روش تهیه هویج پلو کازرونی هویج پلو یک غذای ایرانی سنتی و خوشمزه مانند دیگر غاها مثل دوپیازه ماهی است که در شهرستان کازرون و همچنین در بسیاری از مناطق دیگر ایران محبوب است. این غذا با استفاده از هویج و مواد متنوعی مانند مرغ، سیب زمینی، زردک، کشمش و زرشک تهیه میشود. برای تهیه […]
روش تهیه مرغ ترش گیلانی مرغ ترش گیلانی همانطور که از نام آن مشخص است یک از غذای ایرانی محبوب و معروف در استان گیلان است. این غذای شمالی همانند با استفاده از ترکیبی از سبزیجات و ترشیها تهیه میشود که به آن طعم تند و ترشی خاصی میبخشد. تاریخچه این غذا به قدمتی بسیار […]
روش تهیه خورشت گل کلم خورش گل کلم یک غذای ایرانی و خوشمزه که به صورت متنوعی میتوان آن را تهیه کرد. این خورشت با استفاده از ترکیبات مختلف مانند گوشت چرخ کرده، لوبیا چیتی، نعنا، جعفری و گوشت گوسفندی درست میشود. همچنین، خورش کلم شیرازی نیز از جمله نسخههای معروف این خورش است. برای […]