کل 614 امروز 0
  • تاریخ : پنج شنبه - ۱ - خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 22 - May - 2025
  • ساعت :

    آموزش طرز تهیه انواع شیرینی و دسر در خانه

    دستور پخت کیک هویج
    1402/04/18

    دستور پخت کیک هویج

    کیک هویج و گردو کافی شاپی از جمله کیک های مورد استقبال افراد است. که شما طرز تهیه کیک هویج و گردو را در ادامه مطالعه خواهید کرد.

    طرز تهیه و دستور پخت پولکی

    طرز تهیه و دستور پخت پولکی

    پولکی پولکی یکی از شیرینی و دسر محبوب و خوشمزه مانند دیگر دسرها مثل حلوا نثار در فرهنگ ایرانی است. این غذا که از مواد اولیه ساده و متوفری تهیه می‌شود، به روش‌های مختلف در مناطق مختلف ایران پخته می‌شود. در این مقاله، به تهیه و دستور پخت پولکی با استفاده از کنجد می‌پردازیم. همچنین، […]

    طرز تهیه شیربرنج
    1402/04/17

    طرز تهیه شیربرنج

    شیربرنج شیربرنج جزء شیرینی و دسر سنتی و خوشمزه است که در بسیاری از فرهنگ‌ها محبوب است. این دسر مانند دیگر دسرها مثل فرنی از ترکیب برنج، شیر، شکر و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود. در این مقاله، روش تهیه شیربرنج به همراه مواد اولیه، نکات و تکنیک‌ها، ارزش غذایی و کالری، عواملی که برای مصرف […]

    طرز تهیه تیرامیسو‌

    طرز تهیه تیرامیسو‌

    برای تهیه این دسر خوشمزه، می‌توانید از روش‌های مختلفی بهره ببرید. طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور شامل لایه‌بندی بیسکویت پتی بور با ترکیبی از خامه و پنیر خامه‌ای است که طعمی ساده و لذیذ ایجاد می‌کند. در طرز تهیه تیرامیسو فرانسوی، معمولاً از تخم‌مرغ و پنیر ماسکارپونه استفاده می‌شود که طعمی خاص و اصیل به دسر می‌بخشد. اگر به دنبال روش سریع هستید، طرز تهیه تیرامیسو فوری با استفاده از مواد آماده مثل خامه قنادی و بیسکویت انجام می‌شود. همچنین طرز تهیه تیرامیسو ساده برای کسانی که تجربه کمی در آشپزی دارند، بسیار مناسب است و به راحتی می‌توان این دسر محبوب را تهیه کرد.

    طرز تهیه مشکوفی

    طرز تهیه مشکوفی

    برای تهیه دسر مشکوفی، بسته به سلیقه و مواد در دسترس، می‌توان روش‌های مختلفی را به کار برد. اگر به دنبال طرز تهیه مشکوفی برای ۴ نفر هستید، مقدار مواد را به‌صورت متناسب تنظیم کنید تا بافتی لطیف و طعمی متعادل داشته باشید. همچنین، در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به دنبال گزینه‌ای سبک‌تر هستید، طرز تهیه مشکوفی با آب یک روش عالی برای تهیه این دسر سنتی است. اگر بخواهید مشکوفی را به ساده‌ترین شکل ممکن درست کنید، طرز تهیه مشکوفی ساده با نشاسته بهترین گزینه است که تنها با چند ماده اولیه مانند نشاسته، آب یا شیر، شکر و طعم‌دهنده‌هایی مانند گلاب یا وانیل آماده می‌شود. این دسر خوشمزه را می‌توان با زعفران، پودر نارگیل یا خلال پسته تزیین و سرو کرد.

    طرز تهیه و دستور پخت فالوده

    طرز تهیه و دستور پخت فالوده

    فالوده فالوده یکی از بهترین گزینه های شیرینی و دسر ایرانی است که می توانید با استفاده از این دسر خوشمزه از مهمان های خود در تمامی فصل به خصوص در فصل گرما پذیرایی کنید. ابتدا، دو لیوان آب را به قابلمه ای می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس، شکر را به آرامی […]

    طرز تهیه و دستور پخت بهاردونه یا برنجک
    1402/04/14

    طرز تهیه و دستور پخت بهاردونه یا برنجک

    بهاردونه یا برنجک برای تهیه شیرینی و دسر های خوشمزه و همچنین بهاردونه یا برنجک خوشمزه، ابتدا برنج را با دقت پاکسازی می کنیم و آن را در یک کاسه قرار می دهیم. سپس آب به میزان کافی را بر روی برنج ریخته و اجازه می دهیم تا برنج خیس شود. زمان لازم برای خیس […]

    طرز تهیه زولبیا خونگی

    طرز تهیه زولبیا خونگی

    روش پخت و تهیه زولبیا خونگی همراه با شربت زولبیا بامیه زولبیا خونگی یکی از خوشمزه‌ترین انواع شیرینی و دسر ایرانی است که به واسطه طعم شیرین و عطر خوش آن محبوبیت فراوانی دارد. در ادامه، ما با طرز تهیه این دسر تخصصی و حرفه‌ای آشنا می‌شویم. مواد لازم برای شربت شکر: ۲ لیوان زعفران […]

    طرز تهیه کاچی سه آرد

    طرز تهیه کاچی سه آرد

    روش پخت و تهیه کاچی سه آرد کاچی سه آرد یکی از انواع شیرینی سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از آرد برنج، آرد نخودچی و آرد آرد تهیه می‌شود. این غذا با ترکیبی منحصر به فرد از مواد اولیه خوشمزه و ادویه‌های خوشبو، طعمی خاصی به آن می‌بخشد. مواد لازم ¼ پیمانه […]

    برو بالا