دستور پخت ساندویچ مرغ
دستور پخت ساندویچ مرغ با قارچ مرغ قابلیت پختن در اشکال و طرزهای گوناگونی را دارد، و این خوراکی خوش طعم به اندازهای دستورهای آشپزی متفاوتی دارد که برای انواع مراسم و دورهمیها قابل استفاده است. از مرغ به شیوههایی نظیر خورشت، شکمپر، گریل، ساندویچ مرغ و بسیاری دیگر میتوان بهره برد. ساندویچ مرغ به […]
دستور پخت ساندویچ مرغ با قارچ
مرغ قابلیت پختن در اشکال و طرزهای گوناگونی را دارد، و این خوراکی خوش طعم به اندازهای دستورهای آشپزی متفاوتی دارد که برای انواع مراسم و دورهمیها قابل استفاده است. از مرغ به شیوههایی نظیر خورشت، شکمپر، گریل، ساندویچ مرغ و بسیاری دیگر میتوان بهره برد. ساندویچ مرغ به عنوان یکی از لذیذترین گزینههای وعدههای غذایی شناخته میشود و برای تهیه آن روشهای متعددی وجود دارد.
مطالب مرتبط :طرز تهیه سمبوسه در هواپز
مواد مورد نیاز برای پخت دو نفره
- یک سینه مرغ
- یک پیاز
- هشت قطعه قارچ
- یک قاشق مرباخوری رب گوجه
- دو حبه سیر
- یک مشت جعفری خردشده
- دو شاخه پیازچه
- چهار عدد خیارشور
- یک قاشق غذاخوری سس مایونز
- یک قاشق غذاخوری سس کچاپ
- میزان لازم نمک و فلفل سیاه
- کافی آویشن و پاپریکا
- مقدار مناسب زردچوبه و روغن
روش آمادهسازی ساندویچ مرغ آسان
- گام اول
برای پخت یک ساندویچ مرغ لذیذ، ابتدا یک سینه مرغ را همراه با دو پیمانه آب، یک حبه سیر و میزانی نمک و زردچوبه درون قابلمهای مناسب قرار دهید و آن را بر روی شعله متوسط اجاق گذارید تا سینه مرغ کاملا پخته شود. - گام دوم
وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد، کفهای سفید رنگی که روی سطح آب تشکیل میشوند را با استفاده از قاشق جمعآوری کرده و دور ریزید. این اقدام باعث میشود تا گوشت مرغ در انتهای پخت فاقد هرگونه بوی نامطبوع باشد. - گام سوم
پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی پخته شد، آن را از درون قابلمه بیرون آورده و به شکل نوارهای باریک برش دهید و کنار بگذارید. سپس پیاز را به صورت نوارهای باریک برش داده و در یک تابه مناسب که بر روی حرارت قرار دادهاید و مقداری روغن به آن افزودهاید، تفت دهید. - گام چهارم
بعدی، پیازهای خردشده را در تابه افزوده و با دقت تفت دهید تا نرم شوند؛ مراقب باشید تا بیش از حد آنها را سرخ نکنید. سپس قارچها را به صورت برشهای ورقهای آماده کرده و به مخلوط در تابه بیفزایید. - گام پنجم
پس از آن، شعله زیر تابه را اندکی افزایش داده و قارچها را به سرعت سرخ کنید تا آب نیندازند. سپس، به این ترکیب نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کرده و مخلوط کنید. - گام ششم
در این مرحله، ادویهجات را اندکی تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود. سپس، قطعات مرغ را به تابه اضافه کنید و آنها را تا زمانی که کمی سرخ شوند، تفت دهید. در نهایت، مواد موجود در تابه را به یک طرف منتقل کرده و رب گوجه فرنگی را در طرف دیگر تابه قرار دهید. - گام هفتم
به دقت رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا کاملا سرخ و غلیظ شود. وقتی رب به درجه سرخ شدگی مطلوب رسید، سیر را رنده کرده و به مخلوط در تابه افزوده، سپس سیر را سرخ کنید. بعد از آن، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا متجانس شوند. - گام هشتم
در این گام، تابه را از روی شعله بردارید و به ساخت سس ساندویچ بپردازید. جعفری و پیازچه را ریز خرد کرده و در یک کاسه مناسب قرار دهید. - گام نهم
اکنون خیارشور را رنده کرده و به همراه سس مایونز و کچاپ به کاسه اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، و پاپریکا را نیز بیفزایید و همه مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت حاصل شود. - گام دهم
سپس، بخشی از مخلوط مرغ را در داخل نان باگت قرار دهید، مقداری از سس تهیه شده را به دلخواه افزوده و آن را بر روی مرغ پخش کنید. اگر خواستید، میتوانید از برشهای گوجه فرنگی و پیاز نیز بهره ببرید.
چند فوت و فن برای تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و ایدهآل
- استفاده از مرغ پخته شده به روش مناسب: برای داشتن طعمی متمایز و بافتی لطیف، پختن مرغ با روشی که حداکثر طعم و آبداری را حفظ کند، مهم است. مرغ را میتوانید با ادویهجات و سبزیجات معطر آرام بپزید یا گریل کنید تا طعمی عمیقتر به خود بگیرد. همچنین، استفاده از مرینادها قبل از پخت، میتواند به نفوذ طعمها به درون گوشت کمک کند.
- انتخاب نان مناسب:نان پایهای است که ساندویچ بر روی آن ساخته میشود، بنابراین باید نانی با کیفیت و سازگار با مواد داخل ساندویچ انتخاب کنید. نانهایی با بافت محکم و سبکی که به خوبی مواد را در خود نگه دارند و همزمان مزهها را به خوبی منتقل کنند، مثل باگت یا سیاباتا، گزینههای عالی هستند.
- استفاده از ترکیبات تازه و متنوع: برای افزودن عمق طعم و بافت به ساندویچ، استفاده از ترکیبات تازه و متنوع مانند سبزیجات خردشده، انواع سسها و ادویهجات تازه یا خشک، کلیدی است. به علاوه، اضافه کردن عناصری مثل پنیر گودا یا امنتال، خیارشور، و حتی آووکادو یا سبزیجات برگی تازه میتواند تجربهای منحصر به فرد از ساندویچ مرغ ایجاد کند. این ترکیبات نه تنها طعمها را تقویت میکنند بلکه بافتهای متفاوتی را به ساندویچ اضافه میکنند که لذت خوردن آن را دوچندان میکند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0