کل 553 امروز 0
  • تاریخ : پنج شنبه - ۶ - دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 26 - December - 2024
  • ساعت :

    آموزش انواع شیرینی های مدرن

    طرز تهیه باقلوا تقلبی ترکی
    1402/11/18

    طرز تهیه باقلوا تقلبی ترکی

    برای تهیه باقلوا تقلبی ترکی، مخلوطی از لایه‌های نازک و شیرین از ترکیب کره گرم، شیر و شکر را در لایه‌های برجسته از خمیر یافته، سپس با پسته و پودر قند تزئین کنید. در فر گرم، طبق مراحل پخت تنظیم شده، آماده کنید.باقلوا، دسری خوشمزه و سنتی، از آرد، شکر، روغن و ادویه‌های مختلف ساخته می‌شود.طرز تهیه باقلوا با خمیر خانگی یک روش سالم وخوشمزه از تهیه باقلوای ترکی است.

    طرز تهیه کیک هویج آمریکایی
    1402/11/15

    طرز تهیه کیک هویج آمریکایی

    کیک هویج و دارچین با پف زیاد طرفداران بسیاری دارد که می تواند یک عصرانه دلچسب باشد.کیک هویج و گردو کافی شاپی فوت و فن های خاصی دارد که در ادامه این مراحل به طور کامل توضیح داده شده.

    طرز تهیه کنافه بستنی
    1402/05/04

    طرز تهیه کنافه بستنی

    اگر بهترین کنافه با بستنی در تهران را میل کنید باز هم کنافه بستنی خانگی طعم بهتری دارد.برای برآورد قیمت کنافه بستنی باید به مبلغ مواد اولیه آن توجه کنید.

    طرز تهیه سوپانگل سفید
    1402/04/05

    طرز تهیه سوپانگل سفید

    طرز تهیه سوپانگل سفید در این مقاله، به طرز تهیه سوپانگل سفید، یک دسر خوشمزه و شیرین، می‌پردازیم. سوپانگل سفید همانند کنافه پنیری یک دسر معروف در فرهنگ غذایی ترکیه است که با استفاده از شکلات سفید تهیه می‌شود. در این مقاله، مواد اولیه، دستور پخت، ارزش غذایی، تزیین و نکات مربوط به سوپانگل سفید […]

    طرز تهیه دسر پاناکوتا
    1402/04/04

    طرز تهیه دسر پاناکوتا

    روش تهیه حرفه‌ای دسر پاناکوتا دسر پاناکوتا یکی از انواع شیرینی و دسر ایتالیایی است که بسیار خوشمزه می باشد که با ترکیبی از شیر، کرم و ژله سازی، طعمی لذیذ را به شما هدیه می‌دهد. این دسر با رعایت تکنیک‌های صحیح و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، می‌تواند یک تجربه خوشایند را برای […]

    برو بالا