دستور تهیه کوکو کدو حلوایی خوشمزه کوکو کدو حلوایی یکی از غذاهای ایرانی سنتی و ایرانی است که با استفاده از کدو حلوایی تهیه میشود. این غذا همانند دیگر کوکو و کتلت ها با طعم و مزهای منحصر به فرد، انتخابی محبوب برای وعدههای ناهار و شام است. در این مقاله به دستور تهیه کوکوی […]
راهنمای تهیه عصاره گوشت مواد لازم: ۵۰۰ گرم گوشت قرمز یا بلدرچین (میتوانید از بلدرچین استفاده کنید اگر به گوشت قرمز دسترسی ندارید) ۲ پیمانه آب ۱ عدد پیاز متوسط ۲ عدد سیر ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۲ عدد گلرنگ ۲ عدد هل نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه گوشت را به […]
دستور پخت کتلت آبادانی در این مقاله، دستور پخت کتلت آبادانی را برای شما عزیزان تهیه کردهایم. کتلت آبادانی یکی از غذاهای ایرانی جذاب و از غذاهای محبوب جنوب کشور که معمولاً در مناطق خلیج فارس و بهویژه در آبادان تهیه و مصرف میشود. این غذا دارای طعم و اسم خاص خود است و با […]
دستور پخت: شامی نخود در این مقاله، دستور پخت “شامی نخود” را به شما آموزش میدهیم. این غذای ایرانی با استفاده از نخود و گوشت چرخ کرده تهیه میشود و با طعم و عطر منحصر به فرد خود میتواند وعدهی اصلی و خوشمزهای در سفرههای شما باشد. مواد لازم: یک پیمانه نخود خشک یک پیمانه […]
دستور پخت اشپل کوکو اشپل کوکو یکی از انواع غذای ایرانی خوشمزه و سالم است که معمولاً در فصل پاییز و زمستان مورد علاقه بسیاری از افراد قرار میگیرد. این دسر خوشمزه و شیرین در تهیه آن از سیبزمینی استفاده میشود و با ترکیبی از مواد اصلی و ادویههای متنوع به دست میآید. در این […]
نحوه تهیه شامی رودباری شامی رودباری یک از غذای شمالی محبوب ایران است که در استان گیلان و بهویژه شهر رودبار رایج است. این غذا همانند شامی بابلی با استفاده از مواد اصلی مانند گوشت چرخکرده، لوبیا قرمز و ادویههای خاص، طعمی بینظیر و خوشمزه را ایجاد میکند. در ادامه، با مواد لازم و روش […]
مرصع پلو: آش غنی از طعم و رنگ مرصع پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی همراه با پلو است که به خاطر ترکیب منحصر به فرد مواد غذایی و رنگارنگی که در آن به کار میرود، مورد توجه قرار میگیرد. این غذا همانند رشته پلو از جوانان تا سالمندان، همگی را با شکوه […]
طرز تهیه و دستور پخت فرنی با آرد برنج دستور پخت فرنی با آرد برنج که یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است و به طور معمول در مناسبتهای خاص مانند ماه مبارک رمضان طبخ میشود. با تجه به طعم شیرینی که دارد، می تواند یک نوعی از شیرینی و دسر باشد که […]
رشته پلو سنتی، طرز تهیه و نکات مهم رشته پلو سنتی یک غذای ایرانی محبوب و سنتی است که با ترکیبی از رشتههای سوپی و برنج طبخ میشود. این غذا دارای طعمی خوشمزه و قابلیت تنوع در مواد افزودنی دارد که باعث شده است که در سراسر کشور محبوبیت داشته و در میان سفرههای خانوادگی […]