طرز تهیه لواشک آلو
طرز تهیه لواشک انواع آلو برای تهیه لواشک آلو در انواع مختلف، میتوان از آلوهای سیاه، قرمز و زرد استفاده کرد. در اینجا طرز تهیه هر کدام به طور کامل آورده شده است: مواد لازم طرز تهیه لواشک آلو سیاه آلو سیاه: ۱ کیلوگرم نمک: به میزان لازم آب: نصف لیوان مراحل طرز تهیه لواشک […]
طرز تهیه لواشک انواع آلو
برای تهیه لواشک آلو در انواع مختلف، میتوان از آلوهای سیاه، قرمز و زرد استفاده کرد. در اینجا طرز تهیه هر کدام به طور کامل آورده شده است:
مواد لازم طرز تهیه لواشک آلو سیاه
- آلو سیاه: ۱ کیلوگرم
- نمک: به میزان لازم
- آب: نصف لیوان
مراحل طرز تهیه لواشک آلو سیاه خانگی
- آلوها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.
- آلوها را در قابلمهای بریزید و نصف لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلوها نرم و پخته شوند.
- پس از اینکه آلوها کاملاً نرم شدند، مخلوط را با گوشتکوب یا میکسر به حالت پوره درآورید.
- اگر دوست داشتید، مقداری نمک به پوره اضافه کنید تا طعم لواشک بهتر شود.
- پوره را روی سینی بزرگی که با پلاستیک پوشیده شده است، به صورت یکنواخت پهن کنید.
- سینی را در مقابل آفتاب قرار دهید تا لواشک خشک شود. این فرآیند ممکن است چند روز طول بکشد.
- پس از خشک شدن، لواشک را برش زده و در محلی خنک نگهداری کنید.
مواد لازم طرز تهیه لواشک آلو قرمز
- آلو قرمز: ۱ کیلوگرم
- شکر: در صورت تمایل (برای طعم شیرینتر)
- نمک: به میزان لازم
- آب: نصف لیوان
مراحل طرز تهیه لواشک آلو جنگلی و قرمز
- آلوهای قرمز را خوب بشویید و هسته آنها را جدا کنید.
- آلوها را در قابلمه بریزید و همراه با نصف لیوان آب، روی حرارت بگذارید تا نرم و پخته شوند.
- پس از پختن، آلوها را پوره کنید و در صورت نیاز شکر و نمک اضافه کنید.
- پوره را به ضخامت مناسب روی سینی پلاستیکی یا ظرف مخصوص پهن کنید.
- سینی را در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا لواشک خشک شود.
- پس از خشک شدن کامل، لواشک را برش داده و در ظروف محفوظ نگهداری کنید.
مواد لازم طرز تهیه لواشک آلو زرد
- آلو زرد: ۱ کیلوگرم
- نمک: به میزان لازم
- آب: نصف لیوان
مراحل طرز تهیه لواشک آلو زرد
- آلو زردها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.
- آلوها را در قابلمهای بریزید و نصف لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آلوها نرم و پخته شوند.
- پس از نرم شدن آلوها، آنها را پوره کنید. اگر دوست داشتید، مقداری نمک اضافه کنید تا طعم لواشک بهتر شود.
- پوره را روی سینی پهن کنید و سینی را در مقابل نور آفتاب قرار دهید.
- بعد از خشک شدن کامل لواشک، آن را برش زده و در محلی خشک و خنک نگهداری کنید.
این طرز تهیهها برای هر نوع آلو میتواند کمی متفاوت باشد، اما روش کلی آن یکسان است. با توجه به طعم و مزه مورد علاقه خود میتوانید از شکر یا نمک بیشتری استفاده کنید.
طرز تهیه لواشک آلو در فر
برای طرز تهیه لواشک آلو با فر، ابتدا آلوها را شسته و هسته آنها را جدا کنید. سپس آلوها را در قابلمهای با مقدار کمی آب بپزید تا نرم شوند. بعد از نرم شدن، آنها را از صافی عبور دهید تا پوست و هستهها جدا شوند و پورهای یکدست به دست آید. این پوره را با کمی نمک ترکیب کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم آب اضافی آن تبخیر شود و مخلوط قوام پیدا کند.
در ای مرحله طرز تهیه لواشک آلو قرمز و سیب سپس پوره را به ضخامت یکسان روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید، پهن کنید. فر را با دمای ۶۰ تا ۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را داخل فر بگذارید. لواشک باید به مدت حدود ۶ تا ۸ ساعت در فر خشک شود. برای تسریع فرایند، در فر را گاهی باز کنید تا بخار اضافی خارج شود. وقتی لواشک کاملاً خشک شد و دیگر چسبناک نبود، آن را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن، برش بزنید و در ظرفهای مناسب نگهداری کنید.
این روش برای مناطقی که دسترسی به آفتاب مناسب ندارند، بسیار کاربردی است و به شما امکان میدهد تا لواشکی بهداشتی و خانگی تهیه کنید.
طرز تهیه لواشک آلو شابلون
برای تهیه لواشک آلو شابلون، ابتدا آلوها را شسته و هسته آنها را جدا کنید. سپس آنها را با کمی آب در قابلمه بپزید تا کاملاً نرم شوند. پس از پخت، آلوها را از صافی رد کنید تا پوست و هستهها جدا شوند. سپس پورهی بهدستآمده را با کمی نمک (و در صورت تمایل شکر) مخلوط کرده و دوباره روی حرارت قرار دهید تا غلیظتر شود. پوره را روی سینی فر با کاغذ روغنی پهن کنید و در دمای ۵۰ تا ۷۰ درجه سانتیگراد داخل فر بگذارید. این فرآیند ممکن است چند ساعت طول بکشد تا لواشک به خوبی خشک شود.برای طعم ترش و دلچسبتر میتوانید به مواد خود کمی آلبالو اضافه کنید و از این ترکیب برای طرز تهیه لواشک آلو ترش خانگی بهره ببرید.
طرز تهیه لواشک آلو بخارا
برای تهیه لواشک آلو بخارا، ابتدا آلو بخاراها را به خوبی شسته و هسته آنها را جدا کنید. سپس آلوها را در یک قابلمه با کمی آب روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شوند. پس از پخت، آلوها را از صافی عبور دهید تا پوست و هستهها جدا شود و پورهای یکدست به دست آید. این پوره را روی سینی که با نایلون یا سلفون پوشیده شده است، پهن کنید و در آفتاب یا داخل فر با دمای کم قرار دهید تا خشک شود. بعد از خشک شدن، لواشک را برش بزنید و در ظروف دربسته نگهداری کنید.
در طرز تهیه لواشک آلو خشک، میتوانید از آلو خشک یا بخارا استفاده کنید. مشابه مراحل قبلی، آلو خشکها را در آب بجوشانید تا نرم شوند و سپس پوره آنها را روی سینی پهن کنید. این روش از کپک زدن لواشک نیز جلوگیری میکند.همچنین، برای تهیه لواشک آلو شیرین، میتوانید مقداری شکر به پوره آلوها اضافه کنید تا طعم شیرینتری به لواشک بدهید. اضافه کردن شکر میتواند به کاهش ترشی آلو کمک کرده و لواشک شما را ملس کند
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0