کل 457 امروز 0
  • تاریخ : یکشنبه - ۱۸ - شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 - September - 2024
  • ساعت :

    آموزش انواع غذاهای شمالی | خوش مزه ترین غذاهای شمالی

    دستور پخت واویشکا
    1402/04/14

    دستور پخت واویشکا

    طرزتهیه واویشکا برای تهیه غذای ایرانی واویشکای گوشت رشتی مانند دیگر غذاها مثل شاورما با گوشت و مرغ، ابتدا پیازها را به سلیقه خود به صورت خلالی یا نگینی خرد می‌کنیم. سپس آنها را همراه با مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیازها تغییر رنگ دهند و به‌طور کامل طلایی شوند. پس […]

    راز تلخ نشدن بادمجان  کشک بادمجان
    1402/03/29

    راز تلخ نشدن بادمجان کشک بادمجان

    راز تلخ نشدن بادمجان کشک بادمجان بادمجان یکی از محبوب‌ترین سبزیجات در آشپزی ایرانی است که در انواع غذای ایرانی و دسرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از انواع پرطرفدار بادمجان مانند راتاتویی، کشک بادمجان است که با طعمی خوشمزه و ترش‌نشده به سفره می‌رسد. در این مقاله، رازی را برای تلخ نشدن بادمجان کشک […]

    دستور پخت کدو پلو شمالی

    دستور پخت کدو پلو شمالی

    دستور پخت کدو پلو شمالی در این مقاله، دستور پخت کدو پلو شمالی را به شما معرفی خواهیم کرد. کدو پلو شمالی یک غذای ایرانی و سنتی و خوشمزه از مناطق شمالی ایران است که با ترکیبی از کدو حلوایی، گوشت چرخ کرده، آلو و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. این غذا ماننند دیگر غذاها مثل […]

    طرز تهیه کاکا رشتی

    طرز تهیه کاکا رشتی

    کاکا کدو حلوایی یک شیرینی سنتی و محبوب در آشپزی ایرانی است. این شیرینی با ترکیب آرد، روغن، و شکر، باعث ایجاد طعم شیرین و خاطه انگیزی می‌شود. اغلب در جشن‌ها و مناسبت‌های خاص مصرف می‌شود.در ادامه به طور کامل و سنتی طرز تهیه کاکا رشتی را توضیح داده ایم.

    طرز تهیه سیر قلیه

    طرز تهیه سیر قلیه

    طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یک غذای ایرانی و محلی محبوب و معروف در فرهنگ غذایی ایران است. این غذا مانند دیگر غذاها مثل کدو پلو شمالی بسیار خوشمزه و لذیذ است و با استفاده از سیر و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود و طعم متفاوت و خوشمزه‌ای دارد. در این مقاله، مراحل تهیه […]

    باقلا قاتوق محلی

    باقلا قاتوق محلی

    باقلا قاتوق محلی،طعمی متفاوت از آشپزی محلی باقلا قاتوق یکی از غذاهای شمالی و خوشمزه ایران است که از باقلا و گوشت تهیه می‌شود و طعمی بسیار خوشمزه و دلچسب دارد. این غذا اصالت و ذائقه‌های منحصر به فرد خود را حفظ کرده و معمولاً در جشن‌ها و میهمانی‌ها سرو می‌شود. در این مقاله، باقلا […]

    تهیه شامی رودباری
    1402/03/28

    تهیه شامی رودباری

    نحوه تهیه شامی رودباری شامی رودباری یک از غذای شمالی محبوب ایران است که در استان گیلان و به‌ویژه شهر رودبار رایج است. این غذا همانند شامی بابلی با استفاده از مواد اصلی مانند گوشت چرخ‌کرده، لوبیا قرمز و ادویه‌های خاص، طعمی بی‌نظیر و خوشمزه را ایجاد می‌کند. در ادامه، با مواد لازم و روش […]

    طرز تهیه شامی پوک بابلی

    طرز تهیه شامی پوک بابلی

    دستور پخت شامی پوک بابلی در این مقاله، دستور پخت شامی پوک بابلی را برای شما توضیح می‌دهیم. شامی پوک بابلی یک غذای محبوب در منطقه بابل است که با استفاده از مواد اصلی مانند گوشت چرخ‌کرده، لپه و ادویه‌های خوشمزه تهیه می‌شود و شباهت چندانی ب شامی رودباری ندارد. مواد لازم پخت شامی بابلی […]

    متنجن اصیل گیلانی

    متنجن اصیل گیلانی

    طرز تهیه متنجن گیلانی با تنوع فراوانی در غذاها و دستورهای پخت موجود در جهان، غذاهای ایرانی همواره جاذبه‌ای ویژه دارند. یکی از این دستورهای خاص و دلچسب، “متنجن اصیل گیلانی” است. این غذای شمالی، با طعم بی‌نظیر و مواد اصیلی که در آن استفاده می‌شود، هر ساله جمعیت زیادی را به سوی خود جذب […]

    برو بالا