طرز تهیه مرغ ترش گیلانی
روش تهیه مرغ ترش گیلانی مرغ ترش گیلانی همانطور که از نام آن مشخص است یک از غذای ایرانی محبوب و معروف در استان گیلان است. این غذای شمالی همانند با استفاده از ترکیبی از سبزیجات و ترشیها تهیه میشود که به آن طعم تند و ترشی خاصی میبخشد. تاریخچه این غذا به قدمتی بسیار […]
روش تهیه مرغ ترش گیلانی
مرغ ترش گیلانی همانطور که از نام آن مشخص است یک از غذای ایرانی محبوب و معروف در استان گیلان است. این غذای شمالی همانند با استفاده از ترکیبی از سبزیجات و ترشیها تهیه میشود که به آن طعم تند و ترشی خاصی میبخشد.
تاریخچه این غذا به قدمتی بسیار دیر برمیگردد و از دورانهای گذشته در این منطقه ریشه میگیرد. طرز تهیه اصلی مرغ ترش گیلانی با استفاده از سبزیجات متنوع و ترشیهای مختلف انجام میشود که باعث ایجاد یک طعم تند و ترش و بسیار خوشمزه میشود.
مراحل طبخ مرغ ترش گیلانی با سبزی
ابتدا مرغ را بشوید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
در یک قابلمه، روغن را گرم کرده و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
به پیاز تفت داده شده، سبزیجات مختلفی مانند تره، شنبلیله، شوید و گشنیز اضافه کنید و همراه پیاز برای چند دقیقه تفت دهید.
مرغ را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و همراه با سبزیجات برای چند دقیقه بپزید تا رنگ بگیرد.
سپس آب یا مرقه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید مرغ و سبزیجات بجوش آیند و نرم شوند.
در این مرحله، میتوانید به طعم دلخواهتان را رسانید. ممکن است بخواهید رب انار، نمک، فلفل و گلاب را به غذا اضافه کنید تا طعم ترش و تند مرغ ترش گیلانی شکل بگیرد.
غذا را بدقت هم بزنید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند و طعم همگنی را به دست آورید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با درپوش کاملاً بپوشانید تا مرغ به آرامی پخته شود و طعمها در هم آمیخته شوند.
حدود یک تا دو ساعت غذا را بجوشانید و در حین پخت، بازیابی طعم و مزهها را چک کنید و در صورت نیاز، به تندی و ترشی دلخواه خود تنظیم کنید.
۱۰٫ پس از پخت کامل، مرغ ترش گیلانی را با سبزیجات تزئین کنید و با برنج یا نان سفید سرو کنید.
این روش تهیه مرغ ترش گیلانی با سبزی بسیار محبوب و خوشمزه است و باعث میشود غذای شما دارای طعم و مزههای منحصر به فردی باشد. میتوانید از این دستور طبخ استفاده کنید تا یک مرغ ترش گیلانی خوشمزه و شاداب درست کنید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0