روش پخت مرغ پفکی یکی دیگر از انواع غذاهای سوخاری و فست فود، مرغ پفکی است. در این مقاله روش پخت را به شما آموزش خواهیم داد. برای تهیه مرغ پفکی رستورانی، در ابتدا سینه مرغ را به صورت نوارهای نازک برش میزنیم. سپس آرد گندم را همراه با آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر […]
طرز تهیه ماکارونی دمی روش ایرانی پخت اسپاگتی است که در ایران به این روش پخته می شود.طرز تهیه ماکارونی دمی با سویا را می توان به عنوان پر طرفدارا ترین غذا برای افرادی که به گوشت علاقه ندارند معرفی کرد در ماکارونی با سویا از گوشت به جای سویا استفاده می شود.در ادامه به طور کامل طرز تهیه ماکارونی دمی ساده را آموزش می دهیم.
برای دانستن اینکه سالاد الویه چند سال قدمت دارد باید گفت قدمت این سالاد برای سال ۱۸۹۴ در روسیه است.سالاد الویه به انگلیسی و در غرب به سالاد روسی شناخته می شود.
طرز تهیه مرغ شکم پر مرغ شکم پر یکی از غذاهای ایرانی محبوب و لذیذ در دسته غذاهای گوشتی است. این غذا همانند اکبر جوجه با ترکیبی از مرغ تازه و انواع ادویهها و مواد طبیعی تهیه میشود و طعم و عطر خاصی به آن میبخشد. در این مقاله، طرز تهیه مرغ شکم پر را […]
دستور پخت: کتلت بادمجان در این مقاله، به دستور پخت کتلت بادمجان خوشمزه و منحصر به فرد میپردازیم. این دستور پخت مورد علاقهی طرفداران آشپزی است و میتواند یکی از بهترین انتخابها برای غذای اصلی یا نهار شما باشد. کتلت بادمجان یکی از انواع غذاهای ترکی است که با استفاده از بادمجان، گوشت چرخکرده، سبزیجات […]
اورفا کباب، یکی از گونههای کبابهاست که به شهر اورفا در ترکیه تعلق دارد. این کباب به روش تابهگریل پخته میشود و شبیه به شامی است، اما ترکیبات ادویهاش با دیگر انواع کبابها متفاوت است.در این مقاله، ما به شما طرز تهیه اورفا کباب را آموزش میدهیم و نکات مهم برای بهترین نتیجه در پخت این کباب را نیز بررسی میکنیم. همراه ما باشید تا از این غذای شهی و محبوب لذت ببرید.
طرز تهیه هات وینگز هات وینگز یا بال مرغ حرارتی، یک غذای فرنگی محبوب و خوشمزه مانند دیگر غذاها مثل چیکن هاندی است که اصلیترین مواد آن مرغ و انواع اسپایس ها هستند. در ادامه، طرز تهیه هات وینگز را به همراه نکات و ترفندهای کامل برایتان شرح میدهم: مواد لازم: بال مرغ: ۱۲ عدد […]
استیک گوشت ما در این مقاله به بررسی حرفه ای تهیه استیک گوشت خواهیم پرداخت: مرحله ۱: برای تهیه استیک گوشت آبدار، ابتدا فیله گوساله را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم و سپس روغن زیتون را اضافه میکنیم. سپس با استفاده از دست، ماساژی به گوشت میدهیم تا روغن زیتون به طور یکنواخت در […]