سوپ شیر سوپ شیر یکی از غذای فرنگی و محبوب مانند دیگر غذاها مثل سوپ کدو حلوایی در بسیاری از کشورها است که با استفاده از مواد اولیه ساده و گیاهی تهیه میشود. این غذا با ترکیبی از شیر، قارچ، مرغ، جو پرک، هویج و پیاز تهیه میشود و طعم و مزهای منحصر به فرد […]
روش پخت بادمجان در هواپز سرخ کردن بادمجان در هواپز یکی از روشهای سالم و خوشمزهی پخت این محصول پرطرفدار است که می توان به عنوان پیش غذا و مزه استفاده کنید. این روش میتواند به شما کمک کند تا بدون نیاز به روغن یا چربیهای اضافی، بادمجانهای شیرین و عطری بپزید. در این مقاله، […]
طرز تهیه سوپ شیر سوپ شیر یکی از انواع سوپ های خوشمزه و محبوب است که همانند ترخینه در بسیاری از فرهنگها و کشورها تهیه و مصرف میشود. این غذا با استفاده از شیر و مواد دیگری مانند سبزیجات، سبزه، آرد و ادویهها تهیه میشود. سوپ شیر از طعم و عطر خاصی برخوردار است و […]
راز وا نرفتن کوکو کوکو یکی از پرطرفدارترین و پختن آسانترین غذاهای ایرانی است که با استفاده از تخم مرغ و سبزیجات تهیه میشود. این غذا با طعم و عطر منحصر به فرد خود میتواند هر وعدهی غذایی را به تجربهای لذیذ و متفاوت تبدیل کند. با این حال، برخی از افراد هنگام پختن کوکو […]
ترفند ترد شدن کتلت در این مقاله، با ترفندهای آشپزی برای ترد شدن کتلتهای خود آشنا خواهید شد. کتلت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در انواع آشپزی است. اما در صورتی که کتلت به درستی پخته نشود، ممکن است خشک و سفت شود و از لذت آن کاسته شود. در اینجا ترفندهایی را بررسی […]
راز تلخ نشدن بادمجان کشک بادمجان بادمجان یکی از محبوبترین سبزیجات در آشپزی ایرانی است که در انواع غذای ایرانی و دسرها مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از انواع پرطرفدار بادمجان مانند راتاتویی، کشک بادمجان است که با طعمی خوشمزه و ترشنشده به سفره میرسد. در این مقاله، رازی را برای تلخ نشدن بادمجان کشک […]
طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یک غذای ایرانی و محلی محبوب و معروف در فرهنگ غذایی ایران است. این غذا مانند دیگر غذاها مثل کدو پلو شمالی بسیار خوشمزه و لذیذ است و با استفاده از سیر و گوشت چرخ کرده تهیه میشود و طعم متفاوت و خوشمزهای دارد. در این مقاله، مراحل تهیه […]