طرز تهیه ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی

طرز پخت ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی مواد لازم برای رول سیب زمینی سیب زمینی متوسط: ۴ عدد (حدود ۶۴۰ گرم) تخم مرغ: ۳ عدد (دمای محیط) سبزی جعفری تازه: ۳۵ گرم آرد: ۲ قاشق (۴۵ گرم) نمک: یک دوم قاشق مرباخوری زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم مواد لازم برای […]

Rate this post

طرز پخت ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی

مواد لازم برای رول سیب زمینی

  • سیب زمینی متوسط: ۴ عدد (حدود ۶۴۰ گرم)
  • تخم مرغ: ۳ عدد (دمای محیط)
  • سبزی جعفری تازه: ۳۵ گرم
  • آرد: ۲ قاشق (۴۵ گرم)
  • نمک: یک دوم قاشق مرباخوری
  • زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

مواد لازم برای مخلوط مرغ

  • پیاز درشت: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • فلفل قرمز دلمه‌ای یا پاپریکا: ۲ عدد
  • فلفل سبز درشت: ۱ عدد
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • ادویه‌ها شامل نمک، زردچوبه، زیره، آویشن، فلفل سیاه و قرمز، و پودر کاری به مقدار کم
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی

  • مرحله اول
    ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و بشویید، سپس با رنده درشت، رنده کنید و آب اضافی آن‌ها را با فشار دست خارج کنید.
  • مرحله دوم
    سیب‌زمینی‌های رنده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. تخم‌مرغ‌ها، پنیر پیتزا، نمک، و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کنید. جعفری را نیز ریز خرد کرده و به مواد بیفزایید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به دست آید.
  • مرحله سوم
    یک سینی فلزی به اندازه ۲۵ در ۳۵ سانتی‌متر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی آن را چرب کنید. مخلوط سیب‌زمینی را به طور یکنواخت روی سینی پخش کنید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید.
  • مرحله چهارم
    سینی را حدود ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا مواد بپزند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه، به رولت سر بزنید تا مطمئن شوید بیش از حد خشک و برشته نمی‌شود. زمانی که سطح رولت کمی طلایی شد، آن را از فر خارج کنید.
  • مرحله پنجم
    بعد از خارج کردن رولت از فر، بلافاصله مخلوط گوشت چرخ‌کرده را روی آن پخش کرده و به آرامی رول کنید. سپس سینی را دوباره داخل فر قرار دهید تا روی رولت طلایی شود.می توانید رولت را مانند بادمجان در هواپز بپزید.
  • مرحله ششم
    برای طلایی شدن روی رولت، چند دقیقه گریل را روشن کنید. سپس پنیر پیتزا را روی رولت بریزید و دوباره در فر بگذارید و گریل بالا را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.
  • مرحله هفتم
    رولت سیب‌زمینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود. آن را برش بزنید و به سلیقه خود تزئین کنید. در نهایت، رولت را همراه با سس‌های دلخواه سرو کنید.با تماشای فیلم طرز تهیه ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی می توانید مراحل را به راحتی و درستی انجام دهید.

نکات طرز تهیه ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی

  1. چسبیدن کاغذ روغنی به رولت
    بعد از اینکه رولت را از فر خارج می‌کنید، ممکن است کاغذ روغنی به پشت رولت بچسبد و جدا نشود. برای اینکه کاغذ روغنی راحت‌تر جدا شود، می‌توانید یک قلمو را با آب خیس کنید و روی کاغذ روغنی بکشید. این کار کمک می‌کند تا کاغذ به راحتی از رولت جدا شود.
  2. مواد داخل رولت
    برای داخل رولت، می‌توانید از مواد مختلفی بسته به سلیقه خود استفاده کنید. به جای گوشت چرخ‌کرده می‌توان از گوشت مرغ یا حتی سوسیس و کالباس به همراه قارچ استفاده کرد. همچنین، می‌توان این غذا را به صورت گیاهی و بدون گوشت تهیه کرد.