آموزش کامل مرنگ، دستور پخت، تکنیکها، و ایدههای تزیین مرنگ جذاب یک دسر خوشمزه و محبوب است که معمولاً در مراسمات و مهمانیها سرو میشود. با طعم شیرین و مرغوبیت مرغ، این دسر همانند تیرامیسو یکی از پرطرفدارترین گزینهها در جشنوارهها و مناسبتهای ویژه است. در این مقاله، به شما یک آموزش کامل و حرفهای […]
نازک ارمنی یکی از شیرینیهای اصیل و خوشطعم منطقه قفقاز است که بافتی ترد و لایهلایه دارد و در ایران نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است. این شیرینی سنتی با ترکیبی ساده از آرد، کره، شکر و ماست تهیه میشود اما نتیجه نهایی آن، یک خوراکی جذاب و مجلسی برای مهمانیها و عصرانههای خانوادگی است. اگر شما هم به دنبال یادگیری طرز تهیه نازک ارمنی به روش حرفهای و همراه با نکات کلیدی هستید، این دستور کامل را از دست ندهید.
پیراشکی دونات دونات یکی از پرطرفدارترین شیرینیها در سراسر جهان است. طرز تهیه این دسر خوشمزه و جذاب به صورت زیر است: مواد اولیه پیراشکی دونات آرد سفید: ۴ الی ۵ پیمانه شکر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد شیر: نصف پیمانه کره: ۸۰ گرم وانیل: نصف قاشق چایخوری نمک: ۱ پنچ خمیر مایه فوری: […]
طرز تهیه باسلوق با نشاسته به سادگی و با مواد اولیهای مثل نشاسته، شکر و آب انجام میشود. برای طرز تهیه باسلوق ساده با پیمانه، مواد به نسبت دقیق پیمانهها ترکیب شده و پس از غلیظ شدن، باسلوقها با گردو در داخلشان آماده میشوند. باسلوق گردویی با افزودن گردو به ترکیب، طعم و بافتی متفاوت و جذاب پیدا میکند.
سیگارت گردویی سیگارت گردویی یک شیرینی خوشمزه و محبوب است که معمولاً در مراسمها و مهمانیها به عنوان پیش غذا و مزه سرو میشود. این شیرینی با استفاده از مواد اولیه ساده و تکنیکهای خاصی تهیه میشود که میتواند طعم و دلچسبی خاصی به آن ببخشد. در این مقاله، طرز تهیه و دستور پخت سیگارت […]
کیک هویج و گردو کافی شاپی از جمله کیک های مورد استقبال افراد است. که شما طرز تهیه کیک هویج و گردو را در ادامه مطالعه خواهید کرد.
پولکی پولکی یکی از شیرینی و دسر محبوب و خوشمزه مانند دیگر دسرها مثل حلوا نثار در فرهنگ ایرانی است. این غذا که از مواد اولیه ساده و متوفری تهیه میشود، به روشهای مختلف در مناطق مختلف ایران پخته میشود. در این مقاله، به تهیه و دستور پخت پولکی با استفاده از کنجد میپردازیم. همچنین، […]
شیربرنج شیربرنج جزء شیرینی و دسر سنتی و خوشمزه است که در بسیاری از فرهنگها محبوب است. این دسر مانند دیگر دسرها مثل فرنی از ترکیب برنج، شیر، شکر و ادویههای خاص تهیه میشود. در این مقاله، روش تهیه شیربرنج به همراه مواد اولیه، نکات و تکنیکها، ارزش غذایی و کالری، عواملی که برای مصرف […]
برای تهیه این دسر خوشمزه، میتوانید از روشهای مختلفی بهره ببرید. طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور شامل لایهبندی بیسکویت پتی بور با ترکیبی از خامه و پنیر خامهای است که طعمی ساده و لذیذ ایجاد میکند. در طرز تهیه تیرامیسو فرانسوی، معمولاً از تخممرغ و پنیر ماسکارپونه استفاده میشود که طعمی خاص و اصیل به دسر میبخشد. اگر به دنبال روش سریع هستید، طرز تهیه تیرامیسو فوری با استفاده از مواد آماده مثل خامه قنادی و بیسکویت انجام میشود. همچنین طرز تهیه تیرامیسو ساده برای کسانی که تجربه کمی در آشپزی دارند، بسیار مناسب است و به راحتی میتوان این دسر محبوب را تهیه کرد.