کل 614 امروز 0
  • تاریخ : سه شنبه - ۳۰ - اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 - May - 2025
  • ساعت :

    طرز تهیه انواع خورشت فوری | طرز تهیه خورشت ها جدید خوشمزه

    طرز تهیه گولاش مجارستانی
    1402/04/06

    طرز تهیه گولاش مجارستانی

    گولاش مجارستانی گولاش مجارستانی مانند دیگر غذاها مثل خوراک تره فرنگی یک غذای فرنگی محبوب و بسیار خوشمزه است. برای تهیه گولاش گوشت، ابتدا گوشت را به صورت خرد شده مشابه گوشت خورشتی آماده می‌کنیم. سپس همراه با یک عدد پیاز که به صورت خرد شده است و چهار قاشق غذاخوری آب، و برگ بو […]

    طرز تهیه خوراک تره فرنگی

    طرز تهیه خوراک تره فرنگی

    خوراک تره فرنگی در این مقاله، روش تهیه و تنظیم غذای فرنگی خوراک تره فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد. تره فرنگی غذایی لذیذ و محبوب مانند دیگر غذاهای فرنگی مثل خوراک گوشت مکزیکی است که می‌تواند به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی در مراسم و مهمانی‌ها استفاده شود. همچنین، این غذا […]

    طرز تهیه خورش ترشی گورما
    1402/04/05

    طرز تهیه خورش ترشی گورما

    ترشی گورما خورش ترشی گورما یک غذای ایرانی محبوب مانند دیگر غذاها مثل: قیمه یزدی در فرهنگ غذایی ایران است. در این مقاله، راهنمای کاملی برای تهیه این خورش با روش حرفه‌ای را ارائه خواهیم داد. همچنین، نکات مهم و اطلاعاتی درباره ارزش غذایی و مصرف این غذا را نیز بررسی خواهیم کرد. مواد اولیه […]

    دستور پخت خورشت کرفس
    1402/04/04

    دستور پخت خورشت کرفس

    خورشت کرفس یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با ترکیبی از سبزی جعفری و نعناع و ساقه و برگ کرفس تهیه می‌شود و می‌تواند به دو روش با گوشت قرمز یا مرغ آماده شود. در برخی دستورها، این خورشت با لوبیا قرمز نیز تهیه می‌شود که به آن بافتی خاص و خوشمزه می‌بخشد. برای داشتن خورشت کرفس لعاب دار، معمولاً از روش‌هایی مانند تفت دادن اولیه‌ی سبزی‌ها و استفاده از آبغوره یا آبلیمو برای طعمی متعادل و ترش استفاده می‌شود. این خورشت خوشمزه به ویژه با برنج زعفرانی سرو می‌شود و طرفداران زیادی دارد.

    طرز تهیه قیمه یزدی
    1402/04/03

    طرز تهیه قیمه یزدی

    قیمه یزدی برای تهیه غذای ایرانی خورشت قیمه یزدی اصیل، ابتدا نخود را حداقل ۲۴ ساعت قبل از آشپزی در یک کاسه حاوی آب خیسانده و سپس آب قبلی را دو بار تغییر دهید و جایگزین آب تازه کنید تا نخود به طور کامل بپزد و نفخ آن کاهش یابد. بعد از گذشت این مدت […]

    طرز تهیه خورشت فسنجان

    طرز تهیه خورشت فسنجان

    ترفند خورشت فسنجان جا افتاده ترفند خورشت فسنجان جا افتاده از جمله غذای ایرانی است که با ترکیبی از گردو، رب انار و گوشت مرغ یا گوشت قرمز تهیه می‌شود. این غذا طعم خوشایندی دارد و در بسیاری از مناطق ایران به عنوان یک غذای اصلی سرو می‌شود. در ادامه، تکنیک‌ها و نکات مهم برای […]

    طرز تهیه خورشت گلابی

    طرز تهیه خورشت گلابی

    خورشت گلابی برای آماده‌سازی خورشت گلابی غذای ایرانی خوشمزه، در ابتدا گلابی‌ها را به صورت چهار قسمت کوچک خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. در ادامه، گلابی‌ها را به تابه اضافه کرده و آنها را به خوبی تفت می‌دهیم. در حین سرخ کردن […]

    طرز تهیه خورشت بامیه

    طرز تهیه خورشت بامیه

    طرز تهیه خورشت بامیه با لپه و گوشت خورشت بامیه یک غذای ایرانی محبوب است که با استفاده از بامیه (یا همان “Okra”) و مواد دیگری مانند گوشت، لوبیا و سبزیجات تهیه می‌شود. این غذا مانند دیگر غذاهای ایرانی مثل کدو پلو شمالی با طعم خوشمزه، قوام مناسب و رنگ زیبا، یکی از پرطرفدارترین غذاهای […]

    طرز تهیه خورشت تره کوهی

    طرز تهیه خورشت تره کوهی

    خورشت تره کوهی خورشت تره کوهی یا فرنگی مانند دیگر غذاهای ایرانی مثل مرغ ترش گیلانی از غذاهای خاص و خوشمزه است. برای تهیه خورشت تره کوهی سنتی، ابتدا لوبیا سفید را شسته و در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس کاسه را تا نیمی از ظرف پر آب می‌کنیم و به لوبیا سفید اجازه […]

    برو بالا