طرز تهیه مرغ مجلسی رستورانی
راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ مجلسی به روش رستورانی چیست؟ گفتنی است که زرشک پلو با مرغ، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در میان انواع غذای ایرانی است، که در مجالس و جشنهای مختلف به ویژه در عروسیها و شبهای عید و مراسمهای مذهبی مورد استقبال قرار میگیرد. اما تمایز این غذا اصیل […]
راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ مجلسی به روش رستورانی چیست؟
گفتنی است که زرشک پلو با مرغ، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در میان انواع غذای ایرانی است، که در مجالس و جشنهای مختلف به ویژه در عروسیها و شبهای عید و مراسمهای مذهبی مورد استقبال قرار میگیرد. اما تمایز این غذا اصیل و محبوب از سایر نسخههای آن، به خاطر فوت و فنها و رازهایی است که باید به آن توجه کرد و آن را به بهترین شکل ممکن طبخ کرد. حتی غذاهای سادهتر نیز معمولاً دستورالعملهای خاص خود را دارند و اهمیت ویژهای به جزئیات و جزئیات رعایت شده میدهند تا طعم و عملکرد آنها بیشتر شود. پس در نظر داشته باشید که درست کردن یک زرشک پلو با مرغ مجلسی و حرفهای با رعایت تکنیکها و ترفندهای آن، هنر و مهارت شما را به نمایش میگذارد. زیرا طعم این غذا برای بسیاری از افراد آشنا است و اگر شما طعمی منحصر به فرد را ارائه دهید، قطعاً مورد توجه و استقبال قرار خواهید گرفت. در اینجا ما رمز و راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ مجلسی به شما خواهیم گفت.
راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی به شرح زیر است: در ابتدا، برای تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی، مرغها را از شب قبل با پیاز خلالی، لیموی تازه ورقه شده، سیر له شده، نمک، فلفل سیاه و زعفران مزهدار مارینه کنید و در یک ظرف بسته بریزید یا داخل زیپ کیپ قرار دهید. سپس تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید.
یکی از رازهای اصلی خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ مجلسی این است که قبل از پخت، مرغ را در کره سرخ کنید تا طعم خامی آن بگیرد.
در تهیه مرغ مجلسی برای مهمانی، در صورتی که مرغ را از قبل با ادویهها مارینه نکرده اید، هنگام سرخ کردن آن، همراه با پیاز و سیر اضافه کنید. میتوانید سیر را به صورت حبهای یا خرد شده در زرشک پلو با مرغ استفاده کنید.
بعد از اینکه مرغ در تابه طلایی شد و تغییر رنگ داد، ۲ یا ۳ پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس پوست پیازها را روی مرغ یا تکههای آن قرار داده و به همان شکل سالم نگه دارید. سپس آب جوش به آن اضافه کنید.
استفاده از این ترفندها و تکنیکها در تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی، باعث میشود غذای شما بسیار خوشمزه و متمایز باشد. این روش طبخ مرغ مجلسی بدون رب و با استفاده از ادویههای مناسب، به شما امکان میدهد یک غذای فوق العاده
خوشمزه و متفاوت را به دست آورید. زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی یکی از غذاهایی است که میتواند در میان دیگر غذاها شکوه و جذابیت خاصی داشته باشد.
در این روش طبخ، ترکیب مناسب ادویهها، از جمله پیاز خلالی، لیمو تازه ورقه شده، سیر له شده، نمک، فلفل سیاه و زعفران مزهدار، به مرغ طعم و مزه منحصر به فردی میبخشد. مهم است که مرغ را در این ترکیب ادویهها قبل از پخت در کره سرخ کنید تا طعم خامی مرغ برجسته شود و به غذا عمق و کمیابی ببخشد.
از جمله نکاتی که باید در طبخ مرغ مجلسی برای مهمانی رعایت شود، استفاده از پوست مرغ بهعنوان یک عامل افزودنی برای ایجاد خوشمزگی بیشتر است. پوست مرغ برای این منظور حتماً نباید جدا شود و با مرغ همراه بپزد. این کار باعث میشود طعم و مزه مرغ در زرشک پلو تقویت شده و غذا بسیار خوشمزهتر شود.
بهتر است در تهیه مرغ مجلسی رستورانی، از پیاز و سیر نیز استفاده کنید. میتوانید سیر را به صورت حبهای یا خرد شده به زرشک پلو با مرغ اضافه کنید تا به طعم و مزه غذا افزوده شود. همچنین، در زمان سرخ کردن مرغ، میتوانید پوست پیازها را همراه با مرغ درون تابه قرار داده و به طعم و مزه آن اضافه کنید.برای مشاهده طرز تهیه مرغ ترش گیلانی و دیگر روش های پخت مرغ میتوانید به سایت ما مراجعه کنید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0