برای دانستن اینکه سالاد الویه چند سال قدمت دارد باید گفت قدمت این سالاد برای سال ۱۸۹۴ در روسیه است.سالاد الویه به انگلیسی و در غرب به سالاد روسی شناخته می شود.
طرز تهیه مرغ شکم پر مرغ شکم پر یکی از غذاهای ایرانی محبوب و لذیذ در دسته غذاهای گوشتی است. این غذا همانند اکبر جوجه با ترکیبی از مرغ تازه و انواع ادویهها و مواد طبیعی تهیه میشود و طعم و عطر خاصی به آن میبخشد. در این مقاله، طرز تهیه مرغ شکم پر را […]
دستور پخت: کتلت بادمجان در این مقاله، به دستور پخت کتلت بادمجان خوشمزه و منحصر به فرد میپردازیم. این دستور پخت مورد علاقهی طرفداران آشپزی است و میتواند یکی از بهترین انتخابها برای غذای اصلی یا نهار شما باشد. کتلت بادمجان یکی از انواع غذاهای ترکی است که با استفاده از بادمجان، گوشت چرخکرده، سبزیجات […]
اورفا کباب، یکی از گونههای کبابهاست که به شهر اورفا در ترکیه تعلق دارد. این کباب به روش تابهگریل پخته میشود و شبیه به شامی است، اما ترکیبات ادویهاش با دیگر انواع کبابها متفاوت است.در این مقاله، ما به شما طرز تهیه اورفا کباب را آموزش میدهیم و نکات مهم برای بهترین نتیجه در پخت این کباب را نیز بررسی میکنیم. همراه ما باشید تا از این غذای شهی و محبوب لذت ببرید.
طرز تهیه هات وینگز هات وینگز یا بال مرغ حرارتی، یک غذای فرنگی محبوب و خوشمزه مانند دیگر غذاها مثل چیکن هاندی است که اصلیترین مواد آن مرغ و انواع اسپایس ها هستند. در ادامه، طرز تهیه هات وینگز را به همراه نکات و ترفندهای کامل برایتان شرح میدهم: مواد لازم: بال مرغ: ۱۲ عدد […]
استیک گوشت ما در این مقاله به بررسی حرفه ای تهیه استیک گوشت خواهیم پرداخت: مرحله ۱: برای تهیه استیک گوشت آبدار، ابتدا فیله گوساله را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم و سپس روغن زیتون را اضافه میکنیم. سپس با استفاده از دست، ماساژی به گوشت میدهیم تا روغن زیتون به طور یکنواخت در […]