دستور پخت شنیسل مرغ
دستور پخت شنیسل مرغ ترد و خوشمزه در خانه شنیسل مرغ یکی از غذاهای محبوب آلمانی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. برای لذت بردن از این غذای خوشطعم نیازی به رفتن به رستورانهای خاص نیست؛ شما میتوانید به راحتی این غذا را در خانه تهیه کنید. در این بخش از آموزش آشپزی […]
دستور پخت شنیسل مرغ ترد و خوشمزه در خانه
شنیسل مرغ یکی از غذاهای محبوب آلمانی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. برای لذت بردن از این غذای خوشطعم نیازی به رفتن به رستورانهای خاص نیست؛ شما میتوانید به راحتی این غذا را در خانه تهیه کنید. در این بخش از آموزش آشپزی ماه ، دستور پخت شنیسل مرغ خانگی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ
مواد مورد نیاز | مقدار |
---|---|
سینه مرغ | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سوخاری | ۱ و نیم پیمانه |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
آب لیمو | ۳ قاشق سوپخوری |
آب پیاز | نصف پیمانه |
پنیر پارمزان | ۱۰۰ گرم |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | نوک قاشق چایخوری |
زعفران دمکرده | ۱ قاشق سوپخوری |
روغن سرخکردنی | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه شنیسل مرغ
مرحله اول:
ابتدا سینه مرغ را شسته و سپس با یک چاقوی تیز به ورقههایی با ضخامت متوسط برش بزنید؛ دقت کنید که نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشند.
مرحله دوم:
ورقههای سینه مرغ را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید. برای این کار، کیسه فریزر را از یک طرف باز کرده و فیلههای مرغ را در آن بگذارید.فیلههای مرغ درون کیسه را با بیفتککوب بکوبید تا نازکتر شوند. طرز تهیه فیله سوخاری را نیز میتواند با کلیک بر روی لینک مشاهده نمایید
مرحله سوم:
ابتدا یک یا دو عدد پیاز را پوست بگیرید، بشویید و با رنده ریز رنده کنید. سپس آب پیازها را بگیرید؛ برای این مرحله به حدود نصف پیمانه آب پیاز نیاز دارید. فیلههای کوبیده شده را داخل ظرفی مناسب بریزید و آب پیاز را به آنها اضافه کنید.
مرحله چهارم:
در این مرحله آب لیمو را نیز به فیلههای مرغ اضافه کرده و با دست مواد را به خوبی مخلوط کنید تا طعمدار شوند. این روش، شنیسل مرغ ترد و لذیذ به شما میدهد که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مرحله پنجم:
یک قاشق سوپخوری زعفران دمکرده به مواد مرغ اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه به این ترکیب بیفزایید.مرغها را بهخوبی ماساژ دهید تا مواد بهطور کامل جذب آنها شود، سپس با سلفون پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله ششم:
دو عدد تخممرغ را در ظرف دیگری شکسته و با همزن بهخوبی هم بزنید تا کف کنند. همچنین میتوانید دو قاشق غذاخوری آب سرد و کمی زعفران به این مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
مرحله هفتم:
ادویهها شامل (نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر) را به آرد سفید اضافه کنید و مخلوط را بهخوبی هم بزنید تا ادویهها با آرد ترکیب شوند. این دستور پخت شنیسل مرغ با آرد به شما طعمی لذیذ و متفاوت میبخشد.
مرحله هشتم:
مرغها را از یخچال خارج کرده و ابتدا در آرد بغلطانید.سپس مرغهای آردی شده را در تخممرغ بغلطانید تا بهخوبی پوشش داده شوند.
مرحله نهم:
کمی پنیر پارمزان روی مرغها بپاشید. این مرحله دستور پخت شنیسل مرغ با پنیر را کاملتر کرده و طعمی خاص به غذای شما میدهد.
مرحله دهم:
پودر سوخاری را در ظرف دیگری بریزید و مرغها را در آن بغلطانید. مقداری پودر سوخاری روی سطح کارتان بریزید و مرغها را روی آن قرار دهید، سپس نایلون فریزر روی آنها بیندازید و با وردنه صاف کنید.
مرحله یازدهم:
روغن به میزان لازم در تابه بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا کاملاً داغ شود.
مرحله دوازدهم:
مرغ را سرخ کرده و پس از سرخ شدن هر دو طرف، مرغها را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافه گرفته شود.
شنیسلهای شما آمادهاند! میتوانید این غذای بینالمللی را با لیمو، سس، کاهو و جعفری تزئین کرده و سرو کنید.
نکات مهم برای دستور پخت شنیسل مرغ:
- اگر تمایلی به استفاده از تخممرغ برای پوشش دادن شنیسل ندارید، میتوانید بهجای آن از آب کاملاً سرد استفاده کنید. در این صورت، پس از کاور کردن، مرغها را بستهبندی کرده و در فریزر نگهداری کنید تا در زمان دلخواه سرخ کنید.
- آب پیاز سبب ترد و خوشمزه شدن شنیسل میشود، بنابراین از حذف آن خودداری کرده و با پیاز خردشده جایگزین نکنید.
- هنگام سرخ کردن شنیسل، مطمئن شوید که روغن کاملاً داغ است تا لایه بیرونی آن جدا نشود.
- حرارت گاز را هنگام سرخ کردن کاهش دهید تا شنیسل بهطور کامل مغزپخت شود.
- برای خوشمزهتر شدن، ۲۵ گرم کره به روغن سرخکردنی اضافه کنید.
- شنیسل مرغ را با سبزیجات خام، پخته یا بخارپز تزئین و سرو کنید.
- اگر مرغها را مدت طولانیتری در مواد طعمدار بخوابانید، شنیسل خوشطعمتر خواهد شد؛ بهترین حالت این است که از شب قبل آنها را آماده کنید.
- برای تردتر شدن شنیسل، از آب پیاز بهجای پیاز خردشده استفاده کنید.
- برای طعم دلچسبتر، کمی پودر زعفران به آرد سوخاری اضافه کنید.
این نکات به شما کمک میکند تا دستور پخت شنیسل مرغ رژیمی و خانگی با طعمی خاص و خوشمزه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0