طرز تهیه ترشی خرفه خالی
طرز تهیه ترشی خرفه ساده
مواد لازم طرز تهیه ترشی خرفه خالی
- خرفه: ۵۰۰ گرم
- سیر: ۳ حبه
- فلفل سبز: ۳ عدد
- سرکه سفید: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
آماده سازی ترشی خرفه ساده
- خرفه ها را بشویید و خوب خشک کنید.
- سیر و فلفل سبز را خرد کنید.
- خرفه، سیر، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید.اگر میخواهید طعم خاص تری به ترشی خود بدهید پیشنهاد میکنیم به طرز تهیه ترشی خرفه با گوجه فرنگی اضافه کنید که رنگ و طعم دلشینی دارد.
- مواد را در شیشهای بریزید و سرکه و نمک را اضافه کنید تا تمام مواد پوشیده شوند.همچنین در برخی مناطق افراد برای طرز تهیه ترشی خرفه با آبغوره این مواد را در شیشه قرار می دهند که جایگزین خوش طعمی برای سرکه است.
- در شیشه را ببندید و در جای خنک و تاریک به مدت ۱۰ روز قرار دهید تا ترشی آماده شود.ترشی خرفه مانند ترشی کلم قرمز از محبوب ترین ترشی هاست.
طرز تهیه ترشی خرفه با هویج
مواد لازم ترشی خرفه با هویج
- خرفه: ۳۰۰ گرم
- هویج: ۲ عدد متوسط
- سیر: ۲ حبه
- فلفل سبز: ۲ عدد
- سرکه سفید: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
مراحل تهیه ترشی خرفه با هویج
- در مرحله اول طرز تهیه ترشی خرفه با آب نمک و سرکه خرفه ها و هویج ها را بشویید و خشک کنید. هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید.همچنین در طرز تهیه ترشی خرفه با هویج و بادمجان به مقدار دلخواه بین ۱ تا ۳ بادمجان را مانند هویج نگینی خرد کنید و به مواد خود اضافه کنید تا از طعم بادمجان در این ترشی لذت ببرید.
- سیر و فلفل سبز را خرد کنید.
- تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در شیشهای بریزید.
- سرکه و نمک را اضافه کنید تا مواد پوشیده شوند.شما می توانید بجای سرکه در طرز تهیه ترشی خرفه با آب گوجه مواد را آماده کنید.
- در شیشه را ببندید و به مدت ۱۰ روز در جای خنک و تاریک قرار دهید.
خواص ترشی خرفه
- ترشی خرفه طعم ملایم و سبکی دارد و برای افرادی که از درد معده و سردرد رنج می برند، مفید است.
- پزشکان طب سنتی توصیه میکنند که در تهیه ترشی خرفه از نعناع استفاده شود.
- مصرف بیش از حد خرفه می تواند باعث کاهش اشتها و ضعیف شدن بینایی شود، به همین دلیل، در طب سنتی از نعناع و کرفس به عنوان مصلح خرفه استفاده میکردند.
- خرفه، چه به صورت خام و چه پخته، خاصیت تببر، تصفیهکننده خون، کاهش دهنده حرارت بدن، رفع عطش و افزایش دهنده ادرار دارد.
- مصرف خرفه برای درمان زخم معده و جلوگیری از ترش کردن معده مفید است.
- خرفه همچنین تنظیمکننده قاعدگی است و به بهبود بیخوابی، درمان اخلاط خونی و سرفه های طولانی کمک میکند.
نکات مهم طرز تهیه ترشی خرفه ساده و خوشمزه
- رفع لزجی ترشی خرفه: برای جلوگیری از لزجی در طرز تهیه خرفه و بادمجان، می توانید قبل از استفاده خرفه ها را کمی در آب نمک بگذارید و سپس خشک کنید.
- دمای نگهداری: بهتر است بعد از اتمام طرز تهیه ترشی خرفه خالی ترشیها را در دمای خنک و دور از نور مستقیم نگهداری کنید.
- می توانید به سلیقه خود، کمی سیاهدانه و فلفل تند به ترشی اضافه کنید. همچنین، می توانید به مواد ترشی پوره گوجهفرنگی بیفزایید.
- برای تهیه ترشی، می توانید از ترکیب نصف آب و نصف سرکه استفاده کنید. نوع سرکه، سفید یا قرمز، تفاوتی ندارد و می توان از هر دو استفاده کرد.
- می توانید مواد را در غذاساز بریزید و به صورت پوره درآورید. استفاده از سرکه خانگی به ترشی طعم خاصی می بخشد و به حفظ رنگ خرفه کمک میکند.
با این دستورها می توانید ترشی خرفه خوشمزه و متفاوتی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0