طرز تهیه استیک گوشت
استیک گوشت ما در این مقاله به بررسی حرفه ای تهیه استیک گوشت خواهیم پرداخت: مرحله ۱: برای تهیه استیک گوشت آبدار، ابتدا فیله گوساله را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم و سپس روغن زیتون را اضافه میکنیم. سپس با استفاده از دست، ماساژی به گوشت میدهیم تا روغن زیتون به طور یکنواخت در […]
استیک گوشت
ما در این مقاله به بررسی حرفه ای تهیه استیک گوشت خواهیم پرداخت:
مرحله ۱: برای تهیه استیک گوشت آبدار، ابتدا فیله گوساله را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم و سپس روغن زیتون را اضافه میکنیم. سپس با استفاده از دست، ماساژی به گوشت میدهیم تا روغن زیتون به طور یکنواخت در تمام قسمتهای گوشت پخش شود.
مرحله ۲: در ادامه، سیرها را خرد میکنیم و همراه با رزماری، نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه میکنیم. سپس مواد را کمی با دست مخلوط میکنیم تا گوشت طعم دلخواه بگیرد. بر روی کاسه یک لایه سلفون قرار میدهیم و آن را در یخچال قرار میدهیم.
مرحله ۳: یکی از نکات مهم برای بهبود طعم استیک این است که به مدت کافی در مرینت قرار گیرد. برای این منظور، گوشت باید حداقل ۱۲ ساعت در مواد طعم دهنده قرار بگیرد تا طعم و مغز آن به خوبی پخته شود.
مرحله آخر: گوشت مزه دار شده را بر روی گریل قرار داده تا به درجه ای از پخت دلخواه خو.د برسد.
برای دانستن طرز پخت و تهیه هات وینگز و دیگر غذاهای ایرانی و فرنگی با ما همراه باشید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0