه کنید و مجدداً مواد را با دست مخلوط کنید تا به طور یکنواخت مخلوط شوند.
  7. سپس دسته‌های کوچکی از مخلوط را در دست بگیرید و به شکل استیک‌های مستطیلی رول شده صاف کنید.
  8. کره را در یک ماهیتابه یا تابه به مقدار کافی آبکشی کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.
  9. حالا استیک‌های مرغی را به آرامی و با دقت به کره ذوب شده اضافه کنید و به طرف‌های مختلف تابه بچرخانید تا از هر سمتی طعم گرفته و طلاقی شوند.

طرز تهیه کوبیده مرغ

ارزش غذایی کوبیده مرغ

ارزش غذایی هر پرس از کوبیده مرغ با فلفل دلمه ای و کره به طور تقریبی به شرح زیر است:

– انرژی: حدود ۳۰۰ کیلوکالری

– پروتئین: ۳۰ گرم

– چربی: ۲۰ گرم

– کربوهیدرات: ۵ گرم

– نمک: ۱ گرم

– فیبر: ۲ گرم

– ویتامین‌ها: ویتامین A، ویتامین C، ویتامین D، ویتامین K

– مواد معدنی: آهن، کلسیم، منیزیم، روی

ایده تزیین کوبیده مرغ

برای تزیین این غذا می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

– روی غذا کمی زعفران خشک یا فلفل قرمز ریز شده پاشید تا ظاهر ظرافتی‌تری داشته باشد.

– کنار غذا می‌توانید سبزیجات تازه مثل نعنا یا تره برگ ریز کنید تا ظاهری تازه و طبیعی داشته باشد.

– همچنین می‌توانید از رنگ‌های زیبا و متنوع کره به عنوان تزیین‌ استفاده کنید.

کوبیده مرغ برای چه افرادی مناسب نیست؟

به دلیل استفاده از کره و چربی بالا در این غذا، افرادی که با محدودیت چربی مواجه هستند یا به دلیل بیماری‌های قلبی و عروقی محدودیت مصرف چربی دارند، باید از مصرف این غذا خودداری کنند.

نتیجه

این غذا به دلیل طعم منحصر به فرد و نکات تزیینی خاص، برای مهمانی‌های شاد و مراسم‌های خاص مناسب است. همچنین می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای مهمانی‌های رسمی و جشن‌های تولد باشد. به عنوان یک غذای دلپذیر، این کوبیده مرغ می‌تواند جزو منوی رستوران‌ها نیز باشد.

با دنبال کردن دستورات آماده‌سازی این غذا می‌توانید طعم و مزه‌ای خاص و متفاوت از کوبیده مرغ را تجربه کنید و مهمانان خود را به یک سفر مطبخی لذت‌بخش دعوت کنید. تهیه این غذا را تجربه کنید و از لحظات خوشمزه با خانواده و دوستان خود لذت ببرید.