طرز تهیه پاچانگا پیش غذای خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای
تهیه پاچانگا یا بورک ترکیه ای یک غذای خوشمزه و محبوب است که از خمیر یوفکا یا فیلو با مواد پرکننده تهیه می شود. این پیش غذا سریع و با طعم دلچسبی تهیه می شود و میزان کالری آن بستگی به نوع مواد پرکننده و روش پخت دارد. معمولاً با سالاد و سبزیجات میل می شود.
برای تهیه این پاچانگا، بهتر است از خمیر یوفکا مثلثی یا فیلو استفاده کنید. در صورت عدم دسترسی به آن، می توانید از خمیر فیلو استفاده کنید. همچنین می توانید از فلفل های دلمه ای رنگی به جای فلفل چارلستون استفاده کنید. همچنین میتوانید برای مطالعه طرز تهیه بورک گوشت روی لینک کلیک کنید.
مواد لازم برای تهیه پاچانگا برای ۶ نفر:
• ۱۲ عدد خمیر یوفکا مثلثی یا فیلو
• ۳۰۰ گرم کالباس یا پاسترامی یا بیکن یا ژامبون
• ۲۵۰ گرم پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا ورقه ای
• ۶ عدد متوسط گوجه فرنگی
• ۶ عدد فلفل چارلستون رنگی (سبز و قرمز)
• ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۱.۵ لیوان آرد سوخاری یا آرد ذرت
• ۴ عدد تخم مرغ
• نصف فنجان شیر
• به میزان لازم روغن مایع، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سوخاری
مراحل تهیه پاچانگا به شرح زیر است:
در مرحله ی اول فلفل چارلستون را شسته و به صورت نگینی خرد کنید. سپس تابه را گرم کرده و روغن زیتون را اضافه کنید. فلفل ها را تفت دهید تا نرم شوند.
در مرحله ی دوم گوجه فرنگی ها را شسته و از وسط برش دهید. قسمت های سفت و سفید مرکز گوجه فرنگی را جدا کنید و بقیه را نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را تفت دهید تا آب آن ها بخار شود.
در مرحله ی سوم گوجه فرنگی ها را تفت دهید تا تمام آب آن ها بخار شود. سپس نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و مزه دهی کنید. گوجه فرنگی های تفت داده شده را به فلفل های خرد شده اضافه کنید.
در مرحله ی چهارم خمیر یوفکا را روی سطح کار خشک کنید. سپس با روغن زیتون تر شده با براش آشپزخانه، خمیر را تر کنید تا از خشک شدن جلوگیری کنید.
در مرحله ی پنجم مواد را روی خمیر یوفکا بچینید. ابتدا مخلوطی از فلفل و گوجه فرنگی را روی خمیر بریزید. سپس یک ورق از کالباس، ژامبون، بیکن یا پاسترامی و یک تکه پنیر را به ترتیب روی مواد قرار دهید.
در مرحله ی ششم خمیر را از یک طرف به داخل تا کنید و سپس لبه های خمیر را به سمت داخل تا کنید تا یک رول بسازید.
در مرحله ی هفتم تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه ترکیب کنید و با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و شیر مخلوط کنید. سپس لقمه ها را در تخم مرغ آغشته کرده و سپس در پودر سوخاری کوپ مخلوط کنید تا کاملاً پوشیده شوند.
در مرحله ی هشتم روغن مایع را در یک تابه گرم کنید و لقمه ها را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. سپس آن ها را روی دستمال ریخته تا اضافی شان را جذب کند.
در مرحله ی نهم پاچانگا ترکیه ای را در ظرف سرو قرار دهید و با سس کچاپ، مایونز یا خردل تقديم کنید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0