طرز تهیه آش گوشواره با ماکارونی فوری و ساده به روش تبریزی
طرز تهیه آش گوشواره با ماکارونی فوری و ساده به روش تبریزی
گوشواره با ماکارونی فوری: آشهای سنتی و با میراث تاریخی غنی همچنان جای ویژهای در ذائقههای ما دارند و از نکات مهم است که این دستورهای پخت قدیمی را از دست ندهیم. یکی از این آشهای سنتی، “آش گوشواره” یا “جوشواره” نام دارد که در گذشته، زمانی که ماکارونی و پاستا به طور گسترده در دسترس نبود، مادربزرگها از خمیر دستی تهیه میکردند. آنها این خمیر را به اشکال متنوعی تدارک داده و ساعتها وقت خود را صرف تهیه این آش لذیذ میکردند. اما امروزه با داشتن یک بسته پاستا، میتوان به سادگی این آش را تهیه کرد. در اینجا ما ترکیب پارسی دی را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم آش گوشواره با ماکارونی
- گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
- ماکارونی گوشفیل ۲ پیمانه
- پیاز خام ۱ عدد متوسط
- پیاز داغ ۳ ق غذا خوری
- آب ۱۰ الی ۱۲ لیوان
- رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
- نعنا خشک ۱ ق غذا خویر
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
- عصاره گوشت یا مرغ ۲ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه آش گوشواره با ماکارونی
- مرحله اول: تهیه سس
ابتدا در یک قابلمه، رب را با یک کمی روغن و پیازچه خرد شده را تفت دهید تا بوی خامی رب برطرف شود. سپس زردچوبه را به اضافه کنید و مواد را کمی بیشتر تفت دهید. بعداز آن، آب را به مواد اضافه کرده و منتظر باشید تا سس به جوش آید. در صورت تمایل، میتوانید از عصاره (گالینابلاکا) نیز استفاده کنید، اما در این صورت به مقدار نمک مورد استفاده در عصاره توجه داشته باشید، زیرا عصارهها خود دارای ادویه و نمک هستند. - مرحله دوم: تهیه گوشت قلقلی
در ادامه، پیاز را پوستگیری کرده و آن را رنده کرده و آب پیاز را جدا کنید. سپس آب پیاز را با گوشت، نمک، و فلفل سیاه به خوبی مخلوط کنید و مواد را همزن کنید. سپس میتوانید مقداری از این مواد را برداشته و به شکل گلولههای کوچک درآورید. - مرحله سوم: اضافه کردن گوشت قلقلی به آش
در ادامه وقتی سس به جوش آمده، گوشتهای خمیری را به داخل سس اضافه کنید و بدون مخلوط کردن آنها را داخل آش قرار دهید. سپس درب قابلمه را ببندید و با حرارت کم اجازه دهید تا گوشتها به آرامی در آش پخته شده و ترکیب شوند. - مرحله چهارم: تهیه آش
در ادامه، گوشفیل را به آش اضافه کنید و زمان کافی برای پخته شدن آنها بگذارید. اما مراقب باشید که زمان زیادی نگذرانید تا شکل و فرم گوشفیلها از دست نرود. همچنین، در یک تابه کمی روغن ریخته و نعنا داغ را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس این مخلوط را به آش اضافه کنید. در انتها، در صورت تمایل میتوانید به طعم آش خود با افزودن کمی آب نارنج یا آبلیمو پرداخت کنید.دستور پخت آش و سوپ و حلیم را نیز در اینجا مشاهده کنید.
چند ترفند برای تزئین غذا آش گوشواره با ماکارونی
- ریزکرده تره فرنگی: از تره فرنگی ریزکرده یا خرد شده برای افزودن رنگ و طعم تازه به آش استفاده کنید.
- نعناع خشک یا تازه: برگهای نعناع تازه یا خشک شده را به طور دلخواه روی آش بپاشید. این ترفند به تازگی ظاهر و عطر آش را تازهتر میکند.
- لیمو ترش: با خرد کردن پوست لیموترش به صورت ریز روی آش پخش کنید. این تزئین به آش طعم و بوی خوشبویی میدهد.
- مقداری ماکارونی فوری: از ماکارونی فوریای که برای تهیه آش استفاده کردید، چند تا رشته را کنار گذاشته و بر روی آش بچینید تا ظاهر زیبایی به آن بدهد.
- مقداری زعفران: چند نخ زعفران را در کمی آب گرم حل کرده و روی آش بریزید تا رنگ زیبایی به آش بدهد.
- ادویههای خشک: از ادویههای خشکی مثل گلابی خشک، خرماخشک، یا تخمه برای تزئین استفاده کنید. این ادویهها زیبایی و خوشمزگی به ظاهر آش اضافه میکنند.
- پنیر پارمزان رنده شده: اگر دوست دارید طعم پنیر را به آش اضافه کنید، مقداری پنیر پارمزان را رنده کرده و روی آش بپاشید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0