طرز تهیه ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی
طرز پخت ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی مواد لازم برای رول سیب زمینی سیب زمینی متوسط: ۴ عدد (حدود ۶۴۰ گرم) تخم مرغ: ۳ عدد (دمای محیط) سبزی جعفری تازه: ۳۵ گرم آرد: ۲ قاشق (۴۵ گرم) نمک: یک دوم قاشق مرباخوری زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم مواد لازم برای […]
طرز پخت ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی
مواد لازم برای رول سیب زمینی
- سیب زمینی متوسط: ۴ عدد (حدود ۶۴۰ گرم)
- تخم مرغ: ۳ عدد (دمای محیط)
- سبزی جعفری تازه: ۳۵ گرم
- آرد: ۲ قاشق (۴۵ گرم)
- نمک: یک دوم قاشق مرباخوری
- زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
مواد لازم برای مخلوط مرغ
- پیاز درشت: ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه
- فلفل قرمز دلمهای یا پاپریکا: ۲ عدد
- فلفل سبز درشت: ۱ عدد
- سینه مرغ: ۱ عدد
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- ادویهها شامل نمک، زردچوبه، زیره، آویشن، فلفل سیاه و قرمز، و پودر کاری به مقدار کم
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی
- مرحله اول
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سیبزمینیها را پوست بگیرید و بشویید، سپس با رنده درشت، رنده کنید و آب اضافی آنها را با فشار دست خارج کنید. - مرحله دوم
سیبزمینیهای رنده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. تخممرغها، پنیر پیتزا، نمک، و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کنید. جعفری را نیز ریز خرد کرده و به مواد بیفزایید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. - مرحله سوم
یک سینی فلزی به اندازه ۲۵ در ۳۵ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی آن را چرب کنید. مخلوط سیبزمینی را به طور یکنواخت روی سینی پخش کنید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. - مرحله چهارم
سینی را حدود ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا مواد بپزند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه، به رولت سر بزنید تا مطمئن شوید بیش از حد خشک و برشته نمیشود. زمانی که سطح رولت کمی طلایی شد، آن را از فر خارج کنید. - مرحله پنجم
بعد از خارج کردن رولت از فر، بلافاصله مخلوط گوشت چرخکرده را روی آن پخش کرده و به آرامی رول کنید. سپس سینی را دوباره داخل فر قرار دهید تا روی رولت طلایی شود.می توانید رولت را مانند بادمجان در هواپز بپزید. - مرحله ششم
برای طلایی شدن روی رولت، چند دقیقه گریل را روشن کنید. سپس پنیر پیتزا را روی رولت بریزید و دوباره در فر بگذارید و گریل بالا را روشن کنید تا پنیر طلایی شود. - مرحله هفتم
رولت سیبزمینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود. آن را برش بزنید و به سلیقه خود تزئین کنید. در نهایت، رولت را همراه با سسهای دلخواه سرو کنید.با تماشای فیلم طرز تهیه ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی می توانید مراحل را به راحتی و درستی انجام دهید.
نکات طرز تهیه ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی
- چسبیدن کاغذ روغنی به رولت
بعد از اینکه رولت را از فر خارج میکنید، ممکن است کاغذ روغنی به پشت رولت بچسبد و جدا نشود. برای اینکه کاغذ روغنی راحتتر جدا شود، میتوانید یک قلمو را با آب خیس کنید و روی کاغذ روغنی بکشید. این کار کمک میکند تا کاغذ به راحتی از رولت جدا شود. - مواد داخل رولت
برای داخل رولت، میتوانید از مواد مختلفی بسته به سلیقه خود استفاده کنید. به جای گوشت چرخکرده میتوان از گوشت مرغ یا حتی سوسیس و کالباس به همراه قارچ استفاده کرد. همچنین، میتوان این غذا را به صورت گیاهی و بدون گوشت تهیه کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0