طرز تهیه تارت سیب و دارچین
طرز تهیه تارت سیب و دارچین با طرز تهیه تارت سیب و دارچین بدون فر، میتوانید یک دسر خوشطعم و جذاب درست کنید. ترکیب سیب و دارچین، عطر و مزهای فوقالعاده به دسر شما میبخشد. به جای استفاده از دسرهای ناسالم در مهمانیها و مراسمات، میتوانید طرز تهیه تارت سیب و دارچین را امتحان کرده […]
طرز تهیه تارت سیب و دارچین
با طرز تهیه تارت سیب و دارچین بدون فر، میتوانید یک دسر خوشطعم و جذاب درست کنید. ترکیب سیب و دارچین، عطر و مزهای فوقالعاده به دسر شما میبخشد. به جای استفاده از دسرهای ناسالم در مهمانیها و مراسمات، میتوانید طرز تهیه تارت سیب و دارچین را امتحان کرده و تارت سیب را جایگزین کنید. این دسر ریشه در کشور فرانسه دارد و ابتدا در آنجا پخته شده است. بسیاری از افراد طعم سیب را دوست دارند و به دلیل شیرینی طبیعی آن، ترکیب بسیار لذتبخشی با سایر مواد ایجاد میشود. طرز تهیه تارت سیب و دارچین خانگی به شما کمک میکند یک میانوعده عالی داشته باشید که همراه با چای یا قهوه لذتبخشتر میشود. برای یادگیری طرز تهیه تارت سیب دارچین خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه تارت سیب با دارچین مهمترین مرحله در طرز تهیه تارت سیب، آمادهسازی مواد اولیه است. خوشبختانه تمام مواد لازم برای تهیه این دسر به سادگی قابل دسترسی هستند و مشکلی در روند تهیه نخواهید داشت. در جدول زیر مواد لازم برای این دسر آمده است.
آرد: ۲ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
کره یا مارگارین: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز برای تهیه مواد میانی
سیب: ۴ عدد
هل: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
کره: ۲۰ گرم
شکر: ۱ قاشق سوپخوری
مراحل طرز تهیه تارت سیب و دارچین
برای درست کردن این تارت سیب با خمیر خوشمزه، کافیست مراحل زیر را دنبال کنید. پس از آمادهسازی تمام مواد، با رعایت این مراحل به راحتی تارت سیب را تهیه خواهید کرد. طرز تهیه تارت ساده را نیز میتوانید در اینجا مشاهده نمایید.
مرحله اول
ابتدا همه مواد را به دمای محیط برسانید. کره، وانیل و شکر را با چنگال مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس از همزن برقی استفاده کنید و مواد را به مدت حدود ۵ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و حجیم شود. در طول هم زدن، مواد کنارههای ظرف را با قاشق به وسط ظرف برگردانید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، تخممرغ را به مواد کرهای اضافه کرده و مجدداً هم بزنید. پس از ترکیب شدن تخممرغ، همزن را کنار گذاشته و آرد و بکینگ پودر که از قبل سه بار الک کردهاید، به تدریج به مواد اضافه کنید. از لیسک برای مخلوط کردن آرد استفاده کنید. دقت کنید که همه آرد را یکباره نریزید تا از گلوله شدن خمیر جلوگیری کنید. دست زدن به خمیر در این مرحله توصیه نمیشود، زیرا گرمای دست میتواند بافت خمیر را خراب کند. سپس خمیر را داخل کیسه قرار داده و در یخچال بگذارید تا سفت شود.
مرحله سوم
در این فاصله، مواد میانی تارت را آماده کنید. سیبها را پوست گرفته و رنده کنید. کره را در تابهای ذوب کرده و سیبها را در آن کمی تفت دهید تا آب سیب گرفته شود.
مرحله چهارم
دارچین و هل را اضافه کنید تا طعم و عطر خاصی به سیبها بدهد. سپس اجازه دهید مواد کاملاً خنک شوند. طرز تهیه قطاب پسته ای خانگی را در اینجا مشاهده نمایید.
مرحله پنجم
خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح پهن کنید. قالب را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی در آن بگذارید. خمیر را در قالب قرار داده و با دست آن را به طور یکنواخت پهن کنید تا همه جای قالب را بپوشاند.
مرحله آخر
مواد میانی خنک شده را روی خمیر ریخته و به طور یکدست پهن کنید. برای زیبایی بیشتر، میتوانید سیبهای ورقه شده را روی مواد بچینید. قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده، قرار دهید و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر بپزد. پس از خارج کردن از فر، اجازه دهید تارت خنک شود و در نهایت با پودر قند تزئین کنید. خوشحال میشویم نظرات خود را درباره طرز تهیه تارت سیب و دارچین با ما به اشتراک بگذارید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0