کل 636 امروز 0
  • تاریخ : چهارشنبه - ۲۹ - مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 20 - August - 2025
  • ساعت :

    طرز تهیه انواع خوراک برای شام و ناهار | انواع خوراک مجلسی

    طرز تهیه بریانی اصفهان اصل
    1402/04/04

    طرز تهیه بریانی اصفهان اصل

    بریانی اصفهان یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که در انواع مختلفی تهیه می‌شود و هرکدام طعم و ویژگی خاص خود را دارند. در میان این نسخه‌ها، طرز تهیه بریانی ساده مناسب کسانی است که می‌خواهند با مواد در دسترس، بریانی را در خانه آماده کنند و از طعمی نزدیک به نسخه سنتی لذت ببرند. در کنار آن، طرز تهیه بریانی اصفهان با جگر سفید یکی از مدل‌های خاص و پرطرفدار در اصفهان است که با جگر سفید گوسفندی تهیه می‌شود و عطری منحصربه‌فرد دارد. برای کسانی که به طعم کلاسیک علاقه دارند، طرز تهیه بریانی گوشت با استفاده از گوشت گردن یا دنده گوسفندی، گزینه‌ای اصیل و مجلسی است. همچنین برای سادگی در آماده‌سازی، طرز تهیه بریانی اصفهان با گوشت چرخ کرده انتخاب خوبی است که هم سریع‌تر آماده می‌شود و هم طعم دلچسب بریانی را حفظ می‌کند.

    طرز تهیه گراتن اسفناج

    طرز تهیه گراتن اسفناج

    دستور پخت گراتن اسفناج گراتن اسفناج یک خوراک فرنگی بسیار لذیذ و خوشمزه است که مانند گراتن مرغ و سیب زمینی روش پخت بسیار ساده ای دارد. در ادامه این مقاله به آموزش پخت گراتن اسفناج می پردازیم. مواد اولیه: ۵۰۰ گرم اسفناج تازه ۳۰۰ گرم پنیر روکفور ۲۵۰ گرم سس بشامل گوجه فرنگی، پیاز، و […]

    طرز تهیه پاچینی مرغ
    1402/04/03

    طرز تهیه پاچینی مرغ

    پاچینی مرغ برای تهیه غذای فرنگی پاچینی مرغ خوشمزه همانند دیگر غذاها مانند بال سوخاری با سس سیراچا، ابتدا برای مرینت کردن کتف‌های مرغ، پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می‌کنیم و در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس به پیاز کمی نمک اضافه می‌کنیم تا آب دهد و باعث ترد شدن گوشت مرغ […]

    طرز تهیه بوریتو مرغ

    طرز تهیه بوریتو مرغ

    بوریتو مرغ بوریتو مرغ یکی از بهترین گزینه ها برای وعده های غذایی است این غذا مانند مک اند چیز دستور پخت آسانی دارد. برای تهیه غذای فرنگی بوریتو مرغ خوشمزه، در ابتدا مواد داخل بوریتو را آماده می‌کنیم. ابتدا ذرت را به همراه کمی آب درون قابلمه قرار می‌دهیم و آن را روی حرارت […]

    طرز تهیه مک اند چیز

    طرز تهیه مک اند چیز

    پخت انواع پاستا به عنوان غذاهای سریع و خوشمزه شناخته می شود که در اکثر این دستورات پنیر از مواد اولیه این غذاهاست قصد داریم در ادامه طرز تهیه مک اند چیز بدون فر را آموزش دهیم.

    آموزش راتاتویی

    آموزش راتاتویی

    طرز تهیه راتاتویی راتاتویی غذایی فرنگی از کشور فرانسه است. این غذا مانند سالاد الویه غذایی ساده و بسیار لذیذ است. جهت پخت آن ابتدا کدو و بادمجان را با رنده چیپس کن یا از یک کارد تیز استفاده کرده و آن‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. سپس آن‌ها را در یک کاسه مناسب […]

    گراتن مرغ و سیب زمینی
    1402/03/31

    گراتن مرغ و سیب زمینی

    نحوه پخت گراتن مرغ و سیب زمینی برای تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی خوشمزه که یک غذای فرنگی است، بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید، البته امکان استفاده از فیله مرغ نیز وجود دارد. مواد لازم جهت تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی زردچوبه به میزان لازم فلفل به میزان لازم نمک به […]

    باقلا قاتوق محلی
    1402/03/29

    باقلا قاتوق محلی

    باقلا قاتوق محلی،طعمی متفاوت از آشپزی محلی باقلا قاتوق یکی از غذاهای شمالی و خوشمزه ایران است که از باقلا و گوشت تهیه می‌شود و طعمی بسیار خوشمزه و دلچسب دارد. این غذا اصالت و ذائقه‌های منحصر به فرد خود را حفظ کرده و معمولاً در جشن‌ها و میهمانی‌ها سرو می‌شود. در این مقاله، باقلا […]

    طرز تهیه استیک گوشت
    1402/03/27

    طرز تهیه استیک گوشت

    استیک گوشت ما در این مقاله به بررسی حرفه ای تهیه استیک گوشت خواهیم پرداخت: مرحله ۱: برای تهیه استیک گوشت آبدار، ابتدا فیله گوساله را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم و سپس روغن زیتون را اضافه می‌کنیم. سپس با استفاده از دست، ماساژی به گوشت می‌دهیم تا روغن زیتون به طور یکنواخت در […]

    برو بالا