۲ روش طرز تهیه آلبالو خشکه

طرز تهیه آلبالو خشکه طرز تهیه آلبالو خشکه یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای خشک کردن آلبالو و آماده‌سازی آلبالو خشک، خشک کردن آلبالوها زیر نور آفتاب است. در ابتدا، آلبالوها را کاملا تمیز و شسته، سپس در ظرف مناسبی آب به همراه یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کرده و اجازه دهید تا آب به جوش […]

طرز تهیه آلبالو خشکه

طرز تهیه آلبالو خشکه یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای خشک کردن آلبالو و آماده‌سازی آلبالو خشک، خشک کردن آلبالوها زیر نور آفتاب است. در ابتدا، آلبالوها را کاملا تمیز و شسته، سپس در ظرف مناسبی آب به همراه یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کرده و اجازه دهید تا آب به جوش آید. پس از جوش آمدن آب، آلبالوها را درون آبکش فلزی ریخته و برای ۱۰ ثانیه درون آب جوش قرار دهید تا داغ شوند (مراقب باشید پوست آلبالوها نترکد). سپس آلبالوها را از آب داغ خارج کرده، اجازه دهید کمی خنک شوند و این فرآیند را یک بار دیگر تکرار کنید.

اکنون آلبالوها آماده خشک شدن هستند. آن‌ها را روی سینی پهن کرده و در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دهید، به گونه‌ای که روی هم قرار نگیرند. معمولاً بسته به شرایط آب و هوایی، آلبالوها طی ۲ تا ۴ روز کاملاً خشک می‌شوند. در هر بار که آلبالوها را برمی‌گردانید، کمی نمک اضافه کنید و مطمئن شوید که آلبالوها روزانه تکان داده شوند تا به خوبی خشک شوند. همچنین می توانید طرز تهیه لواشک گوجه سبز را با کلیلک بر روی لینک مشاهده نمایید.

نکته کلیدی در تهیه آلبالو خشک با این روش، پوشاندن آلبالوها با توری است تا از دسترس حشرات دور باشند. همچنین، آن‌ها را باید روی سطحی بلندتر مانند میز قرار داده و قبل از اینکه آلبالوها به طور کامل خشک شده و تنها هسته و پوست باقی بماند، باید برداشته شده و در ظرف مناسبی در فریزر نگهداری شوند.

روش دوم طرز تهیه آلبلو خشکه

مواد لازم:
– آلبالو: ۱ کیلوگرم
– نمک: ۳ قاشق چایخوری
– رب انار: ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه آلبالو خشکه

مرحله اول

ابتدا، سه چهارم یک قابلمه بزرگ را با آب پر کرده و روی شعله قوی گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس دو قاشق چایخوری از نمک را در آب حل کنید و منتظر بمانید تا آب دوباره به جوش بیاید.

مرحله دوم

در این فاصله، دم‌های اضافی آلبالوها را جدا کرده و آنها را بشویید. سپس آلبالوهای تمیز شده را در آبکشی که کوچکتر از دهانه قابلمه است بریزید. زمانی که آب به جوش آمد، آبکش حاوی آلبالوها را به مدت کوتاهی (حدود سه ثانیه) درون آب جوش فرو ببرید و سپس آبکش را خارج کنید و به آن تکان دهید تا آب اضافی خارج شود. این عمل را دو تا سه بار تکرار کنید. در نهایت، آلبالوها را بر روی صافی یا پارچه‌ای تمیز پهن کنید به گونه‌ای که روی هم قرار نگیرند.

مرحله سوم

آلبالوها را برای مدت یک تا دو روز در معرض نور خورشید قرار دهید تا چروک شوند. پس از چروک شدن، آلبالوها را به داخل یک کاسه بزرگ منتقل کنید و به آنها یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری رب انار افزوده، مخلوط کنید.

مرحله چهارم

با استفاده از قاشق، آلبالوها را به آرامی برگردانید تا نمک و رب انار به خوبی بر سطوح آن‌ها پخش شود. پس از اتمام مخلوط کردن، آلبالوها را دوباره به طور منظم روی صافی یا پارچه پهن کنید.

مرحله پنجم طرز تهیه آلبالو خشکه

آلبالوها را برای یک تا دو روز دیگر دوباره در برابر نور خورشید قرار دهید تا به اندازه کافی خشک شوند. مهم است که پس از دو روز آلبالوها را از نور خورشید دور کنید تا بیش از حد خشک نشوند.

مرحله ششم دستور تهیه آلبالو خشکه

پس از آماده شدن آلبالو خشکه، آن‌ها را در بسته‌های پلاستیکی کوچک مناسب برای هر بار مصرف بریزید و در فریزر نگهداری کنید. آلبالو خشکه را می‌توان تا یک سال در فریزر نگه داشت و توصیه می‌شود که پس از گذشت یک سال، استفاده از آن مناسب نیست.

Rate this post