طرز تهیه پیراشکی دونات

پیراشکی دونات دونات یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌ها در سراسر جهان است. طرز تهیه این دسر خوشمزه و جذاب به صورت زیر است: مواد اولیه پیراشکی دونات آرد سفید: ۴ الی ۵ پیمانه شکر: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد شیر: نصف پیمانه کره: ۸۰ گرم وانیل: نصف قاشق چایخوری نمک: ۱ پنچ خمیر مایه فوری: […]

4.2/5 - (11 امتیاز)

پیراشکی دونات

دونات یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌ها در سراسر جهان است. طرز تهیه این دسر خوشمزه و جذاب به صورت زیر است:

مواد اولیه پیراشکی دونات

  • آرد سفید: ۴ الی ۵ پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: نصف پیمانه
  • کره: ۸۰ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ پنچ
  • خمیر مایه فوری: ۲ قاشق سوپخوری
  • آب ولرم: نصف پیمانه

طرز تهیه پیراشکی دونات

  1. در یک ظرف، آرد سفید را با شکر، تخم مرغ، شیر، کره نرم، وانیل و نمک ترکیب کنید. از روشی چوبی یا میکسر برقی استفاده کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا تشکیل یک خمیر نرم و الاستیک بشود.
  2. سپس، خمیر را روی سطحی پودرکاری شده بریزید و آن را به آرامی با دسته خود به حالت گلبوله شکل بدهید.
  3. خمیر را روی سطح کار به ضخامتی حدود ۱٫۵ سانتی‌متر باز کنید.
  4. یک قالب دونات دارای قلبی یا حلقوی را روی خمیر قرار داده و دونات‌های کوچک را به وسیله آن قالب بسازید. با مواظبت، دونات‌ها را از خمیر جدا کنید و در یک سینی تمیز قرار دهید.
  5. خمیر باقی‌مانده را دوباره جمع کنید، باز کنید و دونات‌های بعدی را تهیه کنید.
  6. حالا، سینی حاوی دونات را با یک کاور پلاستیکی بپوشانید و آن را در یک محیط گرم و خشک قرار دهید تا حدوداً یک ساعت بگذرد. این مرحله باعث می‌شود خمیر دونات بپزد و حجم بیشتری بگیرد.
  7. پس از گذشت زمان، یک قابلمه حاوی روغن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن را به دمای حدود ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد برسانید.
  8. دونات‌ها را به آرامی در روغن گرم قرار دهید. هر سمت دونات‌ها را تا زمانی که رنگ طلایی به خود بگیرند بپزید. این فرایند تقریباً ۳ تا ۴ دقیقه طول می‌کشد.
  9. دونات‌های پخته را با کمک یک میخ مجزا کنید و روی دستمال کاغذی یا کاغذ جواهری قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خشک شود.
دونات

دونات

مقدار کالری و ارزش غذایی پیراشکی دونات

  • هر دونات با این مواد اولیه حدوداً ۲۰۰ کیلوکالری دارد. این مقدار ممکن است در صورت استفاده از مواد دیگر متفاوت باشد.
  • ارزش غذایی این دسر به دلیل محتوای غنی از آرد، تخم مرغ و کره حاوی پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف است. همچنین، این شیرینی حاوی مقدار مناسبی از کربوهیدرات و چربی است.

ایده‌ های تزئین پیراشکی دونات

  • می‌توانید دونات‌ها را با گلچه‌های قندی یا شکلات رنگی تزیین کنید.
  • می‌توانید روی دونات‌ها از شکلات آبنباتی خرد شده، پودر قهوه، خرده‌های بادام و یا نارگیل خرد شده استفاده کنید.
  • همچنین، می‌توانید از شکلات ذوب شده، شکلات پوشانی و یا شکلات سفید برای تزیین دونات‌ها استفاده کنید. از خلاقیت خود برای ایجاد طرح‌ها و نقش استفاده کنند.

دونات‌ ها برای چه کسانی مناسب نیستند؟

  • افرادی که به دلیل حساسیت یا آلرژی به آرد گندم، تخم مرغ، شیر یا گلوتن، نمی‌توانند این مواد را مصرف کنند.
  • افرادی که رژیم غذایی خاصی را رعایت می‌کنند و از مصرف کربوهیدرات زیاد خودداری می‌کنند.

دونات‌ ها برای چه مواقعی مناسب هستند؟

  • صبحانه یا brunch با دوستان یا خانواده.
  • مهمانی‌ها، عیدی، تولد، عروسی و مراسمات خاص دیگر که به دنبال دسری خوشمزه و جذاب هستید.

در این مقاله، به طور کلی بر روی مواد اولیه، دستور پخت، مقدار کالری و ارزش غذایی دونات تمرکز شده است. همچنین، ایده‌های تزئینی و نکاتی در مورد استفاده از دونات در مراسمات و مهمانی‌ها نیز مورد بحث قرار گرفته است. با رعایت تمامی نکات و تکنیک‌های ارائه شده، شیرینی دونات خوشمزه و مخصوصی را خواهید داشت.