طرز تهیه سالاد اسفناج
روش تهیه سالاد اسفناج
برای تهیه سالاد اسفناج، که یکی از انواع سالاد پرطرفدار است، بهتر است از برگهای جوان و کوچک اسفناج، یعنی بی بی اسفناج استفاده کنید. ابتدا اسفناجها را تمیز میکنیم و با آب سرد چندین بار شستشو میدهیم. سپس آنها را آبکشی کرده تا آب اضافی از اسفناجها جدا شود.
در مرحله بعد، مغر گردو را به مدت ۱۵ دقیقه درون یک کاسه خیسانده میکنیم تا نرم شود. حالا اسفناجها را در ظرف سالاد خوری قرار میدهیم و پس از آبکشی مغز گردو، آنها را به ظرف سالاد خوری اضافه میکنیم.
در این مرحله، انار را دانهدار میکنیم و به مخلوط اسفناج و گردو اضافه میکنیم. برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون را به همراه رب انار، پودر سیر، سرکه بالزامیک و مقداری نمک و فلفل سیاه، به طور جداگانه مخلوط میکنیم تا ترکیب یکدستی داشته باشد.
حالا سس را روی مواد درون کاسه میریزیم و به خوبی آنها را مخلوط میکنیم تا به صورت یکدست ترکیب شوند. در آخر، پنیر فتا را به قطعات کوچک تبدیل کرده و روی سالاد پخش میکنیم. سپس سالاد را در یخچال قرار میدهیم تا محتوا جا بیفتد و خنک شود. می توانید این سالاد خوشمزه را در کنار پلو کباب لبنانی نوش جان کنید.
مواد لازم طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی
- ۵ پیمانه اسفناج تازه
- ۱ عدد انار دان شده
- ¼ پیمانه پنیر فتا
- ¼ پیمانه خلال بادام برشته شده یا گردوی خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس سالاد اسفناج
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۳ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- ۱ حبه سیر خرد شده یا مقداری موسیر
- ۲ قاشق چایخوری رب انار
- نمک
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0