طرز تهیه چای لیمو
طرز تهیه چای لیمو مخصوص
چای لیمو با دمنوش لیمو عمانی با چای یا گل گاوزبان میتواند در کاهش فشار خون موثر باشد. حتی برای افرادی که فشار خونشان در حالت طبیعی است، مصرف این دمکرده با افزودن عسل یا نبات بسیار مفید است. گل گاوزبان، به عنوان یک مقوی روح شناخته میشود و میتواند حواس و تمرکز انسان را تقویت کند. همچنین، مصرف یک لیمو عمانی میتواند حدود ۸۸ درصد از ویتامین C مورد نیاز بدن را تأمین کند. از طرف دیگر، عسل نیز به عنوان یک ضد پیری شناخته شده است؛ زیرا این ماده غذایی غنی از آنتیاکسیدانهاست که با رادیکالهای آزاد مبارزه کرده و به تأخیر از روند پیری کمک میکند.
چای لیمو یکی از محبوبترین نوشیدنیهای چینی است که به دو صورت سرد و گرم میتوان آن را سرو کرد. برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه، از معجون لیمو و عسل استفاده میشود که بهترین دمنوش آنفولانزا هم است. در زیر، طرز تهیه این روشها به همراه رسپی چای لیمو آموزش داده شده است:
طرز تهیه معجون چای لیمو و عسل
مواد لازم معجون چای لیمو و عسل
- ۲ عدد لیمو تازه
- ۲ قاشق غذاخوری عسل طبیعی یا به ذائقه
- آب جوش
روش تهیه معجون چای لیمو و عسل
- لیموها را خوب بشویید و پوست آنها را به دقت با یک خردهکننده یا رس جوشانده، ریز کنید.
- مواد را در مخلوطکن یا غذاساز قرار دهید و آنها را تا زمانی که به صورت یک معجون یکدست تبدیل شوند، مخلوط کنید.
- معجون حاصل را در یک ظرف مناسب بریزید و آن را در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه چای لیمو
مواد لازم چای لیمو
- ۱ عدد بزرگ فیلتر چای
- آب جوش
- ۱-۲ قاشق چای سیاه
- ۱-۲ قاشق چای سبز
- معجون لیمو و عسل
- برگهای نعناع (اختیاری)
روش تهیه چای لیمو
- یک فنجان آب جوش را به یک قوری یا فنجان بزرگ ریخته و چای سیاه و سبز را درون آن قرار دهید. بگذارید حدود ۳ تا ۵ دقیقه بماند تا عطر و طعم چای استخراج شود.
- سپس چای را از قوری یا فنجان سرازیر کرده و به دلخواه با معجون لیمو و عسل مخلوط کنید.
- برای سرو، میتوانید برگهای نعناع تازه را به عنوان تزئین اضافه کنید.
- چای لیمو سرد را با یخ سرو کنید یا در صورت تمایل میتوانید چای لیمو را گرم نیز مصرف کنید.
حالا آمادهاید تا از چای لیمو لذت ببرید. این نوشیدنی معطر و خوشمزه مخصوصاً در فصلهای گرم سال بسیار مورد علاقه است.
طرز تهیه چای لیمو با زنجبیل و نعنا
موادلازم چای لیمو با زنجبیل و نعنا
- لیمو ترش:۴ عدد
- نعنا:۱ دسته
- زنجبیل:۷۵ سانتی متر
- آب:۷۵۰میلی لیتر
- شکر یا عسل:در صورت تمایل
طرز تهیه چای لیمو با زنجبیل و نعنا
پوست لیموهای ترش را به وسیلهٔ رنده رنده کرده و اب موجود در آنها را جدا کرده و به همراه نعنا و زنجبیل داخل یک قوری بریزید. سپس آب جوش را به قوری اضافه کرده و قوری را بگذارید تا دم بکشد. بعد از حدود ۶ دقیقه دم کشیدن، چای را درون فنجان بریزید و با نعنا تزیین نمایید. اگر تمایل دارید میتوانید با عسل یا شکر آن را شیرین کنید.
طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی یا لیمو سیاه خشک
مواد لازم لیمو عمانی
لیمو عمانی یا لیمو سیاه خشک – ۳ عدد
آب – ۲ فنجان
شکر یا عسل و زعفران (اختیاری) – به مقدار دلخواه
دستور تهیه لیمو عمانی
- تمیز کردن و آمادهسازی لیمو عمانی:
– لیمو عمانیها را با دقت تمیز کرده و سپس آنها را با یک حرکت نرم ولی محکم شکسته و در صورت تمایل، گوشت آنها را از پوست و هستهها جدا کنید. - تهیه دمنوش لیمو عمانی:
– گوشت سیاه لیمو عمانی و زعفران را به دو فنجان آب جوش اضافه کرده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد. - تقدیر از دمنوش لیمو عمانی:
– پس از این مدت، دمنوش لیمو عمانی آماده است. آن را از صافی رد کرده و در فنجان بریزید. سپس با افزودن شکر یا عسل به میزان دلخواه، میتوانید آن را شیرین کرده و لذت ببرید.
نکته: اگر تمایل دارید دمنوش شما تلخ نباشد، بهتر است پوست و هستههای لیمو عمانی را جدا کرده و از دمنوش استفاده کنید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0