طرز تهیه دسر مقوی زمستانی

در این هوای سرد زمستانی، طرز تهیه دسر مقوی و گرم‌کننده‌ای را به شما آموزش می‌دهیم که مزه‌ای بی‌نظیر دارد. این دسر کامل، با مواد اولیه ساده و مغذی، انرژی شما را در فصل سرما تامین می‌کند.
Rate this post

طرز تهیه دسر مقوی زمستانی

دسر‌ها همیشه جذاب و مورد علاقه هستند، به‌ویژه اگر از ترکیبات مغذی و خوشمزه تهیه شوند. این رسپی دسر بسیار مقوی و ساده‌ای است که برای مهمانی‌ها و حتی برای کودکانی که به بعضی مواد غذایی حساس هستند، انتخاب عالی است. با استفاده از کدو تنبل یا همان کدو حلوایی، می‌توانید در فصل‌های پاییز و زمستان این دسر بی‌نهایت لذت‌بخش را تهیه کنید و به طعم و مزه‌ی خواص آن علاقه‌مند شوید. این دسر را می‌توانید بدون نیاز به قالب، در کاسه‌های سرو کرده و از زیبایی و لذت آن برخوردار شوید.

مواد لازم برای طرز تهیه دسر مقوی برای زمستان

  • شیر ۲ لیوان
  • نشاسته ذرت ۲ ق غذا خوری
  • شکر ۱/۲ لیوان
  • پوره کدو حلوایی پخته ۱ لیوان
  • خامه ۱۰۰ گرم دلخواه
  • هل، دارچین، وانیل و به دلخواه کمی زعفرون به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه دسر مقوی زمستانی برای کودکان

  1. مرحله اول: آماده‌سازی کدو حلوایی
    ابتدا کدو حلوایی را بشویید و برش دهید. سپس هسته‌ها را جدا کرده و پوست را پاک کنید. می‌توانید کدو را در بخارپز یا با مقداری آب بپزید تا کاملاً نرم شود. سپس کدو را داخل مخلوط‌کن یا با گوشتکوب برقی پوره کنید.
    همچنین می توانید طرز تهیه تیرامیسو‌ را نیز در سایت آشپزی ماه مشاهده کنید.
  2. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
    نشاسته ذرت، شیر و شکر را در یک قابلمه قرار داده و آنها را با هم مخلوط کنید تا نشاسته کاملاً حل شود. سپس پوره کدو حلوایی را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
  3. مرحله سوم: پخت دسر
    مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته بگیرد و غلیظ شدن آغاز شود. وقتی به غلظت مطلوب رسید، هل، دارچین، وانیل و زعفران را اضافه کرده و هم بزنید.
  4. مرحله چهارم: تهیه دسر مقوی
    خامه را در یک کاسه بریزید و آن را هم بزنید. سپس کمی از مواد دسر را به خامه اضافه کرده و هم بزنید تا خامه به دمای دسر برسد. سپس مواد خامه را به کل مخلوط دسر اضافه کرده و بعد از دو دقیقه از روی حرارت بردارید. دسر را در کاسه‌های مورد نظر بریزید و روی آن پودر گردو یا پسته را به دلخواه بپاشید و سرو کنید. نوش جان!

فوت و فن های دستور پخت دسر مقوی زمستانی

می‌توانید این دسر را به صورت گرم یا سرد سرو کنید. مواد را زیاد غلیظ نکنید، زیرا بعد از خنک شدن احتمالاً خود را متصل می‌کند. برای بهتر شدن بافت کرمی، خامه را قبل از تهیه دسر در دمای اتاق قرار دهید و میزان آن را به دلخواه تنظیم کنید، مقداری زیاد یا کم.
ارزش غذایی کدو حلوایی
قبل از اشاره به خواص کدو حلوایی در موارد مختلف، مناسب است که جدول ارزش غذایی آن را مورد بررسی قرار دهیم. از آنجا که دانه‌های کدو حلوایی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند و معمولاً تخمه کدو همراه با انواع آجیل مصرف می‌شوند، بهتر است مواد مغذی موجود در تخمه کدو را نیز در نظر بگیریم.

در زیر، ارزش غذایی یک پیمانه کدو حلوایی (معادل تقریبا ۲۴۵ گرم) آورده شده است:
• کالری: ۱۳۷
• پروتئین: ۳ گرم
• چربی: ۷ گرم
• کربوهیدرات: ۱۹ گرم
• فیبر: ۷ گرم
• ویتامین A: به میزان ۲۰۹٪ ارزش روزانه
• ویتامین K: به میزان ۳۷٪ ارزش روزانه
• مس: به میزان ۲۸٪ ارزش روزانه
• ویتامین E: به میزان ۲۲٪ ارزش روزانه
• آهن: به میزان ۱۸٪ ارزش روزانه
• منیزنیم: به میزان ۱۳٪ ارزش روزانه
• ریبوفلاوین: به میزان ۱۰٪ ارزش روزانه
• ویتامین B6: به میزان ۱۰٪ ارزش روزانه
• پتاسیم: به میزان ۱۰٪ ارزش روزانه
• ویتامین C: به میزان ۱۰٪ ارزش روزانه

ارزش غذایی ۱۵ گرم تخمه کدو با پوست نیز معادل مقادیر زیر است:

• کالری: ۸۶ گرم
• پروتئین: ۴ گرم
• چربی: ۷ گرم
• کربوهیدرات: ۲ گرم
• فیبر: ۱ گرم
• مس: به میزان ۲۱٪ ارزش روزانه
• منیزیم: به میزان ۲۰٪ ارزش روزانه
• فسفر: به میزان ۱۴٪ ارزش روزانه
• روی: به میزان ۱۰٪ ارزش روزانه