طرز تهیه شربت آلبالو

نوشیدنی‌های خنک در تابستان بسیار لذت‌بخش هستند. برای من، شربت آلبالو یک نوشیدنی نوستالژیک و دوست‌داشتنی است. در خانواده ما رسم است که با آمدن تابستان، مربای آلبالو هم تهیه کنیم. به همین دلیل امروز برای شما عزیزان دستور تهیه شربت آلبالو را آماده کرده‌ام. پس شروع کنید و تابستان خود را آلبالویی کنید! با […]

Rate this post

نوشیدنی‌های خنک در تابستان بسیار لذت‌بخش هستند. برای من، شربت آلبالو یک نوشیدنی نوستالژیک و دوست‌داشتنی است. در خانواده ما رسم است که با آمدن تابستان، مربای آلبالو هم تهیه کنیم. به همین دلیل امروز برای شما عزیزان دستور تهیه شربت آلبالو را آماده کرده‌ام. پس شروع کنید و تابستان خود را آلبالویی کنید! با یادگیری طرز تهیه انواع شربت‌ها و مربای آلبالو را در سایت آشپزی ماه مشاهده نمایید.

اگر شربت آلبالو را با آلبالوهای اوایل فصل که هنوز کاملاً رسیده نیستند درست کنیم، رنگ آن سرخ تند می‌شود و مزه‌ای قدری ترش خواهد داشت. با آلبالوهای رسیده‌تر، رنگ شربت تیره‌تر و طعم آن کمتر ترش خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو

– آلبالو: ۱.۵ کیلوگرم
– شکر: ۱ کیلوگرم
– وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
– آب: به میزان لازم

زمان آماده‌سازی و پخت شربت آلبالو

– آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
– زمان پخت: ۴۰ دقیقه
– مجموع زمان: ۵۰ دقیقه

 طرز تهیه شربت آلبالو

۱٫ شکر را با ۸ لیوان آب حل کرده و روی حرارت کم می‌جوشانیم. سپس آن را از صافی رد می‌کنیم.
۲٫ آلبالوها را می‌شوییم و برگ و شاخه‌های آن را جدا می‌کنیم.
۳٫ آلبالوها را داخل کیسه پارچه‌ای نازک و تمیزی می‌ریزیم و آن را بسته و در شربت می‌اندازیم.
۴٫ شربت را با حرارت ملایم می‌جوشانیم تا قوام بیاید.
۵٫ وانیل را به شربت اضافه کرده و می‌گذاریم یکی دو جوش بزند. سپس از روی حرارت برمی‌داریم.
۶٫ بسته آلبالو را از داخل شربت خارج کرده و می‌فشاریم تا شربت جمع‌شده کاملاً خارج شود.
۷٫ پس از سرد شدن، شربت را داخل بطری ریخته و در جای خشک و خنک و با در بسته نگهداری می‌کنیم.

نکته

اگر هر نوع شربتی را داخل ظرف لعابی تهیه کنید، کار راحت‌تر و بی‌دردسرتر خواهد بود.