طرز تهیه دلمه بادمجان ساده دلمه بادمجان مانند کلم پلو شیرازی یکی از غذاهای محبوب و سنتی است که در بسیاری از مناطق ایران، بهویژه در شهرهای آذربایجان، به شکلهای مختلف تهیه میشود. این غذا معمولاً شامل ترکیبی از برنج، لپه، و گوشت چرخکرده یا مواد گیاهی است که درون بادمجانهای خالی شده قرار میگیرد. […]
طرز تهیه کوفته قلقلی کوفته قلقلی یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ ایرانی است که میتوانید آن را با برنج یا نان سرو کنید. برای یادگیری طرز تهیه کوفته قلقلی ساده، با ما در آشپزی ماه همراه باشید. طرز تهیه کوفته قلقلی با برنج و لپه (کوفته تبریزی) با کلیک بر روی لینک مشاهده […]
غذای ایچلی کوفته (یا Ichli Kofta) اصالتا به آشوریان، یک قوم کلدانی در منطقه میزوپاتامیا در کشورهای معاصر عراق، ترکیه، و ایران تعلق دارد. این غذا در فرهنگ و تاریخ آشوریان و کلدانیان ریشه دارد و به عنوان یکی از غذاهای معروف این اقوام شناخته می شود.
قرمزه نخودچی خوشمزه به روش اصفهان یک غذای محبوب و سنتی ایرانی است که به عنوان یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای اصفهان شناخته میشود. این غذا با ترکیب نخودچی، گوشت گوسفندی و انواع ادویههای خوشبو که به تدریج در طی دههها به وجود آمده، طعمی منحصر به فرد و خوشمزه را ایجاد میکند. تاریخچه این غذا به قرون گذشته بازمیگردد و اصفهانیها آن را با افتخار به نمایش میگذارند.
آموزش کامل پخت کوفته تبریزی کوفته تبریزی یک غذای ایرانی، سنتی و محبوب از شهر تبریز است که با استفاده از مواد اولیه ساده و ترکیب مناسب آنها، طعمی خوشمزه و متفاوت به دست میآید. در این مقاله، مراحل تهیه و دستور پخت کوفته تبریزی به همراه نکات و تکنیکهای مهم آن بررسی خواهد شد. […]
طرز تهیه دلمه برگ مو با مرغ یکی از روش های پر طرفدار پخت این غذاست این غذا در هر منطقه ای ممکن است با روش متفاوتی تهیه شود پیشنهاد می کنیم طرز تهیه دلمه برگ مو کرمانشاهی که از بهترین طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی است را امتحان کنید.
دلمه کلم برگ در این مقاله آموزش کامل دلمه کلم برگ را به طور کامل در اختیارتان قرار میدهیم: راز خوشمزگی دلمه کلم و خوشمزه ترین دلمه کلم این است که ادویهها و ترکیبات مناسبی برای طبخ آن استفاده شود. در طرز تهیه دلمه کلم برگ، به شکل زیر عمل کنید: ابتدا برگهای کلم را […]