دستور پخت بریانی عربی
بریانی عربی بریانی عربی یکی از خوشمزه تربن غذاهای فرنگی است که نمی توانید در بسیاری از مهمانی ها و مجالس ماند دیگر غذاها مثل دمپخت شوید باقلا آن را سرو کنید. باید به این نکته توجه داشته باشید که این غذا ریشه عربی دارد و با بریونی اصفهان کاملا متفاوت است. تهیه بریانی عربی […]
بریانی عربی
بریانی عربی یکی از خوشمزه تربن غذاهای فرنگی است که نمی توانید در بسیاری از مهمانی ها و مجالس ماند دیگر غذاها مثل دمپخت شوید باقلا آن را سرو کنید. باید به این نکته توجه داشته باشید که این غذا ریشه عربی دارد و با بریونی اصفهان کاملا متفاوت است.
تهیه بریانی عربی
برای آمادهسازی بریانی مرغ به روش بندری، ابتدا لپه یا نخود را حداقل ۴ ساعت قبل در آب خیس میکنیم. سپس آب را از آنان جدا کرده و همراه با ۲ لیوان آب در قابلمهای مناسب قرار میدهیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده تا لپه یا نخود آبپز شود.
در این مرحله، برنج را درون یک کاسه آب میریزیم و سپس یک قاشق چایخوری نمک اضافه میکنیم. سپس به برنج اجازه میدهیم خیس شود. اگر برنج تازه باشد، نیازی به خیساندن طولانی نیست و ۳۰ دقیقه تا یک ساعت کافی است.
گوشت مرغ را همراه با ۲ لیوان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک قابلمه مناسب قرار میدهیم. سپس قابلمه را روی حرارت بالا قرار میدهیم تا آب به سرعت جوش بیاید. هنگامی که آب به جوش آمد، کف قابلمه را گرفته و آب را دور میریزیم.
حالا حرارت را کاهش میدهیم و به گوشت مرغ اجازه میدهیم به طور کامل پخته شود. در همین حین، سیب زمینیها را به صورت خلالی خرد میکنیم و آنها را با آب سرد شستشو میدهیم. سپس با یک دستمال تمیز آنها را به طور کامل خشک میکنیم.
در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن را اضافه میکنیم. بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیب زمینیها را همراه با کمی زردچوبه به تابه اضافه میکنیم و آنها را به خوبی سرخ میکنیم تا کاملاً سرخ شوند.
حالا پیازها را به صورت خلالی خرد میکنیم و همراه با کمی روغن در همان تابه تفت میدهیم تا نرم و طلایی شوند. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیم و همراه با پیازها مخلوط میکنیم تا بهطور یکدست باشند.
بعد از اینکه نخود یا لپه به طور کامل پخت، آن را آبکشی کرده و به تابه اضافه میکنیم. سپس همراه با پیاز، آن را کمی تفت میدهیم تا با هم مخلوط شوند و یکدست شوند. سپس آن را کنار میگذاریم. در ادامه، گوشت مرغ را پس از پخت، به صورت تکههای درشت خرد میکنیم.
حالا گوشت مرغ را همراه با مقداری روغن به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا به رنگ سرخ برسد، سپس آن را نیز کنار میگذاریم. در ادامه، برنج را میشوییم و همراه با یک سوم از مخلوط پیاز و نخود (لپه) داخل یک قابلمه مناسب میریزیم.
در این مرحله، به قابلمه مقداری روغن، نمک، فلفل سیاه، زیره، هل، دارچین و زردچوبه اضافه میکنیم. سپس به اندازهای آب ریخته میکنیم که سطح آب یک انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. در ادامه، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
بعد از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت را کاهش میدهیم و اجازه میدهیم آب درون قابلمه کشیده شود. سپس یک دمکن (پتله) را روی درب قابلمه قرار میدهیم و اجازه میدهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.
بعد از اینکه برنج آماده شد، آن را درون قابلمه ترکیب میکنیم تا بهطور یکدستی مخلوط شود. سپس در صورت نیاز، کمی روغن را به برنج اضافه میکنیم. در پایان، برنج را در دیس میریزیم و همراه با سیب زمینی، نخود (لپه)، پیازداغ و گوشت مرغ سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0