کل 673 امروز 0
  • تاریخ : پنج شنبه - ۲۹ - آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 20 - November - 2025
  • ساعت :

    ترفندهای آشپزی که زندگی شما را تغییر می دهد

    روش های ساده از بین بردن بوی بد مرغ
    1402/06/21

    روش های ساده از بین بردن بوی بد مرغ

    از بین بردن بوی بد مرغ جهت رفع بوی بد مرغ مانند گرفتن شوری کباب کوبیده، انواع راهکارهای مختلف وجود دارند؛ در ادامه به برخی از این راه‌حل‌ها اشاره خواهیم کرد: با بهره‌گیری از گیاهان نظیر رزماری، سیر و پیاز، می‌توانید مرغ را طعم‌دهی کنید تا بوی نامطبوع آن تا حد زیادی کاهش یابد. اگر […]

    چگونه شوری کباب کوبیده را بگیریم؟
    1402/06/12

    چگونه شوری کباب کوبیده را بگیریم؟

    گاهی اوقات زحمت زیادی برای درست کردن یک غذا می کشید؛ اما زمانی که کمی از مزه آن می چشید، متوجه شور دن غذا می شوید. در این شرایط چکار می کنید؟ غذایتان را دور می ریزید یا با همان مزه شور به خورد اعضای خانواده می دهید؟ باید بدانید که از بین بردن شوری غذا کار چندان سختی نیست. روش های زیادی برای رفع شوری غذا وجود دارد که ما در این مقاله به بررسی رفع شوری کباب خواهیم پرداخت.

    راز دلمه برگ مو خوشمزه
    1402/06/11

    راز دلمه برگ مو خوشمزه

    دلمه برگ مو یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایران است که ریشه‌های تاریخی‌اش به شهرهای اردبیل و تبریز بازمی‌گردد. برخی افراد از این غذا به عنوان پیش غذا نیز استفاده می‌کنند، در این مقاله می خواهیم به انواع نکات و راز خوشمزه شدن دلمه برگ بپردازیم.

    ماست مناسب برای زولبیا چیست؟
    1402/06/07

    ماست مناسب برای زولبیا چیست؟

    ماست مناسب برای زولبیا زولبیا، یک شیرینی محبوب و معروف است که در ماه مبارک رمضان، به عنوان یکی از اجزای ثابت سفره افطار ما حضور دارد. احتمالاً تصمیم دارید که این شیرینی را بپزید و طرز تهیه زولبیا را می دانید، اما اگر ندانید کدام ماست مناسب برای زولبیا است ممکن است به درستی […]

    تو هواپز چی میشه درست کرد

    تو هواپز چی میشه درست کرد

    هواپز دستگاهیست که شما می توانید انواع غذا را با آن بپزید بدون استفاده از روغن، بنابراین استفاده از هواپز در تهیه غذاهای رژیمی می تواند بسیار مفید و کاربردی باشد.

    علت خمیر شدن آش رشته

    علت خمیر شدن آش رشته

    آش رشته یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای ایرانی است که در بسیاری از دورهمی‌ها و مناسب‌های مذهبی مثل نذری‌های ماه محرم حضور دارد. پختن آش رشته نکته‌ی خاصی ندارد، اما گاهی اوقات اگر مواردی را رعایت نکنیم، ممکن است آش سفت، شور و بد‌مزه شود.

    راز ترد شدن فلافل چیست؟
    1402/06/04

    راز ترد شدن فلافل چیست؟

    برای دانستن چگونگی ترد شدن فلافل خانگی با طعمی به یاد ماندنی نکاتی وجود دارد که حتما باید به آن‌ها توجه ویژه ای داشت که ما در این مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد.

    راز خوشمزه شدن سوپ شیر
    1402/04/17

    راز خوشمزه شدن سوپ شیر

    سوپ شیر سوپ شیر یکی از غذای فرنگی و محبوب مانند دیگر غذاها مثل سوپ کدو حلوایی در بسیاری از کشورها است که با استفاده از مواد اولیه ساده و گیاهی تهیه می‌شود. این غذا با ترکیبی از شیر، قارچ، مرغ، جو پرک، هویج و پیاز تهیه می‌شود و طعم و مزه‌ای منحصر به فرد […]

    طرز تهیه پخت بادمجان در هواپز
    1402/04/13

    طرز تهیه پخت بادمجان در هواپز

    روش پخت بادمجان در هواپز سرخ کردن بادمجان در هواپز یکی از روش‌های سالم و خوشمزه‌ی پخت این محصول پرطرفدار است که می توان به عنوان پیش غذا و مزه استفاده کنید. این روش می‌تواند به شما کمک کند تا بدون نیاز به روغن یا چربی‌های اضافی، بادمجان‌های شیرین و عطری بپزید. در این مقاله، […]

    برو بالا