کل 549 امروز 0
  • تاریخ : شنبه - ۱ - دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 21 - December - 2024
  • ساعت :

    طرز تهیه انواع خوراک برای شام و ناهار | انواع خوراک مجلسی

    طرز تهیه و دستور پخت کیک مرغ
    1402/04/20

    طرز تهیه و دستور پخت کیک مرغ

    کیک مرغ کیک مرغ یک غذای فرنگی و محبوب و پرطرفدار در جشن‌ها، مراسم و مهمانی‌ها است. این غذا مانند دیگر غذاها مثل بیتی کباب با طعم مرغ و مخلوطی از انواع مواد خوشمزه، ترکیبی منحصر به فرد از عطر و طعم به ارمغان می‌آورد. در این مقاله، با طرز تهیه و دستور پخت کیک […]

    طرز تهیه کبه عربی

    طرز تهیه کبه عربی

    طرز تهیه کبه عربی کبه عربی یکی از غذاهای سنتی و محبوب خاورمیانه است که در طول سال‌ها به یک غذای بین‌ المللی مشهور تبدیل شده است. این غذا همانند پیراشکی گوشت با ترکیب برنج، گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌های خوشمزه طعم و مزه‌ای منحصر به فرد دارد. در این مقاله، به طور کامل به تکنیک‌ها، […]

    طرز تهیه و دستور پخت کله پاچه
    1402/04/18

    طرز تهیه و دستور پخت کله پاچه

    کله پاچه کله پاچه یک غذای ایرانی و محبوب در ایران مانند دیگر غذاها و خوراک ها مثل آبگوشت است که در بخش آماده سازی آن از قسمت‌های مختلف گوسفند استفاده می‌شود. این غذا با طعم و عطر منحصر به فرد خود مخصوصاً در فصول سرد سال، مورد استقبال قرار می‌گیرد. در این مقاله، به […]

    طرز تهیه پیراشکی گوشت

    طرز تهیه پیراشکی گوشت

    طرز تهیه پیراشکی گوشت تهیه پیراشکی گوشت یکی از غذاهای فرنگی محبوب و خوشمزه است که همانند مناکیش می‌توانید با استفاده از گوشت چرخ کرده و مواد دیگر ساده به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله، مراحل تهیه این غذا به همراه نکات و تکنیک‌های مهم آن را بررسی می‌کنیم. مواد لازم جهت […]

    طرز تهیه فریتاتا
    1402/04/14

    طرز تهیه فریتاتا

    فریتاتا برای تهیه غذای فرنگی فریتاتای مرغ خوشمزه مانند دیگر غذاها مثل پیتزا تابه ای، در ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا آب جوش بیاید و مرغ پخته شود. پس […]

    طرز تهیه آبگوشت

    طرز تهیه آبگوشت

    آبگوشت برای آماده‌سازی غذای ایرانی  مثل آبگوشت سنتی و مانند دیگر غذاها مثل عدسی بهتر است شب قبل نخود و لوبیا سفید را در دو کاسه آب جداگانه خیس کنید. در صورت امکان، چندین بار آب کاسه‌ها را تعویض کنید تا حبوبات به طور کامل بی‌نفخ شوند و به راحتی پخته شوند. برای شروع پخت […]

    طرز تهیه و دستور پخت سوکیاکی

    طرز تهیه و دستور پخت سوکیاکی

    سوکیاکی سوکیاکی، یک غذای فرنگی و از خوراک‌های قدیمی‌ترین ژاپنی‌هاست که مانند اسکندر کباب از ترکیب لایه‌های بسیار نازک گوشت، سبزیجات مختلف و سس سویا تهیه می‌شود. این غذا به عنوان یک غذای رژیمی محسوب می‌شود و غنی از آهن است. برای تهیه سوکیاکی، بهتر است از گوشتی استفاده کنید که لخم و بدون چربی […]

    طرز تهیه و دستور پخت دونر

    طرز تهیه و دستور پخت دونر

    دونر اولین مرحله برای تهیه غذای فرنگی و ترکی دونر کباب ترکیه‌ای مانند دیگر غذاها مثل خوراک گوشت مکزیکی ، برش زدن گوشت مرغ یا گوشت قرمز است. برای این کار باید گوشت را به شکل ورقه‌های نازک و یکدست برش دهیم. برای مثال، می‌توانید از گوشت‌هایی مانند راسته گوساله، سینه و فیله مرغ استفاده […]

    طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

    طرز تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز

    خوراک مرغ و لوبیا سبز، غذایی سالم و خوشمزه و مناسب برای همه خوراک مرغ و لوبیا سبز یک غذای ایرانی سالم و خوشمزه که در برنامه‌های غذایی ما جای دارند. با ترکیبی منحصر به فرد از مرغ تازه و لوبیا سبز مغذی، این غذا علاوه بر طعم بی‌نظیر خود، ارزش غذایی بالا و کمک […]

    برو بالا