طرز تهیه سالاد سزار خانگی رستورانی

سالاد سزار سالاد سزار یکی از سالادهای خوشمزه ایتالیایی است که در جهان طرفداران زیادی دارد. این سالاد مقوی و خوشمزه را به عنوان پیش غذا و وعده غذایی می توان مانند دیگر غذاها مانند: الویه سرو کرد. خلق این سالاد را به رستوران‌داری به نام سزار کاردینی یک مهاجر ایتالیایی که رستوران‌هایی را در […]

5/5 - (67 امتیاز)

سالاد سزار

سالاد سزار یکی از سالادهای خوشمزه ایتالیایی است که در جهان طرفداران زیادی دارد. این سالاد مقوی و خوشمزه را به عنوان پیش غذا و وعده غذایی می توان مانند دیگر غذاها مانند: الویه سرو کرد. خلق این سالاد را به رستوران‌داری به نام سزار کاردینی یک مهاجر ایتالیایی که رستوران‌هایی را در مکزیک و ایالات متحده اداره می‌کرد، نسبت می‌دهند.

مواد لازم سالاد سزار

  1. کاهو پیچ یا کاهو معمولی: یک بته
  2. فیله یا سینه مرغ: یک عدد
  3. نان تست: ۵ عدد
  4. کره: ۲۰ گرم
  5. زیتون حلقه ای: به میزان دلخواه
  6. گوجه گیلاسی یا معمولی: به میزان دلخواه
  7. پنیر پارمسان: به میزان دلخواهروغن زیتون (برای مرینیت نان تست): ۴-۵ قاشق غذاخوری
  8. سیر رنده شده (برای مرینیت نان تست): ۵-۶ حبه
  9. پیاز خرد شده: یک عدد
  10. نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز (برای مرینیت مرغ): از هر کدام یک قاشق چایخوری
  11. روغن زیتون (برای مرینیت مرغ): یک استکان کوچک
  12. آب لیمو ترش (برای مرینیت مرغ): دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد سزار

  1. در ظرفی در دار، مرغ را با پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، آب لیمو ترش و روغن زیتون ترکیب کنید. ظرف را ببندید و یک تا چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه بگیرد.
  2. کاهو را برگ‌برگ کرده و به خوبی بشویید. آب آن را خوب زاکشی کنید. می توانید آن را روی پارچه تمیز بچینید تا آب آن خوب برود.
  3. تابه‌ای بدون روغن را روی حرارت بگذارید.
  4. مرغ را در تابه با حرارت کم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه گریل کنید. یک طرف مرغ را که پخت آن را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.
  5. حاشیه نان تست را با چاقو جدا کرده و قسمت سفید آن را به قطعات نه چندان کوچک برش بزنید.
  6. سیر رنده شده و روغن زیتون را مخلوط کرده و نان‌ها را به آن آغشته کنید.
  7. سپس نان‌ها را در تابه بدون روغن یا در فر گریل کنید تا سبکی و رنگ طلایی بگیرند.
  8. کاهو را به قطعات درشت خرد کرده و در ظرف سرو سالاد سزار بریزید.
  9. مرغ گریل شده را به شکل مکعب برش بزنید و به همراه نان‌های گریل شده به کاهو اضافه کنید.
  10. در پایان پنیر پارمسان را روی سالاد بچینید و زیتون و گوجه را نیز به سالاد سزار اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد سزار

 

طرز تهیه سس سالاد سزار رژیمی بدون سس مایونز

  1. در یک ظرف مناسب، زرده تخم مرغ را قرار دهید.
  2. سس خردل را به ظرف اضافه کنید.
  3. سرکه بالزامیک را به مواد قبلی اضافه کنید.
  4. نصف یک عدد لیموترش را به ظرف بریزید.
  5. پنیر پارمسان را همراه با روغن زیتون به مواد اضافه کنید.
  6. دو حبه سیر رنده شده را به مواد اضافه کنید.
  7. یک قاشق غذاخوری آب را به سس اضافه کنید.
  8. کمی نمک و فلفل سیاه را به طعم دلخواه اضافه کنید.
  9. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکنواخت شود.
  10. سس سالاد سزار مخصوص نقش مهمی در خوشمزه کردن آن دارد.

طرز تهیه سس سالاد سزار با مرغ سوخاری همراه سس مایونز

  1. سس مایونز، ماست سفت (که ترش نباشد)، سس خردل، نصف یک عدد لیموترش، سرکه بالزامیک، روغن زیتون، و سیر رنده شده را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید.
  2. پنیر پارمسان را نیز به مواد اضافه کنید.
  3. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا سس یکنواخت شود.

نکات

  1. در صورت تمایل، می توانید به سالاد میگوی پخته شده یا تن ماهی خانگی اضافه کنید.
  2. بهتر است از مغز کاهو برای تهیه سالاد سزار مرغ استفاده کنید.
  3. این مقدار مواد برای ۴ نفر کافی است.
  4. بهتر است روغن زیتون سس را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  5. برگ‌های کاهو باید خشک و بدون آب باشند.
  6. اگر سس خیلی غلیظ شده باشد، می‌توانید با کمی آب آن را رقیق کنید.

سس سالاد را قبل از سرو به آن اضافه نکنید زیرا تردی نان ها از بین می رود. اینطوری می توانید سالاد سزار را به همراه سس در سس خوری سرو کنید و هر فرد می تواند مقدار دلخواهی از سس را به سالاد خود اضافه کند. این روش به نگهداری از تردی و خوشمزگی نان ها کمک می کند و همچنین امکان استفاده از سس به دلخواه فرد را فراهم می کند.